GKN abi sorma...dibe gittik yine...
Konuyu Toplam 22 üye okuyor. (17 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
mete_han, babaçi, PIERzig, HeadbaNgeR, muratk, jason55, hihi, headquarters, tt Adnan, Skullhunter, asaf, hedowich, kartalizma1903, knkn07, gokhan150zat, azgurbuz, headhunter251
oh tükkan kalabalık ama mal alan yok...
iyilik yap denize atda...bana ne faydanız oldu bakem söyleyin bi...
Erhan beni mod yapmadın ya...yanarım...
hangi modun böyle işe yarıyoki benim gibin...özel isteklerim olacak...kardan pay...birde muzlu pasta istiyom abi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ya benim kafa medium large arası ama burda xxl var genelde, bi sorun olurmu acaba büyük alsam. Sallanırmı kafamda
[B]MURATKARAOGLU.COM[/B]
almasına alırımda kafamı biraz büyütmem gerekcek boyutları büyük biraz
130$ lık bi kask alsam gümrük vergisi ödemek zorunda kalırmıyım yoqsa 100€ nun ustunde olmadıgı ıcın muafmıdır ?
yoq yoq bişi olmaz kafanla kask arasına bi sünger koyarsın iş biter
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
M1 kafama yattı, renkleride fena değil. Fiyatı 75dolar. Güzel kask ama tek sorun boyutu işte (XXL). Biraz koca kafalar için
[B]MURATKARAOGLU.COM[/B]
kask dedinizde aklıma geldi bende suomy kask var çok az kullandım artık motor kullanmıyacağım için satıyorumm.. mağaza fiyatı 570 euro 600 ytl verin alın sizin olsun.. ;) kaskı görmek isteyenler sahibinden.com daki ilanımda var resimlerin içinde var.. ilan no: 4550407 saygılarr
Semih Cesur
GAz gaz gaz gaz gaz....
ya hep xsmall war kasklarda benim kafa kocaman . mont da bulamadım zaten. ufacık hepsi yaa. işime yaramadı bu site :(
benım cok ısıme yaradı para bırıktırmeye basladım alıcam burdan bır ıkı sey
MD hepsini kitlemiş anlaşılan bize pay çıkmamış. Ürünler ya çok küçük yada çok büyük idealler satılmış hep.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Arkadaslar, 100Euro sınırına kargo ücretini de dahil etmeyi unutmayın yoksa vergilerle ugrasırsınız, Lütfen Dikkat!
oha artık.
yani alcağımız şey 50 euoru fln geçmiycek. ?
Kargo ücretini katmayacaksınız arkadaşlar. Ben 3 defa Amerika'dan 3 defa da İngiltere'den alışveriş yaptım internet aracılığıyla. Hepsinde de kargo bedeliyle bahsi geçen rakamları geçiyordu. Önemli olan malın değeri. Zaten gelen kargoların üzerinde ibare oluyor malın değeri şu kadar diye. Atıyorum aldığınız ürün 90 dolar, 20 dolar da kargoya verdiniz. Kargonun üzerinde 110 dolar yazmıyor. Malın bedeli 90 dolardır yazıyor ve hiç bir problem olmuyor. Kredi kartı olayına girmek istemeyen arkadaşlarda artık bütün bankalar online hizmet veriyor. Bir telefonla internet bankacılığı hizmetine dahil olup 2 tıkla sanal kart yaratabilirsiniz. Alıcağınız ürün 100 ytl mi tutuyor, limiti 100 ytl olan bir kart yaratıp onunla alışveriş yapabilirsiniz. İngiltere ve Amerika'dan aldığım ürünler en geç 6 gün içinde kapıma kadar geldi. Bugüne kadar hiçbir aksilik yaşamadım.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
o sitenin adını verebilir misiniz? burda bulamadım kendime göre ebatlarda bişey. belki orda wardır.?
Dostum ben Amerika'dan aldığım ürünleri hep ebayden aldım. Ebay ile ilgili genel düşünce ne yazık ki yanlış. Ebay de çok fazla sıfır ürün satılmaya başlandı. Zaten çok fazla dükkan mevcut motosikletle ilgili ebayde. Bir arkadaşımız kask için ebayden link vermiş. O mesela sıfır ürün. Orada belirtmiş. Ebay in bir avantajı var. Sartıcı ile birebir kontak kurup ondan ürünün fiyatını düşük göstermesini talep edebilirsiniz. Ya da satış amaçlı değildir numunedir diye de belirtse gümrük takılma sorunu ortadan kalkar. Yarı yarıya bir oranla kabul edebiliyorlar. Bazı kılçıklar kabul etmeyebiliyor ama o kadar çok satıcı var ki illaki bi kabul eden çıkabilyor.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
Arthas, İstanbul Paket Müdürlügü'nde konustugum 3 memurdan da aldıgım cevap ürün bedeli+kargo=100Euro'yu gecmemelidir, aksi halde gümrük vergisi alınır! Toplamı 110euro (kargo dahil) olan paketime 70ytl gümrük vergisi kesildi.
Diyeceksin ki benim aldıgım ürünler nasıl gecti gümrüksüz; her zaman söyledigim seyi tekrarlıyorum: Türkiyede yasa,kanun=Masa başındaki memurun şahsi fikri, kararıdır!
Ayrıca kargo olarak USPS APP yerine UPS,FEDEX,Global Express secerseniz gümrüge takılma riski daha az, artık bu firmaların adamlarımı var bilemeyecegim.
bulosele, O zaman bu iş şans işi desene. Amerika'dan gelen ürünler USPS ile sorunsuz bir şekilde geldi. Geçen hafta başıma gelen olayda abime snowboard ile ilgili ingiltereden ve amerikadan ayrı ayrı ürünler sipariş ettim. 5 gün sonra kapı çaldı açtım postacı. Ayrı ayrı istediğim ürünleri birlikte getirmiş. Biri amerikadan biri ingiltereden geldi. Hatta postacıya söylediğimde o da şaşırdı. İyi denk gelmiş diye.
zerre kadar anlamıyorum bu işlerden. şansıma gümrüğe takılır haber de gelmez git al diye kalır orda giren girmiş olur :( ben nasıl diycem abd deki adama fiyatı az göster diye. o kadar dil bilsem odtü de okurdum
GKN aynen öyle..
bende o örneği vericektim sonra neden söylemedim bilmiyorum
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Şu gümrük olayından bende kıllandım şimdi.
[B]MURATKARAOGLU.COM[/B]
valla o gumruk ısı kotu olmus sansda hep bıze vurur ole olaylar zaten
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)