Aaaaa buldum!!!
Aaaaa buldum!!!
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
hata...EBAY da ağırlıklı olarak kullanlımış mallar satılır...ebayın %90 ı kullanılmış mal bildiğim kadarıyla...bizim sahibinden com gibi...
buradaki ürünler sıfır ve ambalajında...
http://www.denniskirk.com/jsp/produc...fCatId=&mmyId=
Serhat beni yorma yanağını avuciçime doğru getir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arkadaşlar çok güzel bir yazı topluluğu olmuş.benim eski bir yazlık nolanım var. memnunum ama fiatların uygun olup herkesin alması hoş.
ben almamadım neresinden alcaz bilmem ne . bi sipariş veremedim. ucuza mont aliyim dedim xl. sonrasını getiremedim 100$ mont buldm kaldım gerisi gelmedi. ayrıca ödeme nasıl oluyor.mont alcam onun parasını nasl vercem kargo parasını nasıl vercem fln. alan biri aydınlatabilir mi? adrese mi geliyor ben mi alcam gümrükten bi yerden. alan biri aydınlatabilir mi?
Benimde bir sorum var!
Mesela bu siteden mont,kask ve eldiven alalım dedik!
Üçü toplam 180$ etti diyelim.
Yani 100€'luk bedeli geçiyor. Burda vergi ödememek için, ürünler tek tek olarak mı düşünülüyor, yoksa genel toplama mı bakılıyor?
arkadaşlar şahsen network olarak satış ve alış cok yaptgım için söyliyim urunlerı kredi akrtıyla kullanıcı kaydınızla alabılırsınız paypal a uyelermı bılmıorum.
ürünler Avrupadan gelıorsa 100€ nun altında gösterilmesi gerekir.
aldıktan sonra 100€ u gecıorsa satıcıyla ırtıbata gecıp fatura yollamamsnı ama yollıcaksa da 100€dan aşşagıda göstermesini talep ediniz.
eger amerıkadan urun alırsanız 100$ ı gecmiicek o zaman.
gümrükün takıp takmayacagı onların elınde olan bişi ancak kasklar malum kutuları buyuk oldugu için türkiyeye geldigi zaman acılıp bakılır.
boyutları eni boy vs. bakılır ona göre gümrük uygulanır tabi bu orda çalışanada baglı.
siz alırsanız bi gidin cay kahve için hal hatır sorun ürün gelmeden sorun geldimi gibisnden salak numarası yapın işe yarayabılıor.
şimdilik bu kadar sorun varsa dahada sorun arkadaşlar herkes yararlanabılsın böylece
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
süper olay yaa bu siteyi tuttum ben..
Ben motoshow'u bekliyordum kask almak için ama bu gidişle Dennis amcadan alıcaz gibi. Sizce motoshow'u beklemeye değermi?
[B]MURATKARAOGLU.COM[/B]
yurtdışından alış veriş yapmaktan çekiniyorum abi ben. ne biliyim taaa nerlerden geliyo ya gelmezse
dünyanın 4 bi yanından neler neler gelıyo..kask nıye gelmesın
fuarda bıle bu kadar uygun olmaz zannetmıyorum
kask gelirse haber verırım ben..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
çok dağınık bir mağaza kardeşim aradığımı bulamıyorum
dil bilmeyince bizde bön bön bakındık
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
kartla iş sakat gibi geliyo doğal olarak ama çok da almak istiyorum. bişey diycem , 99,99$ a mont almak istiyorum ama diyosunuz ki 40$ da kargo parası war. 100$ karttan gidiyo sanırım. adrese mi gelcek bu aldığım yoksa bi yerden mi alcam.? kaç günde geliyor.? ödemeler ve teslimat hakkında bilgi verebilcek olan warsa çok sevinirim .
tam konuyla alakası yok belki ama
X-lite nolan ın markasımı?
GKN MOTORS
evet x-lite nolanın markası..
pierzig sanal kredi kartıyla ödedim..
Konuyu Toplam 18 üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
mete_han, knkn07, praetorian, PIERzig, hedowich, guido, gokhan150zat, erginbay, azgurbuz, headhunter251, ultraukala, bebeoglu, berkforce, duyulmaz, rock_cym
hadeee batan geminin malları bunnar...
Marka olan ..NOLAN...
x lıte..model...
millet sana ne danışıyo anlamıyom abi...
abi şimdi sen yeni kaza yaptın...iyice sarsılmanı istemem...zahmet etme...hafiften burun kısmını benim kafama doğru hızlı bir şekilde vur...ben kafa atmayım sana acır sora...
Arkadaşlar GKN kardeşimiz cayır cayır İngilizce bilir..kendisi yardımcı olur size...biraz saftır ama iyi çocuktur...pm den rahatsız edebilirsiniz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
aslında bunlar aynı çatı altında fakat farklı markalarda satılan kasklar
model degıl yani..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)