Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Az daha Suzy'me veda ediyordum...

REKLAM ALANI
    efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    abi etiketlere koptum ( bisiklet,dırdır,hanım,kafes,nefret )
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi etiketlere koptum ( bisiklet,dırdır,hanım,kafes,nefret )
    Abi, nasıl ama, durumu çok net özetliyor, di mi? O kadar laf salatasına gerek yokmuş aslında...
    Üç boyoz bir kola

Motosikleti
    R1_8
    Alıntı Rigel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi, nasıl ama, durumu çok net özetliyor, di mi? O kadar laf salatasına gerek yokmuş aslında...
    hemfikiriz vallaaa

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    İyi temenniler için çok teşekkürler arkadaşlar. Motordan kopmuyorum ki. Sadece daha az bineceğim. Tam olarak söylemek istediğim şu: işe giderken motor yerine bisiklete biniyorum bundan sonra. Günde en az 40 km daha az motor sürüp daha az tehlike yaşayacağım, ve günde en az 40 km bisiklet sürüp milletin avuç dolsu para verdiği aerobik salonlarına filan gitmeden deli gibi spor yapmış olacağım. Yanıma da en az 10 kaat benzin parası kar kalacak. İyi alışveriş değil mi?
    Senin bu yazıları okuyunca canım vatanım İsviçre Zürih Dietikon gelir aklıma...oradan İsveçe akıp Jönkopingde göl kenarında saydığım kelebekler gelir aklıma...Bisikletler için özel bal dök yala tarzı yollar ve vatan toprağı gözümde tüter...Türkiye ÜLKE ise İsviçre herhalde hangi statüde olabileeer..

Dostum Bisiklet bizim memlekette yeri yurdu olmayan bir nesne...şimdi motosikletten daha tehllike altındasın buna emin ol...

Motörle sinek mumalesi gören sen velespitle sivrisinek muamelesi görüceksin...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Xmax
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin bu yazıları okuyunca canım vatanım İsviçre Zürih Dietikon gelir aklıma...oradan İsveçe akıp Jönkopingde göl kenarında saydığım kelebekler gelir aklıma...Bisikletler için özel bal dök yala tarzı yollar ve vatan toprağı gözümde tüter...Türkiye ÜLKE ise İsviçre herhalde hangi statüde olabileeer..

Dostum Bisiklet bizim memlekette yeri yurdu olmayan bir nesne...şimdi motosikletten daha tehllike altındasın buna emin ol...

Motörle sinek mumalesi gören sen velespitle sivrisinek muamelesi görüceksin...

Yok Metehandros'um, öle diil..

Bisikletin de tehlikeli olduğu konusunda haklısın. Ama çok denenmiştir ki motordan daha az...

Şu anda 1. amacım motosiklet tehlikesinden kendimi biraz olsun kurtarmak (unutma her gün otobandan gidersem 60, şehir içinden gidersem 36 km motor üstünde geçiyor. Çarp bunu 250 iş günü ile, etti mi sana 8000-15000 km yılda). Şimdi bu rakamı da, ortalama 2-3 günde bir 2-3 kez icaba (acile vs.) gittiğimi hesap ederek hadi diyelim 2 ile çarp. Eder ayda 2000 km. Hiç motor sürmezsen de elbette bu yolu giderken tehlikeler maruz kalacaksın. Örneğin belediye otobüsleri bile içinde yolcular varken yakılıyor. Üstelik çok pis kokuyorlar ve dokunduğun her yer yağlı. Bu seçeneği geç. Otomobil dersen, onun da motordan aşağı kalır yanı yok motordan kazalar konusunda, üstelik çok fazla benzin tüketiyor, hem de bizim gibiler için çok kasvetli, var mı katılmayan buna? Evet seni koruyacak kaportası var onların ama ona bi ton para da veremiyorum şu anda, vermek istemiyorum yaa... Özgürlüğümü üstüne para vererek teslim edemem..

Eee, nasıl gidicez işe biz şimdi?

2. amacım ise hanımı ve çevremdekileri susturmak. Motor şeytan işi, doymadın mı daha laflarından kurtulmak. Çık sokağa sor bakalım motor sürmek mi bisiklet sürmek mi daha tehlikeli.. Ne cevap alacaksın zannediyorsun. Millet bisikletin tehlikesi için kafa yormadan önce tabii ki motor daha tehlikeli diyecektir. Buna dayanarak bisikleti seçtiğimi duyanların hemen ağzı kapanacak sanıyorum. Zaten bak tekrar hatırlatıyorum. Aynı yolu ben 3-4 sene filan sadece bisikletle, hem de her gün gitmiş adamım, benim için yeni birşey değil ki..

Haklısın bisiklet te masum değil, sivrisinek kadar bile değerin yok ama şimdilik bu en iyi bir çözüm gibi.

Tabii ki başka daha iyi bir önerin varsa açığım buna.

Ha, bu arada Avrupa'da, Amerika'da bisiklete ne kadar önem ve değer verildiğini çok iyi biliyorum ben de, bunun Türkiye'de oturması için aktif olarak çalışan insanlardan birisiyim. Umarım bir gün başarırız. Yukarıdaki iki oturan bisikletliden gözlüksüz olanı benim. Yola dikkat et, her iki kaldırımın yanında 1.5 metrelik ekstra şeritler var, onlar bisiklet şeridi, o şeride arabanın, motosikletin veya yayanın basması acayip ayıp karşılanıyor ve ciddi bir para cezası var. Yer California.
    Üç boyoz bir kola

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    korkunun ecele faydası yok.bunları düşünecek olursan motosiklet kullanamazsın zaten.bence sen motoru yakında satarsın.bu arada arabada şart,tabi motorda
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Motosikleti
    Xmax
    Ozi'cim, motorumu ancak gixer1000 veya Busa için satarım.

Yukarıda bu kadar mızıldandığıma bakmayın ben işe bisikletle de gitsem yine de buradaki birçok insandan daha fazla km yaparım motorumla...
    Üç boyoz bir kola

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Abi senin yüzünden bisikletimi tamir ettirecem Ara sıra binerim...
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

Motosikleti
    R1_8
    sabah sabah uykusuzluğun verdiği dikkatmi neyse,bide kurtuluşu eklemişsin etiketlere,abi ömrüm hep böyle ince ayrıntılarla uğraşmakla geçti,o yüzden bi sapa balta olamıyom galiba

Motosikleti
    Xmax
    Evet arkadaşlar...

Bu sabah yeniden bisiklet sezonunu açtım. İzmir'de hava 1 haftadır olağanüstü güzel seyrediyor, bahar geldi buralara. Dün önce Suzy'yi ardından bisikletimi yıkadım, yağladım, ayarlarını tamamladım. Bu sabah ta atladım velespitime vurdum yollara. Çok eğlenceliydi. Özlemişim. Arasıra bisikletinize binin, farklı duygular yaşatıyor. Herkese tavsiye ederim. Haftasonu motor'la 20 km sürme hakkı tanıdım kendime, Güzelbahçe'den balık alıp gelicem...Öyle hemen birden bırakırsam bünyeye zararı var...
    Üç boyoz bir kola

EliteXC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beverly 250, FiddleII 125
    Berkant Abi burdan kendi adıma tebrik ediyorum seni. Motosiklete başladıktan sonra bisikleti ne kadar boşladığımı şimdi daha iyi anlıyorum. İnsanı ne kadar hantallaştırdığını hele dahada iyi anlıyorum.
    Motosiklet ne kadar zevkli ve ayrılınmaz bir özgürlük olsada bisiklet insanın hayata daha zinde bakmasını sağlıyor. Tabi binersen.

Kararında destekçiyim.
    Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.

Ride fast, yet ride smart!!!

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    rigel, çok güzel ve içten bir yazı olmuş ve sonunda bağzı kararlar vermişsin
    ama bana bu karar bi çözüm den çok sonuç gibi gedi..
    eğer doğru anladıysam trafikte yollarda ki hayati riski azaltmak yanındada türk kaslarından kurtulup sağlıklı bir kişi olmak amaçlı başlamış bu velespit fikri
    ama unutmaki, kaza geliyorum demez..
    ki kendinde söylemişsin emin olunki ben gsrm le bol bol km ler yaparım..
    bence bu sportmenlik bi yana, biraz kendini psikolojik olarak bişeylere inanndırmak, biraz hanımı kandırmak birazda çevreden gelen tepkilere; ahanda bakın motora az biniorum demek olmuş
    güzel bi tercih aslında ama göbektan kurtulmak dışında çözüm olduğunu zannetmiyorum..

4 yıldır motosiklete biniyorum, 3 kazam var ama onlarca kez düştüm..
    yaptığım 3 kazada full koruma ve pür dikkat sürüş esnasında oldu..
    düşüşlerim ise, ya teker esnasında ya aşırı viraj yatma çabaları sırasında oldu, yani sınırları zorlarken, başka bi adı bile bile

kazalardan sonra iyileştiğimde vicüdümda kalan tek şey derideki izler..
    öte yandan eski bi bisilklet severim uzun zaman bindim, fuarlarda standlarda dağ bisikleriyle akrobasi yaptım vs..
    02 de bisiklet severler derneğinin yaptığı MTB cup ta 3. oldum
    ve o yarışın yalova ayağında çok güzel bi düştüm ve anıları hala vicudumda
    motorlar onlarca kez düşmeme rağmen o yarışta aldığım yaraları almadım..

düşüncelerimi anlatabilmişimdir umarım, benim felsefem şu HAYAT ERTELEMEYE GELMEZ..
    içimizde bulunan damarlarımızda gezen bu sevdayı yaşamalıyız bence..
    hee tabiki çevremizdekileri ailemizi dostlarımızıda düşünmeliyiz..
    ama ben bunu gazı sıkarken, şerit deişiminde aynaya bakmazkeni,kaskımı takmazken, tekere debriyaj tokatlarken vs. düşünmeyi iyi eyliorum..
    bundan soorasınında KADER olduğuna inanıyorum..

yazını görünce bende düşüncelerimi paylaşmak istedim, sürçü lisan ettiysek affola
    GKN MOTORS

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Evet bisiklete binmek zevkli gerçekten.. Ama trafikte daha sağlıksız olacağını düşünüyorum.. Bazen kazadan kaçmak için trafikte gaza asılmak gaza asıldığında tepki verecek güçte bi makina kullanmak gerekiyor.. Bisikletle bu çok zor..

Artı motosiklete full koruma binme imkanı var ama bisiklete binerken bi kask takılıyo ki o kask ta ne yüzü ne çeneyi koruyo.. Motosiklet montunu giyseniz botunu giyemeyeceksiniz abes olacak.. Aynı hızda motosikleti kullanmak daha tedbirli bi davranış olmaz mıydı?

30 km hızıda küçümsemeyin lütfen.. Necdet abi o hızla kaza yaparak canından oldu.. Korumalar full olduğu halde kaskın vizöründen sebep..
    Demekki kask bile bizi daha tam korumazken, bisiklet kaskı daha büyük bi tedbirsizlik olmaz mı??
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    abi bunlar çok karmaşık duygular...zaman zaman hepimiz yaşıyoruz senin yaşadığın duyguları...motosiklet kullanmak sigara içmek gibi bişey...afedersiniz arkamız seleye değdikten sonra bırakmak çok zor bu mereti...hani tehlikesinide biliyoruz önlemlerinide alıyoruz ama yinede yer yer kaza haberlerini falan duyunca bıraksakmı motoru diye içimizden geçirmiyor değiliz...ama bir söz vardır ''olacakla öleceğe çare bulunmaz derler''ya hani bence olayın özeti budur...ama yinede minimum risk alıp binmemiz lazım...Allah hepimizi korusun demekten başka bişey gelmiyor elimizden...

biz ne dersek diyelim kendin için en iyi kararı yine kendin verirsin...hakkında hayırlısı ne ise o olsun...ama yinede motosikleti bırakabileceğini sanmıyorum... sen bıraksanda o bırakmıyo seni...ben iki kere ara verdim ama bırakamadım işte...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    İster motosiklet, ister bisiklet ister araba kullanın. Trafiğe çıktığınız anda her türlü tehlikedesiniz. Siz hata yapmasanız bile başklarının yaptığı hataların kurbanı olabilirsiniz.

Bence öncelikli önemli olan altınızdaki taşıtın cinsi, niteliği veya gücü değil sizin dikkatiniz ve tedbirinizdir.
    Ben trafikte bisikleti, motosikletten daha tehlikeli görüyorum. Çünki pınar arkadaşımızında dediği gibi bazı yerlerde gaza yüklenerek tehlikeden uzaklaşabiliyorsuınuz bisiklette bu mümkün değil.

Yapılması gereken motosiklette en kaliteli koruma ekipmanlarınını ve size uygun güçte bir motosiklet seçip olabildiğince uygun hızda ve kurallara uygun olarak seyit etmek.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Motosikleti
    Xmax
    Vay Gökhan'cım, eski MTB'cilerdensin ha...

Dediklerin doğru, karşı çıkılacak hiçbir şey yok. Ancak ben şehir bisikletimle mountain bike yarışındaki tehlikelere maruz değilim tabii..

Motoru bırakmış filan değilim. Azaltmaya çalışıyorum sadece. Yani her gün işe gitmek için kullanmayacağım bundan sonra. Yani burada motorunu sadece haftasonları kullanan veya akşamları nargile içmeye giderken süren yok mu? Herkes mi işe motorla gidip geliyor? Damarlarımda hala motor aşkı dolaşıyor, herhalde bunu atmak imkansız. Zaten öyle bir niyetimde yok. Ben sigarayı bırakmaya çalışan zavallıların durumundayım şu anda. Bana moral verip destek olmanız lazım
    Üç boyoz bir kola

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Vay Gökhan'cım, eski MTB'cilerdensin ha...

Dediklerin doğru, karşı çıkılacak hiçbir şey yok. Ancak ben şehir bisikletimle mountain bike yarışındaki tehlikelere maruz değilim tabii..

Motoru bırakmış filan değilim. Azaltmaya çalışıyorum sadece. Yani her gün işe gitmek için kullanmayacağım sadece. Yani burada motorunu sadece haftasonları kullanan veya akşamları nargile içmeye giderken süren yok mu? Herkes mi işe motorla gidip geliyor? Damarlarımda hala motor aşkı dolaşıyor, herhalde bunu atmak imkansız. Zaten öyle bir niyetimde yok. Ben sigarayı bırakmaya çalışan zavallıların durumundayım şu anda. Bana moral verip destek olmanız lazım
    evet abi, 01-02 de bisiklet severler derneğinin lisanslı sporcusuydum
    bisikletim haala durur garajda..
    senin yaptıını tabiki yapıyoruz hepimiz, mesela ben gün boyunca arabayla geziyorum işim gereği, anca haftanın 1-2 akşamı yada haftasonları biniyorum motosikletime..

sen bırak abi sigarayı, arkandayız biz
    bırakırsan haber ver bende aynı yönteme başvuruyim

abi senin konu mesele oldu msnden tartışıoz, şı pınar ada bi cvvp verde ben rahat edim
    gökhan :
    yahu adam kilo vermek için ve çevresindekilerin gözünü boyamak susturmak için böle bi yönte mseçmiş:D
    Pınarr :
    çarptığın zmaan mesela bisiklet ikiye katlanır o hızı direk arabanın tamponunda sen hissedersin ama motorda amortisör var:D
    Pınarr :
    full koruma binme imkanın var
    Pınarr :
    asıldınmı gazlayacağını biliyosun kazalardan kaçabilmek adına
    Pınarr :
    artı hız 30 km ise ondada var=)
    gökhan :
    ya pisikletle şeghir içinde yol kenarındna gidersin
    gökhan :
    kanldıırımdan giderisn
    gökhan :
    gene kendini korursun
    gökhan :
    ama mesele o deilki
    Pınarr :
    ama bu adam işe gitcek yani tefiği kullanıcak direk
    gökhan :
    mesele insanların gözünü boyamak:D
    Pınarr :
    yaa evet
    Pınarr :
    onu anladım
    Pınarr :
    ama benim anlattığımı anlatarakta göz boyayabilir :D
    Pınarr :
    ben bizimkileri hep öyle kandırıyorum:D
    gökhan :
    sizinkiler saf sa biz naapalımKOP
    GKN MOTORS

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Niye eksik yazıp halkı kandırmaya yelteniyosun ayıp diilmi

Devamı:
    gökhan***:
    *********Pınarr********:
    hayır ben iknacıyım onlar saf deil :D
    *********Pınarr********:
    hatırlatırım :D

Ben şirkette iknacı olarak çalışıyosam bizimkilerin suçu ne allllaaaalllaaa
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Berkant hocam,motoru bırakabileceğini hiç sanmıyorum(yüz yüze tanışma fırsatı bulamasakta siteden tanıdığım,mantığını anladığım kadarıyla)
    Motoru bırakma gibi bir düşüncem yok diyorsun ama ufak bir düşünce bile geçse aklının ucundan inanma sen ona,yapamazsın öyle bir şey Bu zaman zaman hepimzin düşündüğü bir şey ama maalesef yapabilmek sigara örneğinden daha zor.Çok değil kaza yapıp vefat etmesinden 2 gün önce karşı karşıya oturup her zaman ki gibi kahkahalar atarak sohbet ettiğim zaman geçirdiğim,kardeşim kadar sevdiğim arkadaşımı kaybettim,neredeyse 1 sene olacak,İzmir MT nin ilk sayfasında fotoğrafı olan kamberhan Erhan dan bahsediyorum.Bunu yazmamın sebebi,canından can gitse bile inan ayrılmak o kadar kolay olmuyor..Bu yola girmek çok kolay,ama çıkmak zor..Belki sigara değilde başka bir örneğe benziyor bu durumuyla motosiklet..
    Neyse konu bu değil.

Bisiklet ve motosiklet bence iyi bir ikili,zaten akraba oluyorlar.Önceden de sağlam bir bisikletçi olduğunu düşünürsek iyi bir karar vermişsin.
    Bende eskiden çok bisiklet kullanırdım günde 10 km ye yakın yol yapardım,60 basamaklı merdivenlerden iner,bir metreye yakın yükseklikteki yerlerden garip zıplayışlar yapardım 3 maşa,5-6 jant eğiltmişliğim var.
    Bisikleti bir ulaşım aracı olarak düşünmenin yanında aynı zamanda gerçekten iyi bir spor aleti.Sağlık açısından oldukça faydalı.Motosikleti ve bisikleti bir tutmayı düşünmüyorum,aslında ikiside akraba olsa da keskin hatlarla ayrılıyorlar bazı yerlerde.
    İkisinin karışımı mükemmel olacaktır tabi ki..
    Kararın çok güzel.Ancak bunu tehlike açısından değilde sağlık açısından ve eğlence açısından değerlendiriyorum ben.Yoksa istersen ayda 20 km kullan motosikleti,20 km içinde kaza yapmayacağımız da tanrı tarafından garanti edilen bir durum değil Riskler hep var,azalmış gibi gözükse de riskin en azı ile en fazlasının sonucu aynı olabiliyor.
    Motosiklet ile bisiklet dengesini iyi kurmaya dikkat et bence,bir müddet sonra insan kullandığı aracı vücudunun bir uzuvuymuş gibi hissediyor,bu yüzden ikisinden birine uzun süre ara vermek diğerini kullanmaya başladığında ki farklılıklar sebebiyle problemlere yol açabilir.Sen bunları belki de benden iyi biliyorsundur,ben sadece ufak bir hatırlatma olsun diye yazdım.Değerli insanları kaybetmek istemiyoruz artık daha fazla,o yüzden bazen anneanneler gibi oluyoruz,her konuda bir nasihat,bir hatırlatma ..

Hem motosikletinle hem de bisikletinle uzun yıllar birlikte olursun umarım(bi ara bir buluşmamıza gelsen fena da olmaz tabi ).

İyi temenniler için çok teşekkürler arkadaşlar. Motordan kopmuyorum ki. Sadece daha az bineceğim. Tam olarak söylemek istediğim şu: işe giderken motor yerine bisiklete biniyorum bundan sonra. Günde en az 40 km daha az motor sürüp daha az tehlike yaşayacağım, ve günde en az 40 km bisiklet sürüp milletin avuç dolsu para verdiği aerobik salonlarına filan gitmeden deli gibi spor yapmış olacağım. Yanıma da en az 10 kaat benzin parası kar kalacak. İyi alışveriş değil mi?
    alış veriş değilde tavşanın suyu oluyo

bilmiyorum abi gençliğin verdiği kendine güvendenmidir ama ben çoluk çocuğa kavuşana kadar motorun tepesinden inmeyi düşünmüyorum karıştıktan sonra bile bi araba alırım işe gidip gelirken gene motur tepesinde olurum.. yani ya ölene kadar yada vücudum bünyem kaldırma zhale gelene kadar motor..

Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet abi, 01-02 de bisiklet severler derneğinin lisanslı sporcusuydum
    bisikletim haala durur garajda..
    senin yaptıını tabiki yapıyoruz hepimiz, mesela ben gün boyunca arabayla geziyorum işim gereği, anca haftanın 1-2 akşamı yada haftasonları biniyorum motosikletime..

sen bırak abi sigarayı, arkandayız biz
    bırakırsan haber ver bende aynı yönteme başvuruyim

abi senin konu mesele oldu msnden tartışıoz, şı pınar ada bi cvvp verde ben rahat edim
    gökhan :
    yahu adam kilo vermek için ve çevresindekilerin gözünü boyamak susturmak için böle bi yönte mseçmiş:D
    Pınarr :
    çarptığın zmaan mesela bisiklet ikiye katlanır o hızı direk arabanın tamponunda sen hissedersin ama motorda amortisör var:D
    Pınarr :
    full koruma binme imkanın var
    Pınarr :
    asıldınmı gazlayacağını biliyosun kazalardan kaçabilmek adına
    Pınarr :
    artı hız 30 km ise ondada var=)
    gökhan :
    ya pisikletle şeghir içinde yol kenarındna gidersin
    gökhan :
    kanldıırımdan giderisn
    gökhan :
    gene kendini korursun
    gökhan :
    ama mesele o deilki
    Pınarr :
    ama bu adam işe gitcek yani tefiği kullanıcak direk
    gökhan :
    mesele insanların gözünü boyamak:D
    Pınarr :
    yaa evet
    Pınarr :
    onu anladım
    Pınarr :
    ama benim anlattığımı anlatarakta göz boyayabilir :D
    Pınarr :
    ben bizimkileri hep öyle kandırıyorum:D
    gökhan :
    böyle bi konu bu kadarda şeedilmeski huleyn ayıb
    god is busy ! can i help you!

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler