master lock kilite o kadar para verdik ama..
Reklamlar
-
Geçmiş olsun abim.
Reklamlar
-
Ömercik adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun abim.
Eyvallah kardeşim. ....
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
açılmayan bi kilit mi? kilit mi kopmuş? bi de her yerde reklamı var..
-
Deryali adlı üyeden alıntı
4 ay kadar önce en kalitelisinden 2mt çelik master lock marka kilit aldım. Son zamanlarda biraz tutukluk yapyordu. Neyse Feneryolunda motosikleti bi ağaca bagladım aradan yarım saat geçti ve anahtarımı taktım baktım dönmüyor 15 dakika kadar uğraştım yok açılmıyor.
Sonra bi tane pas sökücü aldım üzerinden biraz döktüm ve açıldı. Aradan bi kaç gün geçti ve bugün şimdi motoru kilitlemek için anahtarı taktim ve kilitlenmiyor. Anahtar dönmüyor. Biraz yağladım yine olmadı. Pas sökücü döktüm ve beklettim yine olmadı.
Şimdi motoru kilitleyemiyorum ve bu kilit beni madur etti. Acaba ne yapmam lazım ?
Arkadaşım,
MasterLock'um 2 Mt'lik kilidi bende de var ve gayet normal.
Rutubetli havalarda tüm kilitlerde olduğu gibi oda yağlanması gerek!
Faka yinede işlev görmüyorsa faturaı ile birlikte satıcıya grei götür çünkü enaz 5 yıl garantisi var bu kilitlerin
NOT: Garanti sürelerinden faydalanabilmeniz için tüm fatura,fiş ve belgelerinizi
bir klasörde saklayın! nezaman lazım olacakları belli olmuyor çünkü
-
Ekonomik çözüm
Marka: ABUS
Güvenlik faktörü: 9/10
Fiyatı: 29 YTL (Bauhaus)
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
Özer adlı üyeden alıntı
Arkadaşım,
MasterLock'um 2 Mt'lik kilidi bende de var ve gayet normal.
Rutubetli havalarda tüm kilitlerde olduğu gibi oda yağlanması gerek!
Faka yinede işlev görmüyorsa faturaı ile birlikte satıcıya grei götür çünkü enaz 5 yıl garantisi var bu kilitlerin
NOT: Garanti sürelerinden faydalanabilmeniz için tüm fatura,fiş ve belgelerinizi
bir klasörde saklayın! nezaman lazım olacakları belli olmuyor çünkü
Sağolasın arkadaşım zaten götürdüm ve hiç itiraz etmeden yenisini verdiler. Dediğin gibi fiş faturalarıda saklamak gerekiyor.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler