motor neden bellıi km lerde servise gidiyo neden ve servise gidince motor icinmi saglıklı oluyo yoksa kendi canımız icinmi sorabilirmiyim
motor neden bellıi km lerde servise gidiyo neden ve servise gidince motor icinmi saglıklı oluyo yoksa kendi canımız icinmi sorabilirmiyim
hayır canım.. Servisciler kazansın diye.. Bi çeşit kıyak yani Sen kafanı takma böle şeylere bin,gez dolaş... Nasıl olsa bigün anlayacaksın
Bu yazıyı okuyunca azimdan şöyle bi kelime çıktı.
--- O ne La ?
ahaha
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
kenny_roberts, bisan alıcam demişsin.. bisan bisiklet al önce soora scootera geç bak gençsin daha.. bi bisiklet al bak bakalım bisiklet neden bisikletçiye gidio.. hem düşük CC'yle başlamak lazım biliosn di mi cnm.. hadi bakiim..
tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan der gibi bir sorubu nasıl soru
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hemşerim naaaptin yaaa. Kavgada söylenmez valla.
Bak şinci hani bazen biz hasta oluveriyoz. İşte hasta olmadan çekup yaptiriverenler va ya. Hah işte Motosiklet'leri de hasta olmadan ara sira çekup yaptirmek lazim.
Ben ciddi ciddi cevaplıyacağım, (bilmiyor olabilir di mi)
Firmanın sana verdiği garantinin devam etmesi için servise gidip bakım yaptırman lazım (ki servisler bu yolla geçinir). "Ben garanti maranti istemiyom" dersen gitme servise sorun olmaz, ama yine belli aralıklarda gerekli bakımları ya kendin yada bir usta yapmalı.motor neden bellıi km lerde servise gidiyo
Genelde servislerin çoğu bilgisiz, zaten yağ değiştirip sağını solunu elleyip bakım ücreti alıyorlar. Sen yinede hayati parçaları kendin kontrol et yada ettir.yoksa kendi canımız icinmi
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
eyong sabrına hayranım
ben bir şey yazmıycam tastikliycem...
Firmanın sana verdiği garantinin devam etmesi için servise gidip bakım yaptırman lazım (ki servisler bu yolla geçinir). "Ben garanti maranti istemiyom" dersen gitme servise sorun olmaz, ama yine belli aralıklarda gerekli bakımları ya kendin yada bir usta yapmalı
Genelde servislerin çoğu bilgisiz, zaten yağ değiştirip sağını solunu elleyip bakım ücreti alıyorlar. Sen yinede hayati parçaları kendin kontrol et yada ettir.
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
yok devenin bale pabucu artık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)