48 N 2477 plakalı motosiklet kimin ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
34_AK_027 adlı üyeden alıntı
zate 48 muğla...47 marmaris...dawul zurna sinek olayı
Arkadaşım Marmaris zaten Muğla'ya bağlı???
Yalan hayat doğru yaşanmaz...
-
belki yurtdışındadır sahibi.ben olsaydım soruşturur sahibini bulurdum ve açıkça isterdim motoru.madem kullanmıyosun ver ben kullanıyım diye
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
aklıma gelmedi değil. sahibi çıkmazsa sahiplenebilirmiyim acaba
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
yaptıgım sorgulamada plaka rescili yok gibi
-
sahibi çıksın çıkmasın veya 50 sene sonra gelecek olsun bence o motoru izinsiz sahiplenmek=çalmak,bırakın kalsın orda sokağa renk katıyor işte ne güzel
-
bende merak ettim bu motorun sahibini yaa.
acaba ne olmuş. orada yasayıpta boş zamanı olan arkadaşlar arastırsa ne guzel olur.
-
napmışlar güzelim mototu yaa
-
Resimleri yükleyen arkadaşa teşekkürler,motor hakketten içler acısı, ama tek merak ettiğim sahibinin durumu, ne halde ve nerede ne yapıyor.bunun öyküsünü hakketten herkes gibi bende merak ettim doğrusu. sahibiyle mt den arkadaşlar birlik olup sahibinin adını yaşadığı şehri bulup diyoloğa geçilip bir ropörtaj yapabilirsek resimli yazısını da buradan ekleyip koysak ne güzel olurdu.belki öykü çok acıklı derinden sarsan, belkide umursamaz, garajında bu motora yer kalmayan ve paraya da ihtiyacı olmayan ihmalkar birinin öyküsü.veya uzaklara gidipde başına bir iş gelip hapise düşen bir motorcu kardeşimizin; özgürlüğü kısıtlanan haber veremeden her gün motorununa kavuşmak arzusu veya ümidiyle yanıp tutuşan içi içine sımayan birinin öyküsü. belkide motorunu bıraktığı yeri unutup çalındı zannedip ümidini kesen birinin,(bu zor bir ihtimal)kimbilir, araştırmadan bilemeyiz
-
bence o motor hep orda kalmalı ama İzmirli arkadaşlardan ricam bi gün gidip motoru bi yıkayı versinler.
-
baysalorhun adlı üyeden alıntı
bence o motor hep orda kalmalı ama İzmirli arkadaşlardan ricam bi gün gidip motoru bi yıkayı versinler.
bakımda yapalım istersen
-
arkadaşlar o motor artık orada kaldırım taşı olmuş.onu hep birlikte ordan alalım ve sitede bi kura çekelim kazanana hediye ederiz motoru tabi kurayı çekecek heyette bende olmak şartıyla
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur. Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur.
Sadıkane belki ol al alemde serdar olur,yar olur ağyar olur serdar olur didar olur.
-
kesin bir sahibi vardır. Aman arkadaşlar izinsiz kimsenin motorunu ellemeyin sora başınız ağrır.
-
abicim hep motoru merak etmişimdir fotolar için çok sağolasın.
makina güzelmiş ama bırakıp gitmişler buda bu hale gelmiş.
-
Yazık günah güzelim motora
-
-
aargh adlı üyeden alıntı
O motoru gorenler motorize haco oluyormus.
Musait bir zaman gidip gormek lazim.
ben bunu çok beğendim.. hac mevsimi belirleyelim her motorcu ömründe bir kez gelsin gül bıraksın bu motorun yanına dilek tutsun
-
off resmen öldürmüşler motoru ama yinede bırakın almayın derim sahibi çıkar başınız ağırmasın sonra
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
-
o motosikletin sahibi şu anda yurtdışında ve sürekli türkiyeye gidip geliyor. motosikleti çok sorun çıkartığı için yıllardır evinin önünde durur ve malesef çürümeye başlamıştır. Yapacak birşey yok mal sahibi ile konuştuğumuzda satamayacağını satsa bile hurda parası edeceğini söylemişti. ki yaklaşık 7-8 yıldır yatan motosikletin her prçası bitmiştir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)