O motoru gorenler motorize haco oluyormus.
Musait bir zaman gidip gormek lazim.
O motoru gorenler motorize haco oluyormus.
Musait bir zaman gidip gormek lazim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
o motor kutsal ilan edilmeli her motorcu hayatinda en az birkere gidip gormeli
alsancakın anıtı oldu o motor adam aldıgı gun diktimi acaba oraya onu ben ne zaman geçsem orada o motor
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
neyse su motoru kaldırmak lazım o tarafa gittimizde 1 el atak yazık olmasın
o denilen motorun ordan geçenler varsa bi foto çeksinler motoru çok merak ettimde benim gibi motoru merak edenlerde vardır.
MuraD THSDLN
Bide görseydik şu motorun resimlerini :D
[COLOR="Red"][B][I]Pitbull isin't be played the GAME. . . [/I][/B][/COLOR]
Ben olsam o motoru alırım tamir ettirir kullanırım çünkü bizim suzuki de bi zamanlar bi kenar da atılıp duruyormuş...
Dikkat edin motosiklet manyağıyım :D Dükkanı açayım motorları sıralayacam :D
ya kusura bakmayın fotoları çekeli çok olduda bilgisayara aktaramadım birtürlü. . sonrada tel bozuldu falan fistan
bu sabah gidip tekrar çektim şimdi pcye yüklemeye çalışıyorum ancak bluetooth problem çıkartıyor ..inşallah bugun halletcem
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
arkadaşlar motorun sahibini bulana ödül verelim desek belki daha çabuk kişi bilgilerine ulaşabiliriz
:cherry:ferda:cherry:gülbenli:cherry:
akadaşlar yav o motor beniiiiiiim, zil zurna sarhoş olmuştum ordamıymış o yahu;hemen gidip alıym ordan yaz tatiline dönünce tabi.şaka şaka şakaaaa yaptım,valla bende merak ettim, şu resimleri hayrınıza atıverin yahu,belki sahibi yurtdışından nette görür filan nerde imiş acep bu vatandaş.yazık motora yahu neyse merakla bekliyorum akibetini.dostlar tekeriniz hep düz bassın.
SUZUKİ BURMAN UH 200
beceremiyorum kırcam bilgisayarı .arkadaşlar bu hafta içi halledicem inş.kusura bakmayın.fotoları görmek eminim daha ii olucaktır
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
tamam abicim sakin ol.. bu bilgisayarlar hep böyle zaten %50 işini görür %50 sorun çıkarır..
hala resimler yokmu..........
motor durduk yere meşhur oldu iyiymi
bende çok merak ettim wella :D
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
evet biliyorum ve her geldigimde o motora ve sahibine küfür yagdırıyorum ömrm geçti o motor yüzünden cehenneme gidicem
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ:bounce:
biliyorm o motoru...perisan halde yavv..hakkaten olume terk edilmis
yılda 3 5 kez izmire gider gelirim. Bu sefer hususi o motoru gormek için gidicem Bide bence resmini falan koymayın motorun. Boyle gizemli daha iyi gizemi kacmasın
Rivayete gore o motorun onunde durdugu evdeki yaşlı bi kadın o motoru kullanırken kaybolmuş bi daha hic haber alınamamış ama sonra bi gun motor su an durdugu yerde bulunmuş ve o gunden beri orda kadının gelmesini beklermiş.
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
aslında emniyete bildirilip, araç sahibine ulaşılamaz mı?
belki sahibinin başına bişi gelmiştir.
hadi komplo teorileri kuralım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)