Nasıl bir iş bu yaw?
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
farklı bir olay ya herhalde sahibinin basına bişey gelmişte olabilir.çünkü insan durup duruken unutmaz.
MuraD THSDLN
belki sahibi kizip cezalandirmistir makinayi ordunun tanklari cezalandirdigi gibi..
Arkadaslar ben o motoru arastirmistim... bana soylenen sahibi Almanya yamı ne gitmis... ve bi daha donmemis.. ben de o zaman o motoru ordan alayım o zaman demistim... bana al o zaman demislerdi...
Taner, Forrap bu hafta operasyon yapalım
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
yazık etmişler motora. ben bazen böle kırık scooter filan görünce üzülüyorum kaldıki virago. şaftlı bi de demi onlar
arkadaşlar bu motor hırsızların elinden nasıl kurtuluyor.biz o kadar önlem alıyoruz kilitliyoruz garaja koyuyoruz falan filan yinede hırsızlar çalıyorlar.o motor nasıl oluyoda orada 3 yıldır bekliyo aklım ermedi valla.
Bence eleman sarhoşken bıraktı motoru oraya. Sonra da koyduğu yeri unuttu...
Kendine gelince aradı aradı bulamadı.
Ben de hep görürüm onu ve merak ederim.
Ben olsam o motoru oradan alırım. Kilit milit dinlemem bir şekilde söker eve götürürüm. sağını solunu siler temizler bir bakarım. Motor emin ellerde durmuş olur. Daha sonrada sahibini bulmaya çalışırım. Telefon numarası adres falan her türlü bilgi edinmeye çalışırım. Sahibini bula bilirsem eğer konuşurum. Zaten bunca yıldan sonra hediye eder heralde. Olmadı bakımını yapar ara sıra o motorun zevkini almak için turlarım yada gider emniyete teslim ederim. Bu zamana kadar emniyette kalsaydı satışa çıkardı zaten.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
vergi borcu da yok.
demekki sahipsiz değil... ilginç...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
cok enteresan. sahihibi nasıl bırı acaba
Valla ben marmariste oturuyorum adam N plaka almışsa plaka alırken biraz sakal vermişe benziyo sonra motoru alsancağa bırakmışsa bilemicem ilginç bi durum...
arkadaşlar motor viragonun kaçlık modeli acaba bileniniz var mı?
ya en enterasanı olan vergi borcunun bulunmaması ya
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
İki üç hafta önce ben de görmüş ve VAH VAH demiştim...
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
Bayaa şaşırdım doğrusu, nasıl iştir? vergi borc yok ve yıllardır orada???
ülen motoru ne çok gören varmış yav.
gidip görmek lazım demekki.
yazılanları okudum ben görmeden sakın bi şe yapmayın motora ha yoksa polise şikayet ederim ona göre.benimde mutlaka görmem lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)