Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

trafikte bu tiplerden korkun!

REKLAM ALANI
    kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    ah gençlik ah ne gerenk var punlara
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Alıntı jesse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    genç dönemlerim.. ufagım daha aklım tam yerinde degil .. kanımız kaynıyor .. askerdende yeni gelmişim .(:
    bizim yazlıgın site bekçisi var .. dayı bildigin türk bekçisi .. bi gözü açık bi gözü kapalı uyur hesaabı .... o zamanlar çok saglam bi golf gtı var arkadaşlarda .. aldım sitede bir iki gazlıyorum ..güzel düzlük de var

baktım dayı elinde fenerle işareti çaktı .. durdum .. la olm napıyon .. pistmi bura nediye bu kadar hızlı gidiyosun .. bak orda tabela var .. 20 yazıyo .. görmedin mi ...,,,, iki saniye sessizlikten sonra

yaww dayıı ne biilliim bende 200 okudum tabelayı .. arabayı zorluyordum .. peaahh ((((((((((: kızdı biraz ama bizim çocuklar iptal (((((:
    he he he

Bende trafikte bu tiplerden korkarım. Trafiğe kapalı alanlarda yapılan hareketler neysede trafikte tırsarım bu tiplerden.

İnsanın üstüne üstüne sürerler. Motorla gezerken daha da korkuyor insan.

Video komediydi ama

Orası da Ankara İvedik Organize Sanayii yanlış bilmiyorsam

Polis bu tipler yüzünden nöbet tutuyor resmen orada.
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    ulen ben bunu anadol ile yaparım..

polis arabaları neden bu kadar külüstür anlamıyorum devlet bu kadar parayı napıyo..

blackhawk06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZ6 FAZER S2
    trafikte bunları yapanların ehliyetini almak lazım.....
    İMZA:BİR DOST

Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulen ben bunu anadol ile yaparım..

polis arabaları neden bu kadar külüstür anlamıyorum devlet bu kadar parayı napıyo..
    bizde bilmioruz kı ne yapıo

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Ben olsam kaçmazdım ,neden kaçmışki acaba?,o arabayı öyle çevirebilecek zeka varda,kaçtığında girene kılıf hazırlanamıycağını bilecek gafa yokmu
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

bence sadece hava olsun dıe kacmıstır enınde sonunda bı ceza yıyecek(cezalar)

worldwideweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok matraktı yaaaa, polisin bağırmasına yarıldım

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    Alıntı blackhawk06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    trafikte bunları yapanların ehliyetini almak lazım.....
    muhtemelen ehliyeti yoktur zaten. zira ehliyetinin olması onu kurtaramazdı bu hareketlerden sora

345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f,hyosung gt250r
    Bi suç işlenir mağdur olanlar polis polis diye bağırır polis koşar gelir olay yerine suçlular kaçar polis kovalar suçlular kaçar polis kovalar...Ordaki insan hangi zihniyetle yapıyorsa insanların mal can güvenliğini korumakla devletin görevlendirdiği polisin dur ihtarına uymaz.Sonra sonuçta bi insan ve her insan gibi sinir sınırı olan(bu genellikle unutulur polisler sinirlenemez robottur muamelesi yapılır)polis çeker silahını iki el ateş eder uyarı amaçlı vay anam olan bu saatten sonra olur zaten ,kaçan şahıs yaralanmıştır...(ölse ne olur benim yaşam seklim daha güzelleşir daha güvenli olur neyse bu ayrı konu...)Biraz önce poliiissss pooliiiiss diye bağıran şahıslar bile direk olaya tepki gösterir polis adamı vurdu direk suçlama budur...neyse ya konu fazla dağılmasın kimse polisten görev yapmasını beklemesin benim görüşüm bu adamlar çok bile uğraşıyorlar.belde bi silah süs misali...başta siyasi güç...altta terbiyesiz halk...Farkındamısınız bilmiyorum ama hayat onlara zor hem kelle koltukta bi meslek, görevini yapsan şerefsizsin yapmasan rüşvetci mutlu olan taraf yok...Bu kaçan adamları yakalasa ne olacak trafikte tehlikeli araç kullanmak ve polisin ihtarına uymamaktan ceza kesecek gönderecek bunlar aynı olaylara devam edecek...görecekleri en ağır muamele arabaya sert bi şekilde kapatılıp üst araması olacak.Belki buna bile tepki gösterilip polisler hakkında dava açılacak.Bide amerkaya bakın polis kaçanı arabayla çarpıp durduruyor hemde öyle yavaş bi çarpma değil adam ölebilir(geçenlerde tv de gösterdi)Aklın yolu bir...suçlu ölse ne olur sonuçta bir pislikten kurtulur halk, daha güzel bi yaşam için bunu göze alıyor amerika polisi...sonuçta kaçma süresince uyardı dur dedi yaşaması için her şansı verdi adam kaçmaya devam etti...Bu magandalara gelince bunlar bitmez benim güzel ülkemde...şahini s2000 sananı mı ararsın mobileti zx10r sananı mı?Bunların hepsi tek bir şeye bağlanır arkadaşlar...eğitim şart

Alıntı 345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi suç işlenir mağdur olanlar polis polis diye bağırır polis koşar gelir olay yerine suçlular kaçar polis kovalar suçlular kaçar polis kovalar...Ordaki insan hangi zihniyetle yapıyorsa insanların mal can güvenliğini korumakla devletin görevlendirdiği polisin dur ihtarına uymaz.Sonra sonuçta bi insan ve her insan gibi sinir sınırı olan(bu genellikle unutulur polisler sinirlenemez robottur muamelesi yapılır)polis çeker silahını iki el ateş eder uyarı amaçlı vay anam olan bu saatten sonra olur zaten ,kaçan şahıs yaralanmıştır...(ölse ne olur benim yaşam seklim daha güzelleşir daha güvenli olur neyse bu ayrı konu...)Biraz önce poliiissss pooliiiiss diye bağıran şahıslar bile direk olaya tepki gösterir polis adamı vurdu direk suçlama budur...neyse ya konu fazla dağılmasın kimse polisten görev yapmasını beklemesin benim görüşüm bu adamlar çok bile uğraşıyorlar.belde bi silah süs misali...başta siyasi güç...altta terbiyesiz halk...Farkındamısınız bilmiyorum ama hayat onlara zor hem kelle koltukta bi meslek, görevini yapsan şerefsizsin yapmasan rüşvetci mutlu olan taraf yok...Bu kaçan adamları yakalasa ne olacak trafikte tehlikeli araç kullanmak ve polisin ihtarına uymamaktan ceza kesecek gönderecek bunlar aynı olaylara devam edecek...görecekleri en ağır muamele arabaya sert bi şekilde kapatılıp üst araması olacak.Belki buna bile tepki gösterilip polisler hakkında dava açılacak.Bide amerkaya bakın polis kaçanı arabayla çarpıp durduruyor hemde öyle yavaş bi çarpma değil adam ölebilir(geçenlerde tv de gösterdi)Aklın yolu bir...suçlu ölse ne olur sonuçta bir pislikten kurtulur halk, daha güzel bi yaşam için bunu göze alıyor amerika polisi...sonuçta kaçma süresince uyardı dur dedi yaşaması için her şansı verdi adam kaçmaya devam etti...Bu magandalara gelince bunlar bitmez benim güzel ülkemde...şahini s2000 sananı mı ararsın mobileti zx10r sananı mı?Bunların hepsi tek bir şeye bağlanır arkadaşlar...eğitim şart
    evet cok dogru haklısın

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler