ah gençlik ah ne gerenk var punlara
ah gençlik ah ne gerenk var punlara
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
he he he
Bende trafikte bu tiplerden korkarım. Trafiğe kapalı alanlarda yapılan hareketler neysede trafikte tırsarım bu tiplerden.
İnsanın üstüne üstüne sürerler. Motorla gezerken daha da korkuyor insan.
Video komediydi ama
Orası da Ankara İvedik Organize Sanayii yanlış bilmiyorsam
Polis bu tipler yüzünden nöbet tutuyor resmen orada.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
ulen ben bunu anadol ile yaparım..
polis arabaları neden bu kadar külüstür anlamıyorum devlet bu kadar parayı napıyo..
trafikte bunları yapanların ehliyetini almak lazım.....
İMZA:BİR DOST
Ben olsam kaçmazdım ,neden kaçmışki acaba?,o arabayı öyle çevirebilecek zeka varda,kaçtığında girene kılıf hazırlanamıycağını bilecek gafa yokmu
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
bence sadece hava olsun dıe kacmıstır enınde sonunda bı ceza yıyecek(cezalar)
Bi suç işlenir mağdur olanlar polis polis diye bağırır polis koşar gelir olay yerine suçlular kaçar polis kovalar suçlular kaçar polis kovalar...Ordaki insan hangi zihniyetle yapıyorsa insanların mal can güvenliğini korumakla devletin görevlendirdiği polisin dur ihtarına uymaz.Sonra sonuçta bi insan ve her insan gibi sinir sınırı olan(bu genellikle unutulur polisler sinirlenemez robottur muamelesi yapılır)polis çeker silahını iki el ateş eder uyarı amaçlı vay anam olan bu saatten sonra olur zaten ,kaçan şahıs yaralanmıştır...(ölse ne olur benim yaşam seklim daha güzelleşir daha güvenli olur neyse bu ayrı konu...)Biraz önce poliiissss pooliiiiss diye bağıran şahıslar bile direk olaya tepki gösterir polis adamı vurdu direk suçlama budur...neyse ya konu fazla dağılmasın kimse polisten görev yapmasını beklemesin benim görüşüm bu adamlar çok bile uğraşıyorlar.belde bi silah süs misali...başta siyasi güç...altta terbiyesiz halk...Farkındamısınız bilmiyorum ama hayat onlara zor hem kelle koltukta bi meslek, görevini yapsan şerefsizsin yapmasan rüşvetci mutlu olan taraf yok...Bu kaçan adamları yakalasa ne olacak trafikte tehlikeli araç kullanmak ve polisin ihtarına uymamaktan ceza kesecek gönderecek bunlar aynı olaylara devam edecek...görecekleri en ağır muamele arabaya sert bi şekilde kapatılıp üst araması olacak.Belki buna bile tepki gösterilip polisler hakkında dava açılacak.Bide amerkaya bakın polis kaçanı arabayla çarpıp durduruyor hemde öyle yavaş bi çarpma değil adam ölebilir(geçenlerde tv de gösterdi)Aklın yolu bir...suçlu ölse ne olur sonuçta bir pislikten kurtulur halk, daha güzel bi yaşam için bunu göze alıyor amerika polisi...sonuçta kaçma süresince uyardı dur dedi yaşaması için her şansı verdi adam kaçmaya devam etti...Bu magandalara gelince bunlar bitmez benim güzel ülkemde...şahini s2000 sananı mı ararsın mobileti zx10r sananı mı?Bunların hepsi tek bir şeye bağlanır arkadaşlar...eğitim şart
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)