ikiside güzelmiş
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
nerde egledi aga hemen ben de uye olucam aynı platforma =)
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Görünürde hiç benzin hortumu yok. 4 karbüratör varmış gibi ama 2 silindir gibi duruyor. Hava filtresi tek hadı onu anladıkda üzerindeki yağlı boya gibi buda motorun soğumasını engeller. Üzerindeki bayanda bek sehsiymiş...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
bayan güzell gercekten motora gelince o onemli diil ya begenmedim ztn onu elektrik supurgesi gibi duruyo
true love..
Drift Religion
o byana söylermisin benide eklesin yada ben onu eklim msn
Drift Religion
fatih şubesi
Motosikletinmotoru sanki hava kompresörünün motoru gibi duruyor..
Hemide performans filitreli..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Birisi fotoğraftaki arkadaşa söyleyebilir mi o topuklarla sadece artistik poz verilir, motosiklet sürülmez, ve bu işin havası motosiklet sürmeden olmaz
neden bu motorlar poz verirken hep aynı şekli alırlar
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
hmmm eveeet
O motorun bu bayanla yakindan uzaktan bir ilgisi olmadigi ap acik belli. Kizin motora oturma pozisyonuna bakarmisiniz ,motoruna performance hava filtresi takacak ama gidonu oyle tutacak?
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Yok yavvvfffff. Yorumsuz,
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Benide ekle benide benide
motoru da sevmedim gızı da sevmedim
o bayana söylesem beni bi yerden bi yere bırakır mı acaba artçısı olmak istiyorum
sele motordan büyükbu arkadaşlık sitesi hangisi
Altindaki motor'da ustundekinin ne oldugunu anlamaya calisiyorum? Hatunun aklinin ve amacinin baska yerlerde oldugu gun gibi aşikar ve kesinlikle cok siritiyor orada "o tarz ve bakislarla"
sanırım orası bir gece klubünün garajı resim çekilmek için binmiş olmalı ama arkadaki harley daha güzel eminim o harleyin üstünde de çekilmiştir bir tanede modifiyeli golf'ün yanında acaba?... ayrıca kızın kıyafetleri, resim çekilmiş olduğu motosikletin rengine muazzam uyum sağlamış ..sonuç güzel resim ve reklamını iyi yapmış amaaaaa çalışmadaki ufak tefek detayları kaçırdığı için bizim sitedekiler bunu yemez
motorun üstündeki motordan daha güzelmiş
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)