ak akçe kara gün içindir..
ak akçe kara gün içindir..
Öncelikle motoaktüel ekibini çıkartmış oldukları süper sayılarla kutluyor ve dergilerinin bu ayki sayısında banada yer verdikleri için çok teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar bildiğiniz gibi yapmış olduğum kask tasarımım D&G ..şimdide her zamanki gibi motoaktüel ekibinin çıkarttığı şubat ayı sayısında da tasarımımın resımlerini ve tasarıyı nasıl gerçekleştirdiğimi konu alan bir başlık açmış..bunun yanında ilginizi çekebilecek süper konularla bu ayki sayıyıda kaçırmayın...teşekkürler motoaktüel,,
kask tasarımım ile ilgili haber sayfa 16 da baslıyor
http://www.motosiklet.net/forum/gunc...isi-cikti.html
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
abı helal olsun bır kask dızayn ettın olay oldun helal sana
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
Abi herkes aktüeli okudu sen daha yeni konu ediyon kendini, geç kaldın....
Acayip reklam kokuyor bura çıkıp biraz hava alayım.
Tuhaf fikirler bulman dileği ile....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
helal olsun kaytan bıyıklı motorcuma benim yakışırrrrr eeeeee motosiklet.net teki adam bunu yaparr daha nedimeli
Drift Religion
fatih şubesi
bidahaki haber italyada moda dergilerinde cıkıcak artık;
dünyaca ünlü modacı tanrının_kırbacı57 modanın kalbinde en ünlü markalardan olusturdugu kreasyonla karsınızda
true love..
Drift Religion
hayırlı uğurlu olsun
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
atilla dergiye basmışlar seni
bi dahaki sayıyada hastane fotolarını koymayı düşünüyorlarmış
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
neeeeeeeeeeeee
hayır olamaz
transparan we diğer marjinal çalışmalarda bekliyoruz zira bildiğim kadarıyla D&G pek bi marjinal marka... aslında lastikli üretime qeçilirse aynı kaskı birkaç modelle kullanıp, kirlenince de makinaya atarak qeri dönüşüme kazandırabiliriz...siz şirketi kurun...marketinq manaqer olmaya adayım ehueuheueheuhee
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
abi kask şekil olmuş eline sağlık paylaşım için yakında imalat başlayıp satarsın
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Atilla, müstesna insan, sen başkasın kardeşim. Seninle gurur duyuyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)