hadi lem ben o işe 100 lira işçilik alıyorum deli manya
ama sen kaskı ve kotu getir sana bişeyler yaparız
hadi lem ben o işe 100 lira işçilik alıyorum deli manya
ama sen kaskı ve kotu getir sana bişeyler yaparız
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
kemer yerleride duruo aslında bi deri kemerde cok kral durur :D:D
Abim eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.Bu durum sadece TÜRK'ÜN SİVRİ ZEKASI olarak açıklanabilir.Abi aklıma bi şey geldi de; sen Türkiye Patent Enstitüsüne başvurup bu yaptığın çalışmanın patentini alsan da sonra üretim haklarını elinde bulundurup firmalara satsan paraya para demezsin.Belki de bu benim düşüncem.Ama bence iyi bir fikir öyle değil mi?
Saygılarımla...
gerçekten yaratıcılık tasarım harikası eline emeğine sağlık.bu arada belli mi olur kask üreticileri farkına varır.bence sen bunun patentini al.(ciddiyim)
We believe in sky,not to sunroof!
var zaten kemer de koydum ama suan ne kask yanımda nede resım var elımde ama fuara getireceğim
evet bunu düşünüyorum tabıkı ama oldukça fazla para tutuyor patentini almak biraz durum düzelse hemen yapıcam da
ya bende ciddiyimde işte oldukça pahalı maliyeti var
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Süper Güle Güle Kullan
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
[QUOTE=cezerye;965127]ben ''sen ogren'' dememiştim ama hemm.. ole populer bi dil diil, ben oorenmem[/QUOTE
tamam öğrenme
[QUOTE=tanrinin_kirbaci57;965160]o ne biçim alıntı yapmadır........:D:D
etli parmakların var di mi:D kontrol edemiyisin:D kızlar bakın bu ders 1, konu 1:D:D
[şaka yapıyorum tabi:D http://www.motosiklet.net/forum/konu...tml#post965155
konusuna serbest atış bulunmaktadır:D]
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
abi benim kaskıda yazlık deniz şortumla kaplayalımmı mavi kumaş üzerine çiçek desenleri olandan..
ohh abi dergiyede çıktın hadi gene iyisin yanlız ben olsam bu fikri tescilletirdim
deposu dolu olanın yolu kısa olurmus
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)