Beğenmedim ama fikrim geldi. Bunun aynısının Victoria's Secret'ini yapsak, hatun motorcular bayılır
Beğenmedim ama fikrim geldi. Bunun aynısının Victoria's Secret'ini yapsak, hatun motorcular bayılır
Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P
mükemmel ötesi olmuş,eline sağlık abi
eskimiş kasklarınızı böyle sarabilirsiniz
facebook.com/kaskafa
facebook etkisinde bir konu açılmış dedim ama gayet güzelmiş ..tebrikler
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
helal olsun valla süper olmuş....
eline sağlık çok orjinal olmuş ama bunu yapmak içinde gözden çıkarabileceğimiz bir kask lazım
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
hocam çok yaratıcısın helal sana bide peluşunu yapsanya oda şık olur bence eline salık .
teşekkür ederim evet 2 tane hatun sipariş verdi kaskları geliyor bu hafta yapıcaz bişeyler
neden gözden çıkartma olarak bakıyorsunkı bence değer bile kattı suanda kaska 150 lira veren var ama satmıyorum o kadar ucuza vermem emek var bunda
tamam sen yap bi bakalım hatunlar begenecekmı
evet güzel bir geri dönüşüm yöntemi diimi
bu konu facebook tan haberim yokken ve facebook yokken açldı evet dediğin gibi olmuş iddia falan
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
eline sağlık güzel olmuş valla...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
HOCAM DEĞİŞİK OLMUŞ VALL COOL TAKILMAK İSTEYEN MOTORCULAR İÇİN :d
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
helal olsun be ab yakısır sana ama diger arkadasın dediği gibi kadifer olsa daha ii olurdu sıcak tutar hiç olmassa
yanlamayı seviyorum
güzel fikir.. tüm gözler senin üzerindedir kesin yooda giderken
0 Rh+
cbr 125 R
er6n
abı telıf hakkı ıstemesın d&g
carpe diem
yaratici. kot kirpmak da keyifli olmustur
senn.. suuu.. hastaanede oryantal pozlar veren abimiz diil misin? ben mi yanlis hatirladim yei??
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
helal olsn vallaa delidir ne yapsa yeridir
ellerine saglık çok güzel olmuş ama yagmurda kullanmak içinde yagmurluk yapsaydın abi,zira yagmur suyunu yiyince agırlaşacak kask,ama süper olmuş ya
fikir yaratan herkez mt de valla.
98 Beygir.....
anında manevrasını yaparız
yooooooo yooooooooo ben değilim o başkasıdır hastanemi orasıda neresı ne pozu
sadece birkaç gram farkediyor okadar etrkılemıyor onnda test sürüşünü yaptık teşekkür ederim
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
aman allahım benim tasarımım olan yeryüzündeki tek D&G kaskı italya da gösterime çıktı.aslında kaskın bitmemiş halini koymuşlar ama olsun bu olay beni yeni projeler yapmaya sevk etti yanlız arkadaslar aşagıdaki linkte italyan bir sitede olan kaskımın resmi için neler yazılmış anlayamıyorum iyalyancası olan bir arkadaşım bu konuda yardım ederse çok sevinirim vay be ben neymişim
http://www.motoblog.it/post/12096/fo...ta-i-pantaloni
mukemmel fıkır nedıım super olmus harıka
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)