abi bunun patentini al bence
abi bunun patentini al bence
Abi delisiniz siz yaaaa
seri üretime gecersen bızım kot fabrikasında bırseyler ayarlarız yenı bir sökter acarız:D
walla para lazım mıllet ınsana para lazım olunca valla oyle ıcatlar aklına gelıyo kı aklınız şaşar puhahahahahaaa
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
bana da bı mavı çek abı tuzlu olmasın ama butcem yetmez
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
ahahahhaaha süper olmuş koptum
NE CIKARSA MT DEN cıkar
söz konusu mt ise gerısı teferruattır
LORD OF THE WAR
süper fikir ,ileride deri filan da yaparsın artık.Yalnız pantolonun bacakları boşta kalmasın onlarla da ön maşayı kaplayabiliriz mesela
Yalnız çakma D&G gibi geldi bana
Bence iddaa etme, kesinlikle sende
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Valla güzel olmuş emeğine sağlık. Eskiyen pantolonlarımdan birini kapar gelirim. Tabii uzun yolda yavaş kalmayacak bir motorum olunca sinoptayım abi....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
ben de çenesiz kaskıma şortumu kesip yapıştıracam yaz için.
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
süper bi şey olmuş bunu bu hale getirmek için kaç saat uğraştın
ama elbisenin rengine uygun bi şey oldumu
atilla küzel olmuş kanki..ama neden hiç takmıyorsun hiç görmedim ben bu kaskla seni aklınada geliyor ha bravo
zx-6r namı diğer 636...
bunu sco 1 yanı scooterimi kullanırken takıyorum yada artçım olursa ona veriyorum deri montun üstüne olmuyo ya 8 saate yakın basından hıç kalkmadan yaptım sipariş alınır
yuh be coşkun pes valla adamım hafta sonu kafamdaydı daha nası görmedin
,
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
çok güzel bir çalışma başarmıssın tebrikler sanırım bunu kızlar daha cok begenirler
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
ellerine sağlık bunun için bi pantolonun yanısıra bi kaskıda gözden çıkarmak gerekiyor galiba
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)