arkadaşım merhaba.ellerine ve emeğine sağlık.bence muhteşem olmuş.sevgilerimle.
arkadaşım merhaba.ellerine ve emeğine sağlık.bence muhteşem olmuş.sevgilerimle.
Müthiş olmuş. Hayatta aklıma gelmezdi.
çok güzel yapmışsın abi eline sağlık
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Fikir çok güzelde, tüm kaskların (ucuz veye pahalı) yüzeyleri parlak, kaygan ve pürüzsüz yapıdadır. Bunun kaskın görevi için bir gereklilik olduğunu düşünüyorum. Yoksa yere sürtünen kask yeri sıyırmayıp dönme momenti oluşturur. Buda boyuna çok güçlü kuvvet bindirir. Ama yine de fikir ve emek güzel.
atii kaskın son halini neden resimlemedin. birazdaha şık olmuştuu da heee bu arada iddaa oynayabilirmiyim senin adına iddaa etmişsinyaa ondan
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
helal olsun vala tanrı şey tanrının kırbaçı
yaratıcı bir fikir
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
guzel calısma........................
MT ANTALYA
valla bıldıgım kadarıyla o laz lar ıcın soylenıyo bana hıc oyle olmadı sanırım senın oluyo
hoca sen naaptın ya yavas bıraz sakin gel.ben bu kaskı zevk için yaptım.ıkıncısı o dedıgın ozellıkte bı kaskı yapan olursa haber ver.ucuncusu benım motoru en fazla 150 km hız yapıyo ve bıyerım de agrımıyo son olarak ta tesekkur ederım
kanka kask garajda suan resım cekemedım atarım sen ıste buarada ıdda ederım sen benım yerıme ıdda oynayamazsın sen pavyona git
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
artık kaskıda komple makinada yakırsın :D
Sen şimdi bunu çamaşır makinesine de atarsın temizliyceem diye.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
valla super olmus.bende yapmak ıstıyorum.
işteeeeeeeeeeeeeeeeeee
TÜRK mucit
gerçekten hoş olmuş 40 yıl düşünsem (ömrüm yeterse) yinede aklıma gelmezdi dogrusu
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
bitane görmüştüm çanakkaleye gelmişti birisi belkide içimizden birisiydi 2 veya 3 sene önce kaskın kulakları vardı tilki gibi bişeydi çok gülmüştüm ozaman
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
çok güzel olmuş be abi ona bide kemer uydursan çok orjinal olur kızlar ragbet gösterir valla
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
helal olsun baska nedenır kı
bravo bravo bravo denır heralde
[FONT="Arial Black"]TUM MOTOSIKLETLILERE GUNESLI GUNLER DILEGIYLE[/FONT]
tesekkurler arkadaslar ısteyene satabılırım yanı kaskı sorun deıl sıparısler gelmeye basladı ufaktan ufaktan şimdiden 6 siparısım var daha da artmasını beklıyorum
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)