D & G marka iddianı bilemem ama fikir çok önce yer yüzünde hayata qeçirilmiş...ehueheueehuehueeue
.
D & G marka iddianı bilemem ama fikir çok önce yer yüzünde hayata qeçirilmiş...ehueheueehuehueeue
.
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
[QUOTE=tanrinin_kirbaci57;869993]arkadaslar bu kask yeryüzündekı dolce&gabbana marka lı tek kask ben yaptım
tarifi veriyorum önce bu işlem için kendınıze gözden çıkartabılecegınız bır kot pantolon bulun.. daha sonra pantolonun bel kısmını alt dıkıslerınden kesın ve kaskın alt cevresıne yapıstırın. daha sonra pantolonunuzun dız ustu kısmından ölçü alarak (kaskın tamamına) pantolonu kesın muhtemelen bu işlem sırasın da pot yapacaktır.Pot yapan yerlerın fazlalık larını kesın.ve daha sonra pantolonun bacak sıkmının iç tarafındakı kalın dıkıs fıtılını sökün. pot yapan yerlerı kestıgınızde acıklık kalacaktır. bu acıkları kapatmak ıcın bu fitiller kullanılacak ve yapıştırma işlemıne baslayın. dha sonra acık kalan yerlerı ıstedıgınız sekılde dekore edın. bu işlem yaklaşık olarak benım başından kalkmadan 7 saatımı aldı.
En iyisimi siz bunlardan isterseniz bana kaskı yollayın yeter fiyatta anlaşırız ben yakında seri üretime geçicem
fake ama harika olmuş
peki kaç derecede yıkayacağız? türkiyede malum yağmur temiz yağmıyor
toprak çamur,sift vs vs vs akıyor havadan....
çamaşır makinesine atılırmı?
sıkma,kurulama yapılabilirmi
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Eline sağlık kardeşim çook güzel olmuş çook beğendim.
fuarda kot görünümlü kasklar görmüştüm,ama markası d&g olmayabilir
D&G kask yoktur bence arkadas kendı yapmıs
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
abi bende gordum kendı yaptıgını fotolarıda var ben kendı fıkrımı soledım
bu arada fuarda MT standında qörmüş olduğunuz D&G kaskı "tanrinin_kirbaci57" nickli arkadaşım yapmış olduğu we bu topicte yer alan aynı kasktır...bilqilerinize rica ederim...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
süper si abiii kaska ta cok cikis olmuşşş
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
ati bana kamuflaj yapsana
4teker kabiliyet işi olsaydı taksiler olmazdı...:cat::cat::cat:
saol canım tesekkur ederım
saol kanka yenı basın danısmanımsın işe aldım senı
tesekkur ederım saolasın
tamam kanka sen bana kamuflajı ayarla kaskı ayarla gerisi kolayoooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
güle güle kullan. yaratıcı bir çalışma olmuş.. hatta bi kaç seferden sonra çok daha mükemmel şeyler çıkarabilirsin ortaya. lakin metal parçalar kaska zarar vermez mi bi kaza sırasında? bir de kotu yapıştırdıysan.. söz konusu yapıştırıcı kaskın ömrünü kısaltır mı? bun sorular dışında aklımdaki tek kelime tebrikler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)