ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
harika olmuş yaa süper bi fikir ve aynı zaman da düzgün de olmuş.. Utanmasam sat bana diicem :D:D
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
utanma utannma kask satılık zaten isteyen olursa hehehehehehteşekkür ederim bu arada
dostum pazarlama müdürü olcan dedik sana şirketin adını koy demedik allasen
hem mototeks nerden çıktı izmirde öyle bir firma var zaten.he sen dersen kı mototeks ismi altında satalım kaskları onu düşünebilirim tekliflere açığım
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
mototeks warmı hay allah... bu arada sen anteplimisin teklifini kabul ediyorum ancak aşağıdaki şartlar ile
limitsiz dizel bir araç
makam odası
notebook we
limitsiz hatlı cep telefonu
* bikaç ay önceki iş qörüşmesindeki konular aklıma qeldi
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
beynine mi sağlık desem ne desem abi helal olsun valla şaşırdım... çok orjinal...
maşallah maşalllah abi sen bu işi dizlik bellik sırtlık allah ne verdiyse diğer aksesuarlarada taşı takım olsun yakışır
asında topcase le yan cantalarıdamı bunla kaplasak nasıl fikir şahsen berbat yıkaması temizlemesi dert olur ama
ellerine sağlık
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
ben vaz geçtım en ıyısı sen şirketi kur ben senın benden ıstedıgın taleplerde yanında çalısırım.bu arada doğma büyüme istanbulluyum bakırköy
tesekkur ederım saol kardeslık
olmayacak şeyler değil ama bunların hepsı işçilik ve malıyet ısteyen şeyler
Atilla sana bi kaç sorum var.
Şimdi bu kaskdan sipariş aldığında üzerinden senin kullandığın pantalonları mı kullanıyorsun. Kotta taşlama işlemini kafayı yere sürterek mi yapıyorsun
abıı dergılere cıkmıssın daha yenı gordum sıtemızın reklamıda yapılmıs
sonunda meshurda oldun be abı saygılar...):
çok süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
öncelikle bu soruyu bana sorduğun için müteşekkür'üm üstadım.
ŞÖYLEKİ; kullanılacak olan pantalonlar kişinin tercihine göre isterse ben sağlıyorum ki bu malıyetı arttırır kişi kendi malzemesini kendi alıyor.ben işçilik ve tasarım kısmıyla ugrasıyorum,,taşlanma konusuna gelince yine müşterimizin tercihine görü değişiyor kotun montajını yaptıktan sonra bizde kafasını sürtebiliyoruz kendide yapabiliyor..teşekkürler
parayı bulim hepinize destek var teşekkürler sevgiler benden
canım sağol teşekkür ederim
ozan banı yiyecek olan o boşver
abi motorun koltuğunu beyaz kaplattım bilseydim sana getirirdim..
ellerin dert görmesin..
Belki bu modeller üzerinde çalışma yapabilirsin diye düşündüm...Tasarım yarışması kazananlar ....
http://www.vespaturkiye.com/vespa/vespa_art.asp
tam anlamıyla süper!!....
:)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)