allahın sevdiği kuluna eşeğini kaybettirip buldurması olayı
Reklamlar
-
meraba arkadaşlar biliyorsunuz daha 3 gün önce almıştım motorumu, dün sabah masterlock zinciriyle bağladım motorumu yerinde bulamadım...sabah 6.00 sularıydı uyanıp bi bakiim alete dedim ama yerinde yoktu...dünya başıma geçti bi anda hemen bi sopa kapıp dışarı fırladım belki iş üstündedir yakalarım götürürken adi şerefsizler die ama yoktu işte...hemen 155, karakol koşturmasına girdim...Karakol dönüşünde bizim evin altında taksi durağı ver oradaki taksicilerden biri benim motoru gördüğünü söyledi , aşşaa mahalde bi yerlerde polis varmış başında ...inanılmaz bi mucize gibi geldi ben artık bir daha göremeyeceğim sanıyordum ...acaip mutlu oldum ..hemen tarif edilen yere gittim ama polis götürmüştü motoru aşaa bi karakolun bahçesinde buldum ...epey bi hasar vermiş adi hırsız, fren jikle debriyaj ve direksyon klidi kırılmış, grenaj biraz çizilmiş ti ama en azından orda karşımda duruyodu motorum ...gerekli işlemleri yaptım ve motorumu servise götürdüm ..bundan sonrada kapalı garajdan başka bir yere parketmem die düşünüyorum ... neyse çok sanşlıymışım diyorum kendi kendime üstüne bir bardak su içmek de vardı...sizede bunu anlatmak istedim bööle bööle oldu die....
ps . bu arada master lock zincirini aldığım yerde adını şimdi vermiycem satıcı bahana bunu kesme ihtimalleri yok falan demişti, şimdi iki parça halinde götürecem bak ne yaptılar die ... gerçi ne yaparsak yapalım bu adi hırsızlar her yolu buluyo ..burdadan bütün hırsızlara lanet yağdırıyorum ...ne diyiym daa kendinize ve motorlarınıza çok dikkat edin
görüşürüz
Reklamlar
-
geçmiş olsun.. motorunu bulmana sevindim ama hasarlı olması üzücü.. yine de seni ondan ayıramamışlar
motorlar için demirden kutular görüyorum onlardan yaptırmak faydalı olabilir??
motoru içine sokuyosun kapısını da kapadın mı al sana kapalı garaj.. gerçi o zaman da burda motor var diye bagırıyo yani.. ne biliim yaa korumak zor
-
geçmiş olsun funeral.Bu hırsız milletinden kurtuluş yok galiba arkadaşlar.Aslında en güseli kapalı garaj ama kaçımızın kapalı garaj imkanı var ki ? Benim motosikletim apartmanın içinde ama onun kılıfını çek kilidini aç çıkar binbir türlü eziyet adama ama olsun gülü seven dikenine katlanırmış dimi
-
geçmiş olsun...çok şükür bulmuşsun geri...hasarlarıda nazarlık olsun boşver
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
-
HİZMET İÇİN VARIZ
[email]yuksel_1974@hotmail.com[/email]
-
büyük geçmiş olsun zararın neresinden dönersen kardır dedigin gibi bir bardak su içmekde vardı
-
helal malmis. geri dönmüs.
bide böyle düsün... gecmis olsun.
(motoru calinip, bulunmayan arkadaslar yanlis anlamasin lütfen. onun da baska bi hikmeti mutlak vardir)
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
Süper Moderatör
Geçmiş olsun... Şanslıymışsın.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
geçmiş olsun.. motorunu bulmana sevindim ama hasarlı olması üzücü..
simdi hep söylüyorum garaj garaj garaj o kadar motor parası veriyoruz ama ayda 50-60-70 gibiparaları garaja vermiyoruz ya motor komple gitseyd.hırsızların yapamıyca giremiycekleri alamıycakları bir şey yok geçende bahsettim evde alar var hikaye 2 kere soyuldum.yeriniz yoksa garaj arkadaşlar bedavaya vericek param yok arkadaşlar...
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
-
funeral, geçmiş olsun arkadaşım. cuma günüde benim motoru götürmeye çalıştılar. sendeki o masterlock kilidi bana getir, neden dersen bende aynından aldım. aldığım yerdeki adam bunu böl sana motor vercem dedi. gidelim motorumuzu alalım motor olay anında hangi semtteydi?
-
Dostum büyük geçmiş olsun...
Ben yakınımdaki otoparka 40 YTL.aylık vererek kapalı yere bırakıyorum...
Ama yinede kesilemeyeceğini söyledikleri bir kilit te aldım bu arada tabii.
Merak ettim senin kilit bunun gibi birşey miydi?
Cevap verirsen sevinirim...
Kesen adam bu kilidi de keser ama şu inşaat işçilerinin kullandığı asma kilit kesme makasıyla değil tabii.
Jeneratörden alacağı elektrikle kullanabileceği jet kesme makinası dediğimiz el matkabına benzer bir alet var...Ancak onunla kesilebilir ama birhayli uğraştırır ve jet taşının sesine bütün mahalle uyanır...
Birgün birisini motor çalmaya çalışırken yakalamıyayım...
:snipersmile:
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
-
geçmiş olsun iyi gene bulmuşsun motorunu bence diğer arkadaşlar gibi otoparkla anlaşman en iyisi
-
eywallah saolun arkadaşlar...chatnoir kilidi götürelim hemen alalım motorları walla olay cihangirde oldu ...firuzağada kahvenin arkasındaki aaçta bağlıydı...nası ulaştırıcam sana gidip alalım en azından gösterelim adama dimi :}
greatwhiteshark, benim kilidim onun gibi değil ya, bööle çelik halat gibi bişiydi ama tarzı aynı oda bööle siyah plastikli,ve yuvalı bi kilitti....maalesef foto mak. yok o yüzden fotosunu koyamıyorm ama seninki daa saalam gibi görünüyo genede adamlar bi yolunu buluyo işte ...neyse otopark diorum artık başka bişi demiyorum
görüşürüz
-
arkadasım büyük gecmisolsun i: arkadaslar o kilitlere asla güvenmeyin o kilitler insaatcıların kullandıgı makasla ve yankeski yardımıyla kesilebiliyor hırsıza kılit dayanmaz en iyisi kapalı garaj ve kasko
[img]http://img5.imageshack.us/img5/5658/atabayrak1dy.gif[/img]
-
arkadaşlar imkanlar dahilinde kapalı ve ya bekçili açık otoparklara koyunuz motorlarınızı geçmiş olsun funeral
-
bende o tarz bi kilit kullanıyorum ama güvenmemek lazım tabi , geçmiş olsun.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler