çok saçma yapmışlar motoru
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
daha önce verilmişti ,insanlar farklılık yaratmak için böyle şeyler yapıyolar,ama ben o dreksiyonun amacı dışındada kullanıldığı düşüncesindeyimm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
bu ziyan bir motor
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Yannız ben o gidondan fışkıran yün tüy zımbırtalara takılıyorum çok. Nerden buluruz onnardan, bi de nası takılır? GSR'ye olur mu?
Üç boyoz bir kola
heyt be motura bak halay çekerek motor sürmek böyle oluyo galiba..
yaw adamların işi gücü yok ugraştıkları şeylere bak paraları cok ne yapacaklarını bilmiyo bunlar
"rabbim sana geliyorum" sürüşü bence bu
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
yamaha virago var arkadaşımda aynı böle yaptı en zor tarafı frenleme esnasında direksiyona güç veremiyon acaip kötü bi olay
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
isa'nın çarmıha gerilişi geldi aklıma
görümün önünde gerdiler adamı
deja vu oldum D:
usta fena bişi kendine eziyet çektirmek için daha kolay bi meşkale bulsa
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
gidon farklılık icin yapılmıs peki ya o egzos ne icin? adamin bi tarafına gircek gibi duruyo da...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
abı annem ıkı dk perde astırıyo ıkı dk sonra kollarım arımaya baslıyo bu adam nasıl dayanıyo iskenceye
gercı bana photoshop gıbı geldı
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
inincede eli o halde kalıyordur muhtemelennn valla insan kasss yapar
Drift Religion
fatih şubesi
saçma olmuş..............
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)