Dünyanın en sağlam, arıza vermeyen enduro motorları, motor hacmi orta sınıf ve yüksek sınıf olarak nedir?(markası modeli niçini).iki isim verebilirmiyiz.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
Dünyanın en sağlam, arıza vermeyen enduro motorları, motor hacmi orta sınıf ve yüksek sınıf olarak nedir?(markası modeli niçini).iki isim verebilirmiyiz.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
endurocu değilim ama nedense aklımda KTM kalmış
sana tek yardım edebilecek Prometheus tur
hoşgeldin bu arada foruma
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Honda Afrika Twin diye biliyorum.
Free Motorcycle Team
diğer motorları bilemem ama çok yönlü, belki de en yüksek performanslı ve taş gibi de sağlam olduğunu test ettiğim Suzuki V-Strom DL 650'nin beni kesinlikle mahcup etmeyeceğinden eminim...
Dünyanın en bakımlı, en güzel, en çekici kadınını bulduğum zaman bu soruna yanıt verebilirim sanırım
Çok felsefik oldu ama öyle cidden
Enduro değil, diğer tüm kategorilerde olsun hiçbir marka ve model için çok sağlamdır, hiç arıza vermez, şudur budur diyemeyiz. Bir motosiklete ne kadar iyi bakarsan o da o kadar iyidir.
Ben nice Ramzey 200cc cross'lar biliyorum, Honda XL200'lerden iyi olan. Nice Transalp'ler biliyorum, BMW R1200GS'lerden iyi olan.
Endurolar zaten yapı itibariyle yüksek devir çevirmedikleri için uzun ömürlüdür. Sizin doğru kullanım ve zamanında bakımlarınız ile de ömrüne ömür katarsınız. İtalya'dan Türkiye'ye gelen 300.000 KM'deki Transalp gibi
Kullanım amacınızı söyleyin ona göre motosiklet önerelim size. Dağların şahı KTM alıp toprak arazide heba edebileceğiniz gibi; uzun yol dostu Caponord alıp dağda heba edebilirsiniz de
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Sabrına hayranım pro
Şimdi arkadaş gelmiş üye olmuş siparişini vermiş sağolsun site ahallisi de siparişi az çok hazırlamış ( birkısmıda benım gibi hoşlanmıyor bu tip topiclerden ve sessiz kalıyor ) şimdi o arkadaş gelip okuyup kararını verecek yada veremeyip yeni bir marka model polemiği ve durmadan büyüyen topic kirliliğine bir ek daha.
Şimdi bu tür sitelerdeki işin özü ana teması motosiklet olan birleşimlerle ortak eğlencelere katılmak ortak sorunlara çözüm bulmak ve motorla alakalı gündemi takip etmek ise
Konu ile alakalı bilmemkaçyüzüncü topici açan bu arkadaşı ( ve benzeri kullanıcıları ) neden modlar uyarıp yönlendirmez de kirliliğe ortak olur diye düşündüm.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Şişşşşt noluyo burda, ben bi dikkat çekerim görürsünüz..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
arıza vermeyen motor varsa söle bende alayım ktm sağlamdır ama kıpraşım vardır ;)
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)