merhaba arkadaslar,beni forumdan iyi kotu tanirsiniz basaksehirde oturuyorum ve bi gun tanisma amacli bir bulusma dusunuyorum...eger basaksehirde oturan veya yakin olan arkadaslar varsa bana ozelden ulasirlarsa sevinirim...
saygilarimla...
merhaba arkadaslar,beni forumdan iyi kotu tanirsiniz basaksehirde oturuyorum ve bi gun tanisma amacli bir bulusma dusunuyorum...eger basaksehirde oturan veya yakin olan arkadaslar varsa bana ozelden ulasirlarsa sevinirim...
saygilarimla...
attractive_boy:bounce:
ben pik dökümcüler sitesindeyim hafta içi akşam 7 sabah 7 arası haftasonu buluşma olmazsa pazar günleride pik dökümcülerdeyim
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
attractive_boy dostum bence bu topic i sen kendi ellerinle kapat yoksa bi moderator gelip kitlicek bu yazdığın yazının aynısını istanbul mt ye yaz soruna cevap alırsın. hadi kal salıcakla
ben kapatacam fakat anahtar proda kaldı pro nerdesin anahtarı ver ben gilitleyeyim tükanı
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Arkadaşlar başlık son derece mantıklı, küçümsemek gibi olmasın yanlış anlamayın ama başakşehir nüfus ve hacim olarak belki il olarak bildiğimiz bazı yerlerden daha büyüktür.
ben oturuyorumda motorum yok henüz
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Bende İsteks Sanayi Sitesindeyim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)