Radar Kontrolünde Uyarı Levhaları Kaldırılacak;
Reklamlar
-
ben hergün sabah evden çıktığımda maximum 55 km sınırlı olan bulvardan giderken arkadan gelen araç trafiği nerdeyse üstüme çıkacak bağıranmı çağıranmı dersiniz ama bir müddet sonra radar uygulamasına yakalananları görünce süt dökmüş kuzuya dönüyorlar alışacağız kurallara uymaya başka çaremiz yok
Reklamlar
-
Senelerce bekleyip, para biriktirip hayalini kurduğum SS motosikletim hayabusa, Yamaha R, ya da Honda CBR'ı almışım yol Boş ve uzun kaliteli asfalt altımdaki makinalar gitmek için haykırışta... ve ben 80km motosiklet hız limitinde seyir ediyorum.... - Çok enteresan bi manzara
Ne yapılır ?
Önce otobanın başlangıç noktasında durulur. Derin bir nefes ve kalkış pozisyonu alınır ve gaza sonuna kadar seri bi şekilde yüklenilir.
Sonra polis amcalara ve radarlara denir ki : "-Sıkıysa yakala"
Onlar da derki; -- Az önce önümüzden 320km hızda bi cisim geçti
-- Elleme uşağum geçsun. ( polislerden biri laz herhalde )
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
oh oh desene yıne ruhsat ıcınde paralar uzanıcak))
-
devlete para lazım.. adamlar kendi maaşlarına %50 zam yapabilmek için bekliyorlar.. bu zammı bir yerden çıkarmak lazım değil mi ama... MTV'ye zam ÖTV'ye zam, trafik ceza gelirleri derken sayın vekillerede %50 zam.. Biz koyun oldukça daha bunlardan çok duyacağız emin olun...
[CENTER]-= Alayına isyan Ölümüne Racing =-[/CENTER]
[CENTER]"With [B][COLOR="Blue"]SUZUKI[/COLOR][/B], Ride the winds of change"[/CENTER]
-
radarın amacı zaten tuzağa düşürmektir zaten sen tuzak kuracağını haber verirsen ne anlamı kalır
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
-
Motosiklet Eğitmeni
Bicak adlı üyeden alıntı
radarın amacı zaten tuzağa düşürmektir zaten sen tuzak kuracağını haber verirsen ne anlamı kalır
İnsanlar ölmez...
Radar levhasını gören frene basar ve muhtemelen aşırı süratten duramayacağı için az ilerde hayatını cehenneme çevirebileceği bir canlıyı ezmez mesela...
Aşırı hızdan kontrolü kaybedip yoldan çıkmayabilir mesela.
Bir sayfa önce yazdım.
Trafik işaretleri, polise dikkat et ceza yazar anlamına gelmez.
Trafik kuralları ceza yazmak için değil, hayatımızı korumak ve düzene koymak için kullanılır.
Devlet büyüklerimiz, önceden tuzak kurup bi dünya para topluyoduk. Şimdi tabela olunca kimse radara yakalanmıyor. Gelirim kesildi.
diyemiyorlar da, tabelanın olduğu yerde yavaş, olmadığı yerde hızlı gidiyorlar diye bir şey söylüyorlar.
Nerden biliyorlar?
Ölçüm mü yapmışlar.
Sen gelecek yılın ekonomik planlamasının içine trafik cezalarından gelen payı da katarsan ve o para gelmezse, böyle çareler bulunur...
-
coq adlı üyeden alıntı
Devlet büyüklerimiz, önceden tuzak kurup bi dünya para topluyoduk. Şimdi tabela olunca kimse radara yakalanmıyor. Gelirim kesildi.
diyemiyorlar da, tabelanın olduğu yerde yavaş, olmadığı yerde hızlı gidiyorlar diye bir şey söylüyorlar.
Nerden biliyorlar?
Ölçüm mü yapmışlar.
dostum kendilerinden biliyorlardır ...demekki zamanında onlarda böyle yapıyormuş
-
off ya bu kötü oluyor...bende uyarı görünce yavaşlıyor sonra basanlardanım galiba uyarı iyi oluyordu..notta demiş ki selektör yapıyorlar diye.türkiyede yapılıyor ama çok yaygın değil..ben 2007 yılında 3-4 kez bulgaristana gittim.orda çok daha iyi bu.ilk gittiğimde dedim mal mı nedir ne selektör yapıp duruyo.baktım her gelen delice selektör yapıyor.dedim açıkta bişey mi görüyorlar.5 km ilerde bir baktım çevirme durdurdu beni..sonra jeton düştü bana.orda radara girmek salaklık valla..yardımlaşma mükemmel
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)