Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

çetmen'in satmış olduğu motorsikletler

REKLAM ALANI
    harved - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Abs
    Alıntı Syriana adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım ikinci el motordan bu kadar korkmayın...ben 3 tane motor aldım 3'ü de ikinci el idi ve hiçbir sorunla karşılaşmadım...benim 2004 YBR125'mi satarken 17.500 km'deydi ama motor hala sapasağlamdı ilk günki gibi...aynı şekilde 2006 CBF250'yide 8.500 km'de sattım o da sıfırdan farksızdı...yani demem o ki motordan anlamıyosanız bile yanınıza anlayan birisini alıp gidin iyice bir baktırın yada arkadaşınızın tanıdığı iyi bir ustaya gösterin olsun bitsin...yani ikinci el motordan bu kadar korkmayın...

Bende + 1000 diyorum

Hatta arkadaşlar ikinci elden neden korkulur onuda anlamış değilim hala 8500 - 17500 km ler çok küçük kmler yurt dışında kaliteli marka ve model kullanan insanlar motosikletinin model yılı ile değil yaptıkları uzun km ler ile öğünürler buda bilindik kaliteli markalar ile mevcuttur gidip ne idüğü belirsiz bir şeye 3-5 kuruş vereceğine aynı paraya 2 el düzgün bir markayı tercih et ve RAHAT ET
    LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    blackhawk06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZ6 FAZER S2
    Alıntı muratdiksöz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bilginize
    Çetmen'nin sattığı motorlar Lifan (Düzce'de fabrikası açılan)
    Bu motorları Skygo-Çullaş
    Bisan
    Salcano
    Truva
    Yuki ,getirmekte hepsi Lifan'nın 250-4 modeli
    Nereden biliyorsun derseniz Çullaş bana 500m gelip geçerken söyleştiğimden hep inceledim İthalatçısı elinde kalanları 3000ytl den verirken Çetmen 2052ytl ye iindirmiş çoook iyi fiyat ,yine bu modelin Truva markalısını 2.el alan bir arkadaş ki 2000ytlye tanıdıktan aldı,Lifan'nın fabrikasını arayınca Türkçe konuşmasını öğrenmiş bir Çinli yönetici tarafından iletişim bilgileri alınarak sanırım Mart ayında gelecek olan gemiden isteği yedek parçaları karşılayacak bu demek oluyor ki enaz 6 ayrı firmadan parça sağlayabilirsiniz
    üste yazdığım markalarla ilgili forumda açılan topiklere bakarsanız detaylarınıda öğrenebilirsiniz
    çon çin demektense en güzel açıklama bu olmuş .....almak isteyenlere sorup soruşturma yolu
    İMZA:BİR DOST

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı gazman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    is gorur diye motosiklet almayin..motosiklet dedigin efsane olmali omurluk olmali..2 gunluk degil..paranizi cope atmayin..
    hey be aklın yolu Rusyadada aynı ...kanka selamlar olsun...öpüldünüz...

Alıntı muratdiksöz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bilginize
    Çetmen'nin sattığı motorlar Lifan (Düzce'de fabrikası açılan)
    Bu motorları Skygo-Çullaş
    Bisan
    Salcano
    Truva
    Yuki ,getirmekte hepsi Lifan'nın 250-4 modeli
    Nereden biliyorsun derseniz Çullaş bana 500m gelip geçerken söyleştiğimden hep inceledim İthalatçısı elinde kalanları 3000ytl den verirken Çetmen 2052ytl ye iindirmiş çoook iyi fiyat ,yine bu modelin Truva markalısını 2.el alan bir arkadaş ki 2000ytlye tanıdıktan aldı,Lifan'nın fabrikasını arayınca Türkçe konuşmasını öğrenmiş bir Çinli yönetici tarafından iletişim bilgileri alınarak sanırım Mart ayında gelecek olan gemiden isteği yedek parçaları karşılayacak bu demek oluyor ki enaz 6 ayrı firmadan parça sağlayabilirsiniz
    üste yazdığım markalarla ilgili forumda açılan topiklere bakarsanız detaylarınıda öğrenebilirsiniz
    bir paşada bir güzel insanda burada....

yannız bu arkadaşı hemen tevkif ediniz...suça alenen teşvik...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    kawasaki er-5
    ha böle çin malı almışsın ha japon markalarının taşeronlara yaptırdığı ucuz versiyonlarını almışsın ben bi fark göremiyorum

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Burda da çin- japon savaşı çıkmış galiba....

Bende iki meşeylide var ve memnunum valla...Kim ne derse derin vız gelir tırıs gider misali yani...
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

Motosikleti
    Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    budur
    buymuş...olm beni güldürme...aldığın makinaya bakk halen bide yazıyo...seneyede senin altındaki dandirik fason malın ucuzu çıkacak hede hödö mağazasında sonra sende ağlıycan...

Alıntı muratgergerli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burda da çin- japon savaşı çıkmış galiba....

Bende iki meşeylide var ve memnunum valla...Kim ne derse derin vız gelir tırıs gider misali yani...
    abi sen yabancı değilsin...bi elin yamahada bi elin cincunda...binmezsen tabi o makina eskimez...kız gibi fabrikadan çıktığı gibi garajda tutuyon...sonra makinana laf söyletmiyon...gel bakalım cincunla İstanbulda fuarada titreşimden bakalım sağlam iç organın kalcakmı...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Çinlilerde titreşim olayı olduğu tabiki bir gerçek...
    Fakat Türk aklı her derde çare ve bir katekulle bulur ya..
    İşte bizde o akıl...Titreşim bende sıfır denecek kadar yok yani..Uğraşmak gerek ,saksıyı çalıştırma ambiansı yani..
    Valla fuara inan bende gelmeyi çok arzuladım ama malum konuları biliyon..İzinler kapalı burda...Yaza inşallah oradayım...
    Bu arada R1'i satılığa çıkarıyorum baharda..Yeni model kısmette varsa garaja girecek artık...

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buymuş...olm beni güldürme...aldığın makinaya bakk halen bide yazıyo...seneyede senin altındaki dandirik fason malın ucuzu çıkacak hede hödö mağazasında sonra sende ağlıycan...
    çıksın, millet motora binsin.
    sen de kol gibi servis parası vermeye devam et.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Motosikleti
    İşte bizde o akıl...Titreşim bende sıfır denecek kadar yok yani..Uğraşmak gerek ,saksıyı çalıştırma ambiansı yani..
    Valla fuara inan bende gelmeyi çok arzuladım ama malum konuları biliyon..İzinler kapalı burda...Yaza inşallah oradayım...
    Bu arada R1'i satılığa çıkarıyorum baharda..Yeni model kısmette varsa garaja girecek artık...
    durun bizim crazyboyone Selçükle bi işimiz var onu halledip gelince size kitlicem..(Kale Kilit olacak...en sağlamından)

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    hiç Bulaşma KArdeşim Başka Motor mu yok piyasada ...
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

Motosikleti
    PİAGGİO BEVERLY 250 İE S VE SKİPPER 150
    skygo 250 ye binsen ne olur binmesen ne olur....ikinci el iyi bir motor al....çetmenden o motoru alırsan dertsiz başına dert alırsın...uzak dur bence .....

Motosikleti
    başka bahara kalmasın...senin bakım anlayışın motoruna alakan bizden çok farklı...teknik bilgi birikimin epey fazla...abi sen yolda kalmazsın...yatak dağıtmadığı sürece makina tabi...sen istisnasın...bekliyoruz yaza sayın abim...

gelelim sana düdük makarnası...çektiğin sıkıntıları tahmin edebiliyorum...ama bizle paylaşmaya yemediğinide biliyorum...yahu sana pişmanım dedirtmeden bu dünyadan göçmücem ulan kıldiken...mahşerde bile iki elim yakanda olacak...

Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çektiğin sıkıntıları tahmin edebiliyorum...ama bizle paylaşmaya yemediğinide biliyorum...yahu sana pişmanım dedirtmeden bu dünyadan göçmücem ulan kıldiken...mahşerde bile iki elim yakanda olacak...
    Mr. Keko; kusura bakma ama, sen hiç bişey bilmiyorsun.
    kendi dünyanda bir şeyler kurgulayıp, yönetiyor, fakat ne acıdır ki, sadece kendin izliyor, ve inanıyorsun.
    bunların mutlak doğru olduğu zannı üzerine hikayeler uydurup, kendi çapın kadar yer işgal ediyor, reyting toplamaya çalışıyorsun.

şunu bil ey Mr. Keko!
    ben motorlarımla mutluyum. önemli bir sorunum yok. problem olunca da ehline danışır, (sana değil) yardım isterim. (zongi topiğini okuyanlar görürler)

tabiiki maddi imkanım ve zevkim ölçüsünde motor değişiklikleri yapacağım. sonuna kadar bu motora binecek değilim.
    bu, X markası olur, Y markası olur. çin malı olur, capon olur. fark yapmaz.
    bana (sana değil canım ) mantıklı gelen her motora binerim. "ille de contaya binmem lazım" gibi saçma sapan komplekslerim yoktur.
    sen de kekocum, anca sanaldan laf yetiştirir, çamur atar durursun.
    ben daldan dala zıplarım, sen arkamdan bakarsın.
    Mr. Keko kapiş?
    Dos pesos çaktikos?
    sen anladı?

hayde naş gülüm.

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    bende başlık açacaktım bu konuyla ilgili ama mağazaya gidip soramadım.motor 250cc çift silindirli.temiz kullanılırsa iş görür gibi.piyasada olan benzerlerine bi ton para verileceğine bu alınabilir.buda bize pahalı pahalı kakalanan motorsikletlerin aslında ucuz olduğunu ve iyi kazıklar yediğimizi gösteriyor malesef
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

otokarsultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    olacak inşallah !!!
    üçü beşi düşünme temiz motor al gardaş yani sıfır demek istedim...
    sivas caddesinde vurdular beni...[/B]

Gültekin abicim ancak bu mete'nin sen üstesinden gelirsin valla..
    Ben dalaşamam bu devreme...Adam biraz köşeye sıkıştımı hemen çamura battı yan yattı
    ayağına takılıyor..
    Hani bir söz varya..''alışmış kudurmuştan beter...'' diye..O misal..
    Dokunma bize kardeşim...git bebelerle uğraş..bizim etimiz sana sert gelir..Allah allah..Midene oturur...gaz yapar..Sindiremesin...
    Öyle değilmi abicim..Ben karışmıyorum valla..

mete_han varsa ben yokum...

Motosikleti
    BMW F650FB
    Murat abim;
    biz önceleri, kankalarımla bu samuru günde beş vakit tokatlardık.
    şaplak manyağı olmuştu.
    şimdi yeni yeni kendine geliyor, ama arıza devam ediyor.
    ara sıra yoklamak gerekiyor.

Eyvallah abim benim...
    Bende bir ara takılıyodum biliyorsun ya..Baktım keko biraz alınır gibi oldu..
    Bende boşa salladım artık...Yani yerine göre mesaj yazarım...Fazlasına girmem
    artık...

Mesaja Ek: Dipnot:

Çin-japon savaşının sonucunu merak edenler varsa;

LÜTFEN TIKLAYIN buradan son durumu öğrenebilirler..

Motosikleti
    ben şu sabah işlerini halledeyim istihkakınızı vericem ...

Motosikleti
    kawasaki er-5
    sana istikakını vermişler assanım sen bu istikakla 3 gün yemek yemezsin kanımca otur oturduğun yerde akıllı ol

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)