Kendinden Alarmlı Xena Disk Kilidi Incelemem
Reklamlar
-
Reklamlar
-
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
-
bende vardı baya ıyı alettır ama
pılı degıstırırken dıkkkatlı olmak gerek zıra acıklık kalırsa ıcıne su kacıp bozabılır aletı
yasanmıstır
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
Yaw pininfarina hocam senin incelemelerine hastayım valla beverly 250ie anlatımından sonra şimdide konuşmalarımızda tasadüfen ortaya çıkan Alarmlı Disk kilidi incelemen.. Tebrikler Bu incelemende bizlere çoooook faydalı oldu.
bu arada o_yagmur Fiyatı 80 EURO
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
o_yagmur adlı üyeden alıntı
fiyat ne fiyat
Fiyatlar ustte "Urunu istanbulda alabileceginiz firma;" isimli verdigim linkte mevcut. Ben XN14'u 80 euro'ya aldim (130ytl'ye) Fiyat ilk bakista fazla gibi gozuksede 130ytl asla benim motorumdan degerli degil bu yuzden kucuk dusunmedim ve almisken en iyilerden birini aldim!!
-
çok faydalı bilgiler ama zamanlama çok kötü oldu...çünkü daha dün master lock kilit aldım 50 ytl'ye bunu görseydim bunu alırdım...
pininfarina adlı üyeden alıntı
Fiyatlar ustte "Urunu istanbulda alabileceginiz firma;" isimli verdigim linkte mevcut.
bu arada villa levent nereye taşındı yaw...eski yerini biliyorumda yeni yerini 1-2 kere aramış bulamamıştım...1.levent'ide o kadar iyi bilmeme rağmen...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Syriana adlı üyeden alıntı
çok faydalı bilgiler ama zamanlama çok kötü oldu...çünkü daha dün master lock kilit aldım 50 ytl'ye bunu görseydim bunu alırdım...
bu arada villa levent nereye taşındı yaw...eski yerini biliyorumda yeni yerini 1-2 kere aramış bulamamıştım...1.levent'ide o kadar iyi bilmeme rağmen...
Hocam urunu sahibinden.com veya gittigidiyor'da aldigin fiyata satabilirsin
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bulentcıgım senın fazerı 130 ytl lık kılıtten asagısı kesmez.
-
Hocam urunu sahibinden.com veya gittigidiyor'da aldigin fiyata satabilirsin
o bişey değilde daha dün aldım ve açtım...açmasam yine iade ederdimde meraktan bi kurcarlıyım, diye açtım işte... ama bu saatten sonra 50 ytl için o tarz sitelerle uğraşmak istemiyorum...ama kendi adıma çok şanssızım...keşke 1 gün önce açsaydın güzel kardeşim bu topiği...
achille adlı üyeden alıntı
bulentcıgım senın fazerı 130 ytl lık kılıtten asagısı kesmez.
kemal abi parasında değilim...önemli olan sağlam bişeyler olsun...master lock için ömür boyu garanti falan diyolardı o da kötü değildir ama bunun cezbeden yani alarmlı olması...neyse şimdi canım sıkkın düşünmek istemiyorum...bikaç güne tekrar gündemime alırım bunu...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Açıklayıcı bilgiler için teşekkürler. Çok yararlı oldu.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
Alarmlı disk kilidi çok iyi gerçekten. Afrika Twin için düşünmem lazım bir tane. Teşekür ederim.
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
-
simdi hareket durursa , cihazın sesi kesiliyorsa , motoru kaldirip bir kamyonet kasasına koyarlar ise sende bakmaz isen sesi kesilip kuzu kuzu gidecek mi oluyor ben mi yanlış anladım ?
-
Faydalı olacaktır kilit arayanlar için. Paylaşım için teşekkürler pininfarina
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
starblazer adlı üyeden alıntı
simdi hareket durursa , cihazın sesi kesiliyorsa , motoru kaldirip bir kamyonet kasasına koyarlar ise sende bakmaz isen sesi kesilip kuzu kuzu gidecek mi oluyor ben mi yanlış anladım ?
bende boyle anladım , wardır bi kerameti heralde birde daha ucuz alarmlı disk fren biliyormusnuz?
-
kedi cenneti olan mahallemizde kedilere karşı bir önlemi de vardır herhalde bu Xena nın
-
gercekten kullanisli bir urune benziyo ben bataryasini merak ettim sarj oluyomu yoksa kullan at olayimi ikisi bitince yenisinimi alicaz
-
starblazer adlı üyeden alıntı
Soyle aciklayim;
- Biri geldi motorunuzla oynamaya basladi diyelim (kediye, kopege, sert ruzgara vs herseye otmuyor. XN14'u diskin ne kadar ustune koyarsaniz o kadar hassasiyet kazaniyor. Ben genelde diskin orta bolumunde bir yere monteliyorum) Cihaz hassas elektronik sensorleri sayesinde motor ile oynandigini algiladiginda ilk olarak "ben buradayim, aklindan geceni sakin dusunme" seklinde oncelikle caydirici bir uyari sinyali veriyor
- Motorla oynayan cocuk, merakli kimse, niyeti bozmus biri vs her kimse sayet bu uyariya aldirmayip oynayama devam ederse XN14 bu defa daha yuksek ve uzun bir sesle ikinci ve son bir uyari daha veriyor.
- Vatandas hala akillanmadi ve oynamaya devam ediyor diyelim. XN14 "BU DEFA GUNAH BENDEN GİTTİ ABİCİM" DİYOR VE 15sn BOYUNCA "110db GİBİ DELİ BİR SESLE" AVAZI CIKTIGI KADAR BAGIRMAYA BASLIYOR VE YEDİ MAHALLEYİ AYAGA KALDİRİYOR!!
- Aradan 15sn gecti, hareket durdu, XN14 alarmi otomatik olarak kesiyor. Ancak cihaz "stand-by" a geciyor ve sayet sensorler tehdit boyutunda ikinci bir hareket sezinlerlerse XN14 bu defa uyari sinyali yerine direk 110db alarmi HİC DUSUNMEDEN ANINDA BASIYOR!
Yani hareket devam ettigi veya her defasinda yeniden tekrarlandigi surece (hareketin araliklarinda gecen zaman onemli degil) XN14 110db'lik sesi ile 15sn'lik periyodlarda hareketin kesilinceye degin surekli alarmi devreye sokuyor.
Yani alarm sustugu zaman motoru alip hoop diye kamyonete atabilmeleri icin ya disk kilidini motordan sokmeleri gerekiyor (k bu neredeyse imkansiz saatlerini alacak bir islem tekeri sokmeleri gerekir) yada 110db'lik o dehset verici sese aldirmayacak, organize, oldukca babayigit ve profesyonel bir hirsiz cetesi olmasi gerek
-
Soyle aciklayim;
(cihaz kedi kopege sert ruzgara vs herseye otmuyor.)
teşekkürler.
-
paylasım ıcın tesekkurler bende bunlardan bakıodum alıym 1 dene
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)