Bizimkisi Bir Mobilet Hikayesi...Yıl 1991...
Reklamlar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
senin bir motörün bilem yok...
daha ne beddua edeyimki sana...
ulen seninde heryerin meme olmuş hala eski mobiletini felan düşünüyorsun birazda eski kondisyonunu düşünsen diyorum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Reklamlar
-
ulen kanka,sikilmamissin yazmisin,bende atraksiyon bekliyodum,
abi o zamanlarda mobilet tasiyomudu seni,yoksa rampa yukarlari pedalla motosiklete destekmi yapiyodun
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
kıllıtarkan adlı üyeden alıntı
ulen seninde heryerin meme olmuş hala eski mobiletini felan düşünüyorsun birazda eski kondisyonunu düşünsen diyorum
borsada vurdum voliyi diyon daha bir selamını almadık gülümm...
bana kondisyonu öğret...bana sevmeyi öğret...
SmirnouF adlı üyeden alıntı
ulen kanka,sikilmamissin yazmisin,bende atraksiyon bekliyodum,
abi o zamanlarda mobilet tasiyomudu seni,yoksa rampa yukarlari pedalla motosiklete destekmi yapiyodun
o zamanlar zayıftım kanka...1999 Kasımında teskereyi aldım...105 kiloydum galiba...o dönemler 78 falandım...valla pedala asılığım çok oldu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
borsada vurdum voliyi diyon daha bir selamını almadık gülümm...
oo o eskide kaldı artık görmüyomusun başörtüsü sınır ötesi felan pişman borsa tepetaklak gitti bizim kar
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
kıllıtarkan adlı üyeden alıntı
oo o eskide kaldı artık görmüyomusun başörtüsü sınır ötesi felan pişman borsa tepetaklak gitti bizim kar
arkadaş konumun içine mum diktin...başka yerde yap bu borsa muhabbetini...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
-
temem bu seferlik olsun gülüm...yabancı değilsin...artık ben Aristokrat üye oldum...herkeşls muyatap olmuyom...
-
o zamanlar zayıftım kanka...1999 Kasımında teskereyi aldım...105 kiloydum galiba...o dönemler 78 falandım...
valla pedala asılığım çok oldu...
kanka kizma ama ben seni bi 35 ustu diye tahmin ediyodum
uzuldun dimi ?? saka saka
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)