Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bizimkisi Bir Mobilet Hikayesi...Yıl 1991...

REKLAM ALANI

Metehan cım tüm eleştirilere rağmen güzel yazmışsın valla.Benide eski günlere götürdün eyvallah.
    Benden de iki tane Peugeot geçti gitti.İkisi de çalındı, daha sonra en500 oldu onu da baba arkamda iken yatırdık.Şimdi seninle durumlar eşit yani piyasanın kralı cbf 150.
    Temizleme dedinde bir gün arkadaşım ile bizim pejoları onun evine yani 2. kata çıkardık sabaha kadar temizledik.Şimdi düşünüyorum da ne şevk varmış...
    Eyvallah dostum eyvallah eski günlere götürdüğün için.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Handros'um, fotolar gerektiği gibi şairane olmamış. Şöyle cıbıfı yıkarkenki sabunlu köpüklü seksi pozlarından isterüüük
    Cepten para aşırdığını yazmışın ya, ben de yazmadan edemedim, Yeğen Rahmetli, o zaman Astaldi firmasında çalışıyor gece vardiyası amiri bir genç, firma TEM otoyolunu yapıyor Ben MZ' i yeni almışım dağ bayır çocukluk hayallerimizi geziyoruz beraber. Benzine verecek para yok, geceleri firmanın şantiye parkındaki araçlardan 3-5 litre çekip dolduruyoruz pidona soteliyoruz bir kenara. O yaz 2 ay gezmediğimiz yer kalmadıydı Bütün parayı motora yatırdığımızdan benzin beleş hırkıslığı yaptıydık
    Kafama takıldı şimdik Kaç litre alırdı MZ deposu yaavv17??
    Poturdak

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı bcoskunsoy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan cım tüm eleştirilere rağmen güzel yazmışsın valla.Benide eski günlere götürdün eyvallah.
    Benden de iki tane Peugeot geçti gitti.İkisi de çalındı, daha sonra en500 oldu onu da baba arkamda iken yatırdık.Şimdi seninle durumlar eşit yani piyasanın kralı cbf 150.
    Temizleme dedinde bir gün arkadaşım ile bizim pejoları onun evine yani 2. kata çıkardık sabaha kadar temizledik.Şimdi düşünüyorum da ne şevk varmış...
    Eyvallah dostum eyvallah eski günlere götürdüğün için.

Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Handros'um, fotolar gerektiği gibi şairane olmamış. Şöyle cıbıfı yıkarkenki sabunlu köpüklü seksi pozlarından isterüüük
    Cepten para aşırdığını yazmışın ya, ben de yazmadan edemedim, Yeğen Rahmetli, o zaman Astaldi firmasında çalışıyor gece vardiyası amiri bir genç, firma TEM otoyolunu yapıyor Ben MZ' i yeni almışım dağ bayır çocukluk hayallerimizi geziyoruz beraber. Benzine verecek para yok, geceleri firmanın şantiye parkındaki araçlardan 3-5 litre çekip dolduruyoruz pidona soteliyoruz bir kenara. O yaz 2 ay gezmediğimiz yer kalmadıydı Bütün parayı motora yatırdığımızdan benzin beleş hırkıslığı yaptıydık

abi hepimiz bir zamanlar haylazlık afacanlık yapmışız...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    LOjmanlara yıkılcak dıo benım abm peh HAla sapa saglam ıstanbul depremınde butun ıstanbul yıkıldı bı lojmalar yıkılmadı be abı TAm 20 senelık oldu bu lojmanlar :D:D NEyse senı sevıom abı kızdırmak ıstemıom zaten hemen bı alt sokaktansın pencereden baktımmı bıle goruom korkuom doversın fılan

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay be, muzaffer abi bende bu astaldi firması niye yıllardır şu inşaatı bitiremiyor diyodum demekki sizin sayenizdeymiş

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    metehan abiyi severim yorumlarıyla olsun yazılarıyla bir ara tanışmak isterim kendisiyle.
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    Alıntı crayzboyone adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TAm 20 senelık oldu bu lojmanlar
    kekocan selçuk 20 sene bişeymi? ayasofya 1000 senedir ayakta ona ne dicen? teknoloji harikasımı ayrıca
    mete abi ben bu duyguları yaşamadım belki ama seni çok iyi anlıyorum

Motosikleti
    Alıntı crayzboyone adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    LOjmanlara yıkılcak dıo benım abm peh HAla sapa saglam ıstanbul depremınde butun ıstanbul yıkıldı bı lojmalar yıkılmadı be abı TAm 20 senelık oldu bu lojmanlar :D:D NEyse senı sevıom abı kızdırmak ıstemıom zaten hemen bı alt sokaktansın pencereden baktımmı bıle goruom korkuom doversın fılan
    olm midey kabuklaı bile görülür dış cephede...neyse bi ara gündüz vakti beraber bakarız...o dandik bloklara...

Alıntı genç kaptan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan abiyi severim yorumlarıyla olsun yazılarıyla bir ara tanışmak isterim kendisiyle.

saygı bizden...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    ben 8 yaşındayken senin motorun varmış. bende 8 yaşındayken sünnet motorum böle bişeydi

Motosikleti
    Alıntı emin_arikoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kekocan selçuk 20 sene bişeymi? ayasofya 1000 senedir ayakta ona ne dicen? teknoloji harikasımı ayrıca
    mete abi ben bu duyguları yaşamadım belki ama seni çok iyi anlıyorum
    kanka 91 de napıyodun bi yazsana....

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya bugun çok güldüm yemin ederim =))))))))) metehandro ayasofya ile ilişkiniz ne saffada söle bakalım 91 de nasıldı anlat bize =)))))))))))))) bahçesinde top oynarmıydınız
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    bende az çok bişi buldum bu yazıda 2005 de motoru 0 aldım yarı parasını sağda solda çalışıp biriktirdim kalanınıda peder tamamladı. ilk sene bende herhafta temizler silerdim. elimizden iş geldiği için çok şükür onarımına para vermezdim ( tabi ilk zamanlar servis sağlam geçirmişti işten anlamıyorduk ya ). cebimde 5 lira oldu mu hemen benzin alıp bornova yı gezerdim ( o zamanlar 1 litre benzin 2 - 2.3 ytl ) haftalığı alıp bakım için harcayınca okuldan metroya gelmek için otobüse binmez otostop çekerdim. tabi ertesi hafta motorla giderdim depomuz dolu olurdu. 2 sene ehliyetsiz ve kasksız pindikten sonra yaşımı doldurur doldurmaz ehliyeti hallettim . kask aldım ve son olarak yazın kazandığım para ile revit focus montu kapadık bakalım bu yazın da motoru değiştirecez inş
    şu sıralar ise yaklaşık 8 aydır yıkanmıyor ve 100 ytl lik masrafı olduğu için (kayış-varyatör-balatalar-kabüratör manifoltu-yağ ve buji değişcek ) binmiyorum sadece haftada bir çalıştırıyorum
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Motosikleti
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben 8 yaşındayken senin motorun varmış. bende 8 yaşındayken sünnet motorum böle bişeydi

Alıntı bur-k@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende az çok bişi buldum bu yazıda 2005 de motoru 0 aldım yarı parasını sağda solda çalışıp biriktirdim kalanınıda peder tamamladı. ilk sene bende herhafta temizler silerdim. elimizden iş geldiği için çok şükür onarımına para vermezdim ( tabi ilk zamanlar servis sağlam geçirmişti işten anlamıyorduk ya ). cebimde 5 lira oldu mu hemen benzin alıp bornova yı gezerdim ( o zamanlar 1 litre benzin 2 - 2.3 ytl ) haftalığı alıp bakım için harcayınca okuldan metroya gelmek için otobüse binmez otostop çekerdim. tabi ertesi hafta motorla giderdim depomuz dolu olurdu. 2 sene ehliyetsiz ve kasksız pindikten sonra yaşımı doldurur doldurmaz ehliyeti hallettim . kask aldım ve son olarak yazın kazandığım para ile revit focus montu kapadık bakalım bu yazın da motoru değiştirecez inş

hep aynı hikayeler...para olsa neler yapardık dimi...inşallah hayırlısı olsun...

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka 91 de napıyodun bi yazsana....
    bizim aptican gibiydim ilkokul 2 ye gidiyodum o günleri aslında hiç hatırlamak istemiyorum ama kötüde olsa maziye gitmek genede hoş oluyo.

imacosfx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk
    Güzel mesaj ve güzel şairlik örneği.. Mobilet de süper.. Ben de mobilette başladım ilk.. Dayımın motosikletiydi.. Hey gidi.. 9 sene ne çabuk oldu bee..
    Zaman hızlı geçiyor.. Ya da biz yavaşız, o bizden hızlı.. Metehan usta Saygılar diliyorum.. Hikayemde kendimden birşeyler bulmadım değil.. Sağolasın..

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yav baba ne güzel yazmışsın.mobiletin mobilet olduğu zamanlar.bizim anılarda canlandı sayende sağolasın
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Güzel nostalji abi (tabi yaşandığı zamanda aynı tat yok belkide)

Biz sana göre biraz daha bebeyiz tabiri caizse

Bizimde bisikletimiz vardı ama sadece bisiklet var yani,başka uğraş yok.(ateri falanda var ama binek olarak sadece bisiklet var. "Babam ne zaman getirir acaba" dediğim bisiklet. Bilmeyizki baba geçim derdinde. Akşam işten yorgun çıkmış. Bisiklet almayı mı görür gözü?)

Hep temiz tutardım. İnciğine boncuğuna kadar temizdi. (aslı bir bisiklet işte)

Gerçi o malıma öyle bakmam bugüne bakışımı kazandırdı.

Ufak yaşta elime verilen bir bisikletin kıymetini bilmem şu an sahip olduklarımın kıymetini bilmemi sağlıyor çok şükür. (verene binlerce şükür)

Şu an pisikletim Hyo'nun yanında duruyor.

Ona bakıp dalıp gitsem gözümden yaş getirecek hatıraları canlandırır belki gözümde. (arkadaşlarımı,gittiğim yerleri hatırlatır,sokağımı hatırlatır)

Hyo'ya yada Agility'ye baksam henüz pek anıları yok.

Velhasıl kelam bir malın değeri onla neler geçirildiği,onan nasıl sahip olunduğu ile alakalıdır diye düşünüyorum. Yoksa yüksek cc olmuş,şöyle pahalı olmuş,böyle özel olmuş... hiç alakası yok.
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

emre591 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125r
    mete abişu ana kadar seni hep izlemekle yetindim.fakat bu topic bana çok ii geldi evet bizlerde belki 20 yıl sonra buralar yazıcaz böle eskilerden bahsedicez herkes merakla okuyacak bunu çok istiyorum evet çok güzel bi gençliğin varmış sakın yanlış anlama yaşlandın demiyorum hala eski günlerdeki gibisin maşallah ultraukala akın senden çok bahsediyor çok iyi bir abi die ilk ist ye geldiğimde seninle tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Süpersin abi.

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben ogluma doğunca hemen bi bmw 1200 alcam dicem olm aç topıc sende yaz ılk motorum babamın garajında 1200 ümü yıkarkenki bi foto falan filan =))
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Atari,ilk Babamın gittiği kahvenin sahibi getirmişti.Kapının önünde ciğerci kedisi gibi bakıyodum.Bigün gel oyna deyince bende cılkını çıkarıp kahveden çıkmamıştım.Tekrar kapı önündeki yerime dönmem uzun sürmedi.Kalp yakalamada ustasın Mete'cim.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)