motorumu benzin istasyonlarında basınçlı su ile yıkasam birşey olurmu.MondialRS151 motorun ismi??
motorumu benzin istasyonlarında basınçlı su ile yıkasam birşey olurmu.MondialRS151 motorun ismi??
olm dert ettiğin şeye bak git bi otoyıkamaya ver 5 ytl halletsinler
tazyikli su 5-10 cm den daha yakın tutulursa grenajlara zarar veriir..
yıka arkadaşım bişi olmas toplam 7-8 kere yıkadımmbişi olmas basınçlı sulada
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
peki motorun bu konuda düşüncesi ne sordunmu? belki soğuk diye istemez
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Stickerlar ( yapıştırma ) varsa onların çıkmasına neden olabilir
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
kar yağıyo bosuna yıkama
kepeğe karşı şampuan kullan yıkattırırken!!mazallah havalar soğuk kepek yapar bu havalar
motor sıcakken basınçlı su tutmak pek de doğru bişi değil
Al bir sünger birde bir kova sıcak su güzelce temizle daha eğlenceli olur.
Bu havada yıkama sakın üşür. Yıka be arkadaşım hiç birşey olmaz.
Önce saunaya sok..Biraz terlesin..Sonra bir masaj bir kese.... Daha sonra yıkayabilirsin....
Varsa hiç uğraşma at jakuziye... O kendi yıkansın....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
arkadalar teşkkür ederim ilginiz için fikirlerinizi dikkate alıcam hayırlı günler...
Valla benzın ıstasyonunda yıkatman pek bısıyı degıstırmez ben Oto Yıkmacıda ılk once Kir ve Yağ temizleyici sıktırıyorum bıraz beklıyoruz sonra basınclu su ıle yıkıyoruz sonra hortumla duruluyoruz pırıl pırıl cıkıyor.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Basınçlı su ile yıkamak motorun inanılmaz yerlerine ulaşıp zarar verebiliyor. Bu husus kullanım kitapçığında çoğu motorda vardır. Kitapçığına bak. Ben kesinlikle basınçlı su ile yıkamıyorum.Çünkü yasssak
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Hocam Fazer gıbı bı elektornık aksamı cok olan bı makınayı bende basıncla yıkatmam katılıyorum cunku hassas yerlerıne su gıdebılır.Ama bızım motorlarda hava filtresi ve bujıye gıtmedıkten sonra hıc bı sorun yok.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)