arkadaşlar motoruma yıkamak istiyorum..
Reklamlar
-
kötü havalarda mesela sogukta yagmurlu havada çamurlu havada motoru kesinlike yıkama.. Çünkü Motor PArçalarına zarar Veriyorsun Bilmeden MEsela Parlak olan parçalar Kararıyor.. Küf Tutuyor Sonra ... İlla yıkıcam Dersende YIkama sonrasında iyice bi Sil... AMa Bence Sen Yine Sİlme Çek köşeye Dursun Zaten KAr yagıo bea :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Reklamlar
-
arkadaşım bende daha 3 güne kadar benzincide tazyikli suyla yıkatıyordum 3 gün önce tekrar yıkattım ve yola çıktım 150 mt gittim va kaldım
meğersem buji kablosu gevşemiş motor marş basıyor ama almıyor yani kısaca motora tazyik gelemsin al eline süngeri yumuşak yumuşak yıka
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda
BORDO-
MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra
Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda
TRABZONLU dogdu
TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin
....
-
ben hafatada ıkıkez yıkatıyorum tazıkle baskabır yıkama seklıde bılmıorum bu zamana kadarda bır zararını gormedım
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
-
Yaa benim motoru hep süngerle sabunlayıp tazyikli suyla duruluyorlar
Elektrik aksamına zarar veriyomuymuş şimdi bu olay
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
hayır ya tazyikli su ile yıkanır ama sadece grenajlı bölgelerde uzak tutulması lazım bide radyatöre uzak tutulsun bişi olmaz ben yıllardır tazyikli su ile yıkatıyorum ;)
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
-
benim makinayı honda servisinde(ankara efe ) bakımdan sonra basınçlı suyla yıkıyorlardı vardır bi bildikleri herhal
-
hehe daha 3 gün önce motoru basınçlı suyla yıkattım çamurluğa taktığım nikelajların hepsi söküldü ama geri taktım
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)