23 Ekim tarihinde İstanbul Park pistinde koşulacak Motogp'nin biletleri www.biletix.com'da satılmaya başlanmış. Açık alan 3 günlük kombine bilet fiyatı 20YTL, çok güzel bir yarış olacak herhalde..
23 Ekim tarihinde İstanbul Park pistinde koşulacak Motogp'nin biletleri www.biletix.com'da satılmaya başlanmış. Açık alan 3 günlük kombine bilet fiyatı 20YTL, çok güzel bir yarış olacak herhalde..
birlikte gitmeye ne dersiniz
ben süper olur derim hemen bi 23 ekim gezisi mi düzenlense?
aa süper... motorsuz ark.ları ben arabayla alırım (tabi bi araba max6kişi olur ).. bi kaç araba ve motosikletler olarak gidebiliriz aslında..
biletleri toplu olarak alalım o zmn bi şekilde.. erhan abi bi el at bence
bence de yönetim duruma el koymalı artık, birlik beraberlik sağlansın ben de aynı şekilde arabayla servis yapabilirim..
arkadaşlar ben gelirim ama motor yok sorun değil ötobüs var ama sizlerle izlemek isterim
evet işte beraber hareket edersek bilet alırken oraya giderken vs.. güzel olur..
zaten o zamanda hava nasıl olur belli olmaz. havalar bozarsa bende arabayla gelirim.
Moto Gp için sitemizde bi. org yapılacak hangi tribune gidielcegine karar verdiktan sonra duyuru yapıacaktır bilginize
evet bende kesin orada olava1m ama aç1k alana yamurdan dolayi güvenemiyoruym..
hangi alan daha iyidir???
f1 de oradaydım (seslendirme sistemini bizim firma yaptı) kapalı tirübünler hariç her yer aynı yamurda ortadasın yani şemsiye al.yaz veya kış muhakkak şemsiye götür kışın yağmur yazın güneş...
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)