Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Bir Akıl Verin Lütfen??

REKLAM ALANI

ArkadaŞlarım Motorsiklet hevesim tuttu ve bir motorsiklet alacam hobi amaçlı..
    vereceğim para miktarı 2200YTL civarı..

Benim düşüncelerim:

Kanuni Storm 150
    mondial 150 HS

Bunlardan birini almak ama Bugünlerde reklamlarda 250 cc Chopper 1400 YTL satıldığını gördüm, kafam karıştı..

Sizce Scooter mi almalıyım yoksa chopper mi?

Yeniyim ve Heves için alıyorum sadece??? maksat arada bir tur atmak..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Hobi amaçlı da olsa ilk önce A2 alman gerek.. Haa var diyorsan eğer, o zaman ;

Scooter al derim....
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    SATILDI
    1400 ytl lik Chooper alırsan, başına beladan başka bişe almassın.2. el bws handa beat yada innova gibi bişi arasan o fiyatlara bulursun..
    [B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!

a2 Ye müracaat edecem daha dönemi başlamamış sanırım.
    Şimdi sadece Motor seçemiyorum.. lime para geçti hemen almam lazım.. Yoksa para toz olup gidiyor:D

fatihsevim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150
    bence Chopper al scoter cocuk işi gibi sadece gaz veriyorsun ama vitesli motorun yeri başka
    HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR

gittardando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S
    0 1400 YTL'lik Chopper iş görmez sanıyorum, biraz daha para biriktirip, biraz daha iyi birşey alsan nasıl olur?

Çin mallarında arızalar, sorunlar belli, ama yedek parça çok önemli...

İlla ki Çin malı alacaksan Kanuni yada Mondial güzel seçim, hiç değilse servis ve yedek parça mevcut...
    ...Sergerdan...

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Hiç kullanmadıysan Scooter öneririm

Ama deneyimin warsa vitesli ile basla
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    scooter alma git ybr al ben mayıs gibi alcam. babamı kandırabilirsem alcam. scooter bi süre sonra sıkar . şehir içi bineceksen harika motor tarzıdır ama ilçeye fln gitceğin zaman sıkılırsın uzun yolda. bir de bunların şanzıman yapısı gerepği sürekli debriyajda gittiği için sen gaz kessen bile motor freniyle yine yakmaya devam ediyor beni dinle git yamaha ybr 125 al. siteleri araştır. mutlaka senin memleketinden de satılık vardır bitrane

eskişehir(okul dolayısıyla) aslen iskenderunluyumdur
    Motosikleti
    benzin 2 tl olana kadar ss yok
    bence scoter almalısın hem vitesli motor kullanmyı biliyomsun oda var? scoterla başlasan daha iyi vede çin malı motorlarda scoterlar daha az yoruyo insanı titreşim vs daha az oluyo viteslilere göre..

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Aramıza hoşgeldin. Bir kere zevkine varırsan iş arada bir tur atmaktan çıkar. Çin malına pek yanaşma SYM ve KYMCO markalı MOTOSİKLET'lerin modellerinede bakmanı tavsiye ederim. Elindeki paraya hem uygun hemde kaliteli markalardır. Eğer hiç kullanmışlığın yoksa scooter daha kolay kullanırsın. Öğrenmende fazla zaman almaz. Birde Ehliyetin var mı ?
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

MotoSiklet sürmeyi biliyorum.
    Çetmen mağazalarında satılan chopper in ne olduğunu ne marka olduğunu bilmiyorum ama büyük indirim diye satılıyorlar
    walla hevesimi kırmayacak, arada bir 100 KM lik şehire rahat gidebileceğim motor istiyorum.
    Bu ikiside iş görür sanırım.. Motor lardan bu bakıma anlamıyorum işte, mesela 100 KM lik yolu rahat gidip gelebilecek olan Scooter mi yoksa choper lermi?
    Bu konuda yardım ve desteklerinizi istiyorum

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Şekil şemal değil de işlev ve sorunsuzluk istiyorsan, satarken zorlanmadan satabilmek de senin için önemli ise sana YBR 125 tavsiye ederim. Abidik gubidik çin markalarını tavsiye etmiyorum. Hepsi birbirinin aynı, sadece isim değişiyor. Ha gitmezmi, gider, belki de hiç sorun çıkarmaz ama yine de dandik hocam. Bence git bir YBR125 al rahat et.. Hem yakmaz hem dünyayı gezer..
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

YBR pahalı arkadaşım yaw baktım ve tip olarak hoşuma gitmedi normal motorlara benziyor.
    Ben satmayı düşünmüyorum kiii, arabam var zaten ben sadece bazen böyle yazın çıkarıp o serinlikte bir tur atıp, 25 KM ileride ki kaplıcalara motorla gitmek istiyorum.
    Bunun için almak istiyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    2200 ytl'ye güzel bir ikinci el vitesli 125cc(ybr olabilir) alabilirsin vitesli kullanmayı biliyorsan tabii!!!!
    vitesli motordan şaşma derim hem yakıt olarakta büyük avantajı var............

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    slm kardeş gel sana benim motoru vereyim

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Alıntı lord21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YBR pahalı arkadaşım yaw baktım ve tip olarak hoşuma gitmedi normal motorlara benziyor.
    Ben satmayı düşünmüyorum kiii, arabam var zaten ben sadece bazen böyle yazın çıkarıp o serinlikte bir tur atıp, 25 KM ileride ki kaplıcalara motorla gitmek istiyorum.
    2000 civarına çok rahat 2. el temiz bir YBR 125 alabilirsin.. Ayrıca normal motorlara benzemesi doğal, çünkü zaten normal bir motor.. Anormal motor ne oluyor onu bilemiyorum tabii ki.. Cruiser tarzı birşey demek istiyorsan o ayrı ama o fiyata kaliteli bir cruiser motor alman imkansız..
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı lord21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Normal motor derken

Tamam kimse satmak için almaz ama yarın öbürsü gün satman gerekir, elinde patlar motor bu sefer kafanı vurursun.. Ben ondan scooter al dedim sana. Eğer motor işi sararsa, alırsın satıp güzel bi cruıser. Ben Regal Raptor ya da Jinlun tavsiye ederim...
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Alıntı hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm kardeş gel sana benim motoru vereyim

Bunun fiyatı ne kadar? Ve ismi nedir?

Baktım racer 200 müş, ne kadar istiyorsun kaç KM de?

kayku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hiç belli olmuyo :D
    50 lik al honda yamaha v.s al ;) çinle uğraşma
    [url] www.myspace.com/kayku34 [url]
    [url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    honda cgynus al çok rahat bi motor kullananlar bilir hem basın agrmaz hemde satmak zorunda kalırsan zorluk çekmezsin..
    kaliteli scooter almak istersen honda cgynus ama ucuz istersen kanuni, keeway, kymco vs gibi markalar var onlarıda sitemizden arastırabilirsin motor almadan önce sana tavsiyem kullananların yorumlarını oku motosikletin huyunu öğrenmende yardımcı olur..

şimdiden hayırlı olsun kazasız sürüşler dileğiyle a2 ehliyet ve koruma şart..

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)