hani bana hani bana 2 adet varsa bende alabilirim
Cbr 125 :bounce:
ben ben bende 3 adet rıca ediyorum
ben bugün Feyizoğlu'ndan aldım 5 adet arkadaşlarla inş. güzel geçicek bu fuar
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
beyler bu fuara bıletsız davetıyesız gırılıyormu
Arkadaşlar bol miktarda FUAR biletimiz var 200 adet kadar ve bunları dağıtmak için bir başlık açmak istedim bu başlığa ilk yazan 200 mesaja ,verilecek olan bır mail adresine ad soyad adres atılması durumunda 2,50 YTL kargo bedelle yollamak istediğimizi belirttik ancak henüz moderasyondan onay çıkamadığı için biletleri dağıtmak için bu yolu seçtik. Bilet isteyen arkadaşlar info@arkasmotor.com adresine mail atarlarsa davetiyeler kargo ile yollanacak.
ANCAK UNUTMAYINIZKI DAVETIYE ADEDIMIZ SINIRLI SAYIDA
FORM KANALIYLA DAĞITIM TERCİH EDERDİK AMA MAALESEF MODERASYON MAILLERIMIZE VE Ö.M CEVAP BİLE VERMEDİ. ARTIK NE KADARKİ DAGITABILDIYSEK.
BİLETLER 200 ADETLE SINIRLI KARGO BEDELİ ALICIYA AİT (( 2.50 YTL FİLLO KARGO İLE ))
FUARDA İYİ EĞLENCELER DİLERİM.
@yakut36; elimizde yeterli miktar fuar davetiyesi bulunmaktadır. İsteyen üyelere, buluşmalarda, görüşmelerde verilmekte, bu şekilde teslim edemediklerimize de elimizden geldiğince fuar alanının kapısında davetiye ulaştırmaya çalışılmaktadır.
İsteyen size de ulaşabilir ama bir kere yazmayla anlayabiliyoruz bir şeyleri, her başlıkta tekrar etmeye gerek yok.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Dergilerde de çıkıyor davetiye. Kargo parası vereceğinize 5-6 ytl ye dergi alın. Hem dergiyi hemde davetiyeyi almış olursunuz.
Motosiklet mağazaları da ücretsiz veriyor.
Ayrıca Olcan'ın da dediği gibi yönetime haber verirseniz kapıya davetiye getiriyorlar. Yada buluşmalarda vs..
Aşağıdaki linkten temin edilebilir.
Öyle yazmışlar.
http://www.sahibinden.com/sokk_haber...XQQdisplayitem
ıyı oyleyse bende honda bayısıne sorıyım yarın d&b motora mondialde falanda olurmu?
bıde davetıye olmadan gırılmıyormu??
bende 2 tane istiyorum mumkunse
attractive_boy:bounce:
ekşioglu soy adlı arkadasımız kargo adresınıze ulasamıyor bize adres teyıdı veya telefonunuzu yazarsanız kargonuz ulasmasını saglayalım
[B][COLOR="Red"]BiR MotoSikletiM BiLe YoK... [/COLOR][/B]:pr: İkinci emre kadar yasaklandı. [B][COLOR="Black"]İkinci emirde hiç gelmeyecek[/COLOR][/B]:salut:[B][U][COLOR="Blue"]Ama benim cok motosikletim var[/COLOR][/U][/B] :queen::cat::rendeer::cherry:SaDeCe MotoSikleT KullanmaK yassahhhhh....:farao:ww.arkasmotor.com
motoshow fuar bileti için guncel bilgi http://www.motosiklet.net/forum/duyu...na-hediye.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)