arkadaşlar gelinde kızmayın şu arkadaşa 4 tekerler böle insanları gördükçede bize patlıyorlar yanılıyormuyum????
http://www.youtube.com/watch?v=e0rDW...eature=related
arkadaşlar gelinde kızmayın şu arkadaşa 4 tekerler böle insanları gördükçede bize patlıyorlar yanılıyormuyum????
http://www.youtube.com/watch?v=e0rDW...eature=related
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
tehlikeli be yaw
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
arkadaşlar adam kurye belki çok çok önemli bir durum olabilir be 2 dakikasını izledim fazla bir tehlike görmedim
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
tamam da hangimiz böyle gitmiyoruz
sanki trafik durduğunda ufak bir aralık görsek dalmıyomuyuz
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
bu linkle beraber bayağı MAKAS videosuda izledim 20 dakkadır....hepimiz yapıyoruz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Valla adam kurye normal adamlar alışmış bıze tehlıke onlara gunluk surus ama helal olsun cok hakım tabı bu hakımıyet bır arabanın bırden onune kırmasıyla son bulabılır gende tehlıkelı hayatı dıger arabalrın elınde
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
MAKASSS.. Çok zevkli ama, tehlikeli
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
bigün bende böyle olucam hıh
önce motor almam lazım ama
arada hayatına renk katmak gerek.sık sık değil ama tadında bırakıp yapman gerek.yoksa tadı mı çıkar işin
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
böylelerine çok kızıyorum neyine güveniyorda giriyor aralara anlamıyorum bir tamponluk halivar bana denkgelmesin trafikte hiç acımam bir tamponla alırım aklını
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
bence çok harika kullanıyor trafıge baksana ole gıtmese belkıde pızza lar soguyacak
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
Bu kuryeci arkardaşın gözü biraz kara gibi ama normal bi durum Çünkü bu gibi benzer makasları aramızda yapmayan var mı sanki , adamın 10 saati o iki tekerin üstünde geçiyo , ee haliyle sıkılıp aksiyon yaratmak istemesi normal bence
Ama bu şekildeki kuryeci arkadaşlardan muzdarip olanlar çoktur kesin , o şekilde hızla geçen bir motorun aynasının bir BMW X5 in aynasına " taakkkk" deyip gitmesi bazı sürücülerde hırs yapıyo malesef
adam dikiz aynaları eline almış yolda koşuo gibi yaw bu nası motor oldugu yerde 90derece dönüo minnacık yerlere sığıo :S
walla bence bunları tehlikeli saymayan arkadaşları anlayamıyorum ...böyle birisi benim arabamı çizse ki bunlar kesin çiziyordur herhalde şu an helvasını yiyor ve taziyelr kısmında allah rahmet eylesin iyi bilirdik mesajları yazıyor olurduk....
İMZA:BİR DOST
ne var bunda adam cok guzel kullanıyo emını motora gerceken zevk almak ıcın bınen arkadasların %90 bole kullanıyodur karsı cıkan arkadaslarada tavsıyem motor bole kullanılır madem trafıkte beklemek hosunuza gıdıyo gıdıp arabaya bının motor ozgurluk demektır trafıkte beklemek dııl....
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
Çok yanlış buluyorum , bir yere yetişmeye çalışıyorsanız, bilin ki yola geç çıkmışsınızdır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)