Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Bunları gördükçe.....

REKLAM ALANI
    blackhawk06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZ6 FAZER S2
    hepimiz bilirizki özgürlük bu değil çık trafiğe sürekli makas at neymiş bu zevkmiş özgürlükmüş mış mışta muş muş....sonra araç sürücüleri hepimizi aynı kefeye koyuyor ve aynen şunları düşünüyor ve uyguluyor '' aha bi tane daha geliyo o gün biri benim arabayı çizdiydi gel gel'' sonunda da üzerinize kırılan bir direksiyon ve yerdesiniz.... walla bana denk gelene takarım tamponu acımam...bizde motor kullanıyoruz ama hepimiz biliyoruzki başkasının özgürlüğünün başladığı yer seninkinin bittiği yerdir...bunlar şahsi fikirleri farklı düşünmekte özgürsünüz
    İMZA:BİR DOST

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    chocolateman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660X
    Gösteri olsun diye değil de, kırmızı ışık yandığında ön tarafa ilerlemek için yapıyorum. Hep 4 tekerlere kızmayalım, motosiklet kullananlarda da sıkıntılı insanlar var, kısaca onlara Trafik Canavarı diyoruz.
    Free Motorcycle Team

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    motorun birr bakımdan ayrıcalığı bu.bir jackaan arkadaşımın dediği gibi trafiğe bayılıyorsan 4 tekerle gez. blackhaw06 abi sanada katılmıyorum..%1 çiziyor olabilirler fakat isteyerek olmuyor tabi.araba sürücülerin yaptıkları hatalar bir motorsiklet sürücüsünün hayatına mal oluyor ufak bir çizik onların yaptıkların yanında nedir ki.aynaları kontrol etseler o bile olmaz.bide cizdi diye adımı döversen o hiç olmaz.insan gibi otur konuş masrafı neyse karşılasın...büyüğümüzsün abi yapma böle mi akıl veriyorsun bize..ÇİZERSE ÖLDÜRÜN..! ?
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

nirengi74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja 250 SL
    Alıntı jackaan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne var bunda adam cok guzel kullanıyo emını motora gerceken zevk almak ıcın bınen arkadasların %90 bole kullanıyodur karsı cıkan arkadaslarada tavsıyem motor bole kullanılır madem trafıkte beklemek hosunuza gıdıyo gıdıp arabaya bının motor ozgurluk demektır trafıkte beklemek dııl....
    işte budur motor özgürlük demektir.bazen bende böle kullanıyorum. birkaç kapı açılması oldu ama tamamen hissel bişi bu anlıyosun bi şekilde
    mesela bu tür makaslarda önümdeki arabanın aynasından şöförün gözlerini gördüğümde o anki hareketini anlıosun az çok birde korna ve sellektör yaparak gidiyosun .
    Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    helal olsun gercekten ee usta adamın hali başka oluyo bende cok makasa girerim ama trafikte bu kendini baya bi aşmiş tebrikler kendisine

jackaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    caponord etv1000-simson schwalbe-yamaha wr125r
    Alıntı nirengi74 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte budur motor özgürlük demektir.bazen bende böle kullanıyorum. birkaç kapı açılması oldu ama tamamen hissel bişi bu anlıyosun bi şekilde
    mesela bu tür makaslarda önümdeki arabanın aynasından şöförün gözlerini gördüğümde o anki hareketini anlıosun az çok birde korna ve sellektör yaparak gidiyosun .
    katılan bırı olduguna sevındım napcaksın ya ole trafıkte onun bosken beklıcenmı neden motor kullanıyoruzkı ozaman

Alıntı blackhawk06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hepimiz bilirizki özgürlük bu değil çık trafiğe sürekli makas at neymiş bu zevkmiş özgürlükmüş mış mışta muş muş....sonra araç sürücüleri hepimizi aynı kefeye koyuyor ve aynen şunları düşünüyor ve uyguluyor '' aha bi tane daha geliyo o gün biri benim arabayı çizdiydi gel gel'' sonunda da üzerinize kırılan bir direksiyon ve yerdesiniz.... walla bana denk gelene takarım tamponu acımam...bizde motor kullanıyoruz ama hepimiz biliyoruzki başkasının özgürlüğünün başladığı yer seninkinin bittiği yerdir...bunlar şahsi fikirleri farklı düşünmekte özgürsünüz
    yavas tak o tamponu cızılmesın sonra yazık olur sana
    bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır

D C R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kawasaki Versys 650
    Bu videoya youtube'ta yapılan yorumlara bakın

lan buna da makas mı diynuz siz?.... Hadi ordan mıçı kırık moturcular.... :(
    lan pizzacı cehenneme kadar yolun var.. sende bigün kamyonun altına girersin.. :D:D:D::D:D:D:D:
    böle bitanesine denk geldim *** carpıp kacmaya calıstı arabanın altına sokuyodum son an da vaz gectım ve asıgı ınıp kafasını gozunu ellerımle sıktım...
    yaa o değilde böyle geçerken misal biri benim arabanın aynasını götürse onu ne yapar ne eder yetişirim önce tekerini sonra hayatını kaydırırım. kendinize ne yaparsanız yapın ama böyle trafikde diğer insanlarıda tehlikeye atmayın.
    önünüze gelen yere atlıonuz sooora biz motorculara sürücüler hiç dikkat etmio die aalıonuz lan aynalarda gözüktüünüz mü var
    bu videoyu çekene de makas attığını sanan arkadaşa da iki çift lafım var.eceli it cami duvarına işer misalisiniz.yolda isterdim ki bana denk gelmenizi bir daha o motora ne binersin nede bir daha bir motor gördünmü motora bakarsın.alayınıza gider burdan,kaza oldumu da dayılık yapanlarınız da yok mu,onlarında ***
    vs vs vs vs vs vs
    DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion

Motosikleti
    Alıntı D C R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu videoya youtube'ta yapılan yorumlara bakın

vs vs vs vs vs vs
    eeeeee bıde kendı yorumu yaz bakalım

Motosikleti
    pcx 125 / 2018
    sıkışık trafikte motosiklet böyle kullanılır kim ne derse desin!
    yok böyle kullanılmaz diyen varsada haklıdır ama o zaman motosiklet kullanmanın anlamı yok!

Alıntı okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    böylelerine çok kızıyorum neyine güveniyorda giriyor aralara anlamıyorum bir tamponluk halivar bana denkgelmesin trafikte hiç acımam bir tamponla alırım aklını
    arkadaşım sen azrailmisin??çanakkalede motosiklet kullanmak böyle olmayabilir
    ama burası istanbul 2 milyon araç var hergün trafikte bunlar.burda yaşa hergün motosiklet kullan sende 2 gün sonra böyle kullanmaya başlarsın o zamanda birileri tamponla senin aklını alır kimbilir

blackhawk06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZ6 FAZER S2
    yavas tak o tamponu cızılmesın sonra yazık olur sana[/QUOTE]

hocam mevzu tampon olayı değil....bu tarz bi sürüşe saygı duyacaksınız nerdeyse..biraz düşünürseniz eğer araç sürücüleri acaba neden bu motorlara yol vermiyor filan diye bana hak verebilirsin...yani bizde kullanıyoruz bu icatları ama tehlikeli değil....adabıyla.... amacım burda atışmak değil ama benim görüşüm bu yönde walla arabadan inersem kusura bakmayın kimseyle anlaşamam çizeni çizerim....adbıyla sürsün birisi onu sıkıştırsın gelsin kapımı göçertsin onuda alır hastaneye götürürüm gerekirse tüm masrafını karşılarım........kırılmaca yok kazasız sürüşler
    İMZA:BİR DOST

Yapılan yorumlara dikkat edin herkes adama pizzacı demiş.Bazılarıda ''böyle motorculara sinir oluyorum birgün önüne kırıp geberticem yarısı boşa gidecek '' diye yazmış.Düşünün artık İstanbulda ne piskopatlar var işimiz zor valla.

hurricane_cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Araç çok ama YaYa :)
    abi bunlar normal şeyler 4 tekerler böle şeyleri hoş bulmasada hatta bize kızsalarda kendileri bile yapıyorlar bide adam kurye... böle şeyler çook normall bazen keyfm yernde olsa ben bile yapıyorum sadece doğuk kanlılık yeterli...
    Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    abi bırakın yaa adam en iyisini yapıyo bu memlekette kazma şöförler olduktan sonra bizi makas atmaya mecbur bırakıyolar helal olsun..

deli mavili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motosiklet
    Gayet Sıradan Bi Sürüş ü Var Normal Bi Durum Bence...
    UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE

Motosikleti
    honda cbr 600 rr
    cok zevklı ve heyecan verici olabilir ama ban pek etik gelmedi

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    şehir içinde motor kullanmak budur ne yazıkki
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

kayku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hiç belli olmuyo :D
    şimdi bu adamı kınayacak ne var adam belliki kurye olabilir benim acele işim olunca ışıklarıda tınlamıyom çok doğal...
    [url] www.myspace.com/kayku34 [url]
    [url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]

Motosikleti
    arkadaslar adam kuryeymıs dıılmıs farketmez ıstanbul trafıgınde motor bole kullanılır tabı cesaretı olanlar ıcın soluyorum ama cesaretı olmayıpta tehlıkelı olmasının arkasına sıgınanları bılmem en azından yapamıyolarsa bos konusmasınlar yok tehlıkelı yok bılmemne dıye

bu arada adam aklıma takıldı bulup tebrık edıcem helal dıyorum

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    motorcu oldugun halde araba gıbı agır agır gıdıyosan neden motosıklete bınıyosunkı.... ben tehlıke goremedım acıkcası..
    MT ANTALYA

abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    abi o aralardan nasıl geçti o sanki arabalara sürterek gitti bi ara.
    KIRMIZI BOĞA..

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler