Tekrar aranızdayım... Ve 2008 TR Pist Şampiyonası ve Blata Pocketbike Cup hakkında...
-
Reklamlar
-
boy,tekrardan hoşgeldiniz.
Yarışlarda başarılar diliyorum.
Pocket bike da epey küçük kalıyormuş yahu
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
Eeee Mehmet abi, Hoşgeldin o zaman..
Halis abi bu sitenin gerçekten abisi oldu artık.
Zorda kalanın imdadına yetişiyor..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
Aramıza dönmenize çok sevindim. Yeni sezonda başarılar dilerim. Yarışlarınızın ne zaman başlayacağı hakkında ve parmak motor yarışları hakkında net bir bilgi vere bilmeniz mümkün mü ?
Silah1 abimizede çok teşekkürler.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
hoşgeldin,halis abiye deteşekkür edelim gerçekten tanımıyorum ama olsun
-
hosgeldin logonu bile ozlemisiz , ara ara yazarsan seviniriz
-
tekrar hoşgeldin mehmet abi.
-
Başarılarının devamını dileriz dostum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Tekrar hepinize merhaba. Geçen sezon MT'den pek kimseden destek göremedim. Gelen, destek verenler de oldu, onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Ayrıca Murat (aYe) ve ekürisi Mustafa arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. Yarışta da destek olacaklar bana.
Pocketbike Cup konusuna gelince... Türkiye'de ilk defa yapılacağı için çok ilgi gösterileceğini düşünüyorum. Motosiklet fuarında bile çok ilgi vardı. Pek tehlikesi olmadığından yarışa katılmak da birçoğu için mümkün olacaktır. En azından gerçek yarış duygusunu yaşarsınız. Blata Fenerbahçe stadının hemen arkasında dükkan açtı. Motorları gidip görebilirsiniz. Adımı verin, oradaki arkadaş (adı Kaşif) sizinle çok detaylı ilgilenir. Çok maliyetli bişi olmadığından katılım ücreti de çok fazla olmayacaktır diye düşünüyorum. Şu anda organizasyonla ilgili çalışmalar sürüyor, en kısa zamanda duyurulacak.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
topikleri tararken avatarını görünce durup yazılarını daha bi dikkatli okuduğum nadir kişilerdensin mehmet, bu yüzden yeniden burada olman sevindirici, 2007 de nasip olmadı ama bu sene pınarbaşında da ağırlarız seni inşallah
hoşgeldin
May The Force Be With You
-
Mehmet abi, tekrardan hoşgeldin. Özlemiştik...
-
Bilgilendirme için sağol boy. İstanbulda olmadığım için, Yapılacak duyurudan yararlanacağız artık. Bu sevimli motorlardan kullandım. Gerçekten çok zevkli. Eminim yarışlara katılanlarda çok zevk alacaklardır. İlk defa binen biri Motorun boyutuna göre çok iyi güç sağladığını anlayacak ve şaşkınlıkla, sevinç duygusunu bir arada yaşayacaktır. Eğer imkan bulursam katılmayı düşünürüm.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
Merhaba boy tekraren hoş geldin.
Yarış takvimi açıklandımı ilk yarışın ne zaman hangi kategoride yarışıyorsun takip edelim.
Hayırlı olsun umarım bu sene manevi olarak destek olabiliriz sana
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
Abi çok sevindim, yeni sezonda başarılar, bu sezon ben de geleceğim yarışlarına
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mehmet aramıza tekrar hoşgeldin, teşekkürler
Teşekkürlerin en büyüğü suyun akışını değiştiren Halis(Silah1) abiye.
Gerçekten çok mutluyum kelimelere dökemiyorum, hepimize hayırlı uğurlu olsun.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
god is busy ! can i help you!
-
-
tekrar hoşgeldin sizin gibi gençleri pistlerde görmek isterizumarım iyi bir derece alırsın tekerin düz bassın
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
Mehmet kardeşim,hakettiğin ilgiyi bulamadığını biliyorum ama bu sene inşallah daha yakından destekleyeceğiz seni.Pistlere dönmende ayrıca çok olumlum bi gelişme.Bu vesileylede Halis abiye verdiği destek dolayısıyla gönülden teşekkür ediyorum.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler