arkadaşlar motor kullanırken imkanınız varsa emniyet şeridini kullanmayın ben hep kullanıyordum ve cesasını bugün gördüm 08.01.2008 de eds kameraları foto çekmiş cezayı bugün tebliğ ettiler.dikkatli olun sizde yanmayın benden uyarı.
arkadaşlar motor kullanırken imkanınız varsa emniyet şeridini kullanmayın ben hep kullanıyordum ve cesasını bugün gördüm 08.01.2008 de eds kameraları foto çekmiş cezayı bugün tebliğ ettiler.dikkatli olun sizde yanmayın benden uyarı.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Geçmiş olsun Ümmet abi...
E artık aralardada yol kalmıyyor,trafik o kadar çok ki...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Geçmiş olsun ümmet abi...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Plakayı kuyruk altına almak şart oldu...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Plakamı gömerim o zamaaaaannn
Unutupta geçerim o zamaaaannnnn
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Gecmıs olsun ummet abı ne kadarmıs bu sucun duygusalı ?
Geçmiş olsun Ümmet abi.
Projeyi hayata geçirme vakti geldi demekki.
Abowwww,ümmet sen ne diyosun ya,ben kimbilir kaç kere geçmişimdir,sen cezayı nerde yakalandığın için yedin yer belirtilmişmi
Herkes birgün MT'li olacaktır.
geömiş olsun
benimki de yolda sanırım..gelir bu günlerde..
napalım ödeyeceğiz artık
olana çare bulunmazmış ümmet abi geçimiş olsun... artık desene bu yaz bunaltıcı trafikte emniyet şeridinden takılmak yerine kendi şeridinde doğru düzgün gitmeyi bilmeyen dengesiz 4 tekerlerle uğraşıcaz...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
bütün EDS yazan yerde kamera yok...mesela Bulgurludan Altunizadeye giden yolda tünel vardır...orada emniyet şeridinde EDS yazar ama kemıra yoktur..bunu herkes az çok bilir...
ama olması gereken bişey buna laf yok...caydırıcı etkisi var...orada tünel içinde emniyeti kullanan adamları kornayla bayağı taciz ederler...aynı korna sesi tünel içinde yankılandığı için kendi kendimizin kafasını şişiririz...o korna seslerinden sonra ilgili kişi artık yediği küfürlerin farkına varıp paşa paşa sola geçer...ben ettim siz etmeyin diye...
bir örnekte Okmeydanında TEME giden bir viyadük var...oradada EDS yazar ama kemıra yine mevcut değildir...yersen yani...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
eeee bu nası iş sağ şeritden gideriz arabalar korna çalar arıza şerit i zaten yasak?!?!????
Adı üzerinde EMNİYET ŞERİDİ ; cankurtaran, itfaiye, arama-kurtarma araçları vs vs. ihtiyacı olan insanlara yardım etmek için o yolu kullanıyor. Bizim o yolları taciz etmemiz zaten yanlış birşey. Ceza yazılması çok isabet!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)