bu kadar çin malı dandik motor alacağına 1 tane alıp tam alsaymış iyi olurmuş. adamda para bol galiba ama akıl konusu tartışılır
bu kadar çin malı dandik motor alacağına 1 tane alıp tam alsaymış iyi olurmuş. adamda para bol galiba ama akıl konusu tartışılır
yalnız bi kötü yönü var bi arkadaşınız ödünç motor isteyince söyleyecek bi bahaneniz olmaz
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
Mümkünse telefonunu alabilirmisiniz bende 1 motor satayım...
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Zamanında motosiklet alamayıp takıntı haline getirmiş
birinin acı sonu da olabilir.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
kafayı çin motorlarıyla bozmuş amcamsat onları bi 600rr cek kapıya dayıı
dayının hep kafası güzel bence =)
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
kardeş adamın derdi (plaka vergi hırsıza karşı önlem vs )sizleri gerdi anlamadım gitti. zevk değilmi isterse 50 adet motosiklet alır. nolmuş yani hemen DELİ yakıştırmasını yapıştırdınız. o zaman adli tıptan akli dengesi yerindedir raporu alsın devlet motosiklet almak isteyenlerden iyimi.............................
103 hp
bakımsızlıktan hastalanıcaklar yazık
illa kavga edecek bir neden bulacaksınız yani
deliyse deli akıllıysa akıllı bu tartışılacak şeymı şimdi
www.mtorodelisi.com isimli bir site bile varken bu insanın kapısındaki 5 motoru delilik alameti olamaz
Ayrıca asansore bıraktı notta oldukca medeni bir davranış. Tartışıp sinirlenmenin nealemi var...
Ha bide topici açan arkadaşın o kişiyi lanse ediş şekli tartışılabilir ama kişiyi tanımıyoruz bunu unutmamak gerekli
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Parası olan alıyo kardesım
allah akıl fikir versin diyeceğim ama belliki zaten yok
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Sokaktan toplayıp eve getiriyordur belkim ))))
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
aslında adam bize iyilik yapıyor. Tüm çinli markaları toplayacak ve çinlilerde bizim motorları akli dengesi bozuk kişiler alıyor diye motor yapımından vazgeçecek. Şaka bir yana kendine göre mutlaka bir sebebi vardır. Ama neden bütün motorlar plakasız.?????
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Yahu adama neden akli dengesi yerinde değil muamelesi yapıyorsunuz. benim de param olsa ben 20 tane alır kapının önüne dizerim. Helal olsun valla.
Tam koruma, + 40 derecede bile
olsun ya adamın sevdiği motorlar galba bunlar para varsa adam napsın harcıcak yer bulamıo :D
Gidiyimde benim motoruda satıyım...
Tuhaf.....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)