kimse bizi anlayamıyor gün aşırı ya ailemele yada kız arkadaşımla tartışıp duruyoruz motorun dikkatli sürülmesi konusunda ne zaman alışacaklar bu iki teker aşkıma bilemiyorum aynı dertten sıyrılanlar varsa önerilerini beklerim
kimse bizi anlayamıyor gün aşırı ya ailemele yada kız arkadaşımla tartışıp duruyoruz motorun dikkatli sürülmesi konusunda ne zaman alışacaklar bu iki teker aşkıma bilemiyorum aynı dertten sıyrılanlar varsa önerilerini beklerim
İçimde böyle bir tutku varken hiçbir şey,
Çok sevidğim insanları kaybetmeme de neden oldu ama vazgeçmedi,gencimde daha vazgeçmicim...
Yalnız buna benzer baya topic açılmıştı....
Sana önerim, kaçak iş yap
Bence ciddi bir konuşma yapmalısın onlara, daha sonrada motorunu alıp eve git,her gün temizle ki sevdiğini anlasınlar..
Motorun zaten var sanırsam, e o halde sen gene iyisin
İstersen birr şkilde senin aklının uyduğu şekilde,içinden geldiği tarzda halledersin
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
ben hiçbirini dinlemedim dinlemiyorumda bana kız arkadaşım motor yada ben seç dedi motoru şeçtim 2 gün küstü 3. gün beni cok sevdigi için kabul etti babam binmeyeceksin dedi evden kovdu şimdi yarışlara giderken para sıkıştırıyorr sponsorum oldu...
işin özü yılmamakk
[MEDIA][/MEDIA][COLOR="Black"]:pr:[B]asfalt bizi bozar abi[/B][/COLOR]
baktım ama nasıl alıştırabilirm artçı yapabilirm tarzında topick vardı benimki biraz daha farklı bir boyut reddetcekler yani onun bile muhabbeti yapıldı ilk motorumu benden habersiz sattılar bu derece şimdi yumuşama evresindeler yapıcağım ters bi hareket herşeyi berbat edebilir umarım anladın araştırmadan açmadım konuyu yani.
sadece ve sadece ülkemin henüz motosikletler için düzenlenmemiş trafik kuralları ve yollarda motorcuyu görmezden gelen denyolar...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
ilk motorumu benden habersiz sattılar bu derece
arkadaşım bana bunu yapacaklar ewe bir daha gelmezdim Allah yardımcın olsun...
rıza olmadan güzel şeyler yaşanmaz. çocuk bile güzel doğmaz anlamışındır sen =)
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
kaza
2 gün önce kaza mı yaptım
kaburgamı bekliyorum düzelsin diye
Hiç bi şey soğutamaz valla, hatta o kadar çok seviyorum ki yanına iki teker daha koyasım geliyo
Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P
hiç bir şey!birgün motosiklete binemeyecek duruma gelsem bile ki bundan kastım yaşlılıktır bu aşk devam eder
herkesin ve herşeyin yeri ayrı sonuçta;)
walla ben vaktinde motor almaya niyetlendiğimde aevin her tarafını motosiklet dergileriyle doldurdum hep motor muhabbetleri açtım veeeeee sonuç farkına bile varmada alıştılar sorun yok
İMZA:BİR DOST
sonsuza kadar iki teker ilerde maddi durumum çok çok iyi olursa bu sitede motor almak için kıvranan birine yardım edicem
Ben motosiklet tutkunuyum, motosiklete aşığım, motosiklet benim herşeyim gibi boş lafları konuşmanın hiç bir anlamı yok.
Eğer insanın içindeyse bu sevgi, zaten hiç kimse soğutamaz. Paran yoktur alamazsın. Ailen baskı yapıyordur kullanamazsın.Bunlar insanı motosikletten soğutmaz sadece ayırır.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)