gecmis olsun :((((((((((((((((((((((
gecmis olsun :((((((((((((((((((((((
valla iki teker iki ayağım gibi benim hayat tarzım onsuz yapamam otoyola çıkıp vın vın vın diyip ibre 280 e yapışınca sadece motor sen ve ölüm kokusu oluyo bunu göze alan birinin karşısına çıkıp motordan vazgeç denilmez benim babam 30 senelik motorcu annemde onunla binio oda bi o kadar vardır amcam akrabalarım bütün çevrem motorcu eeee kız arkadaşıma gelince sevmesede alışcak mecbur benim motor sevgimi bilio asla önüme geçmez bu konuda...
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
sen allahın sevgili kuluymuşsun be kayku bütün aile motorcu senin bu topickte işin ne dostum bozdun çökerttn moralimi başlığa bi bak tebrik ediyorum aileni
benı motorumdan sadece benım bı tur ıcın verdıgım ve onunda 100 metre ıcındekı baska bı kısıye vermesı sonucu dusmesı ve neredeyse 1 hafta gecmesıne ragmen hala gereklı parcaların alınmamıs ve tamırata baslanmamıs olmasından baska hıcbırsey sogutamaz ve hıc kımse benım almıs oldugum bıseye karısamaz sadece kendı fıkırlerını soyleme hakları vardır ve oda cekıncelerınden dolayı hep ıyı yonde olur motosıklet bana gore herkonuda ınsanın ozgur olmasından baska bısey degıldır .
beni motordan soğutan tekşey havaların soğuk olması onundışında hiçbişey beni sevgilimden soğutamaz.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
beni hiç birşey bu sevdadan vazgeçiremez 17 yıldırda kimse vazgeçiremedi bundan sonra zor ancak mezarda ölümüne kankayız motorumla ben
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
soğumam motorsikletten içimdeki o tutkuyu atamam ama birğün motorsiklet süremez hale gelirsem yada seytan kulana kurşun sakat kalırsam ancak ozaman ben kendi kendimi (motosiklet sevgisini ve tutkusunu bastırarak) kandırarak motosikletten soğuturum kendimi nedenmi ? Kedi ulaçamadığı cigere pis dermiş de ondan
Kadın dırdırı
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Kendine şu soruyu sormalısın bence."Ben motorsikletim olmadan mutlu olabilirmiyim , onsuz yapabilirmiyim?" Sevdiklerinin düşüncesi tabiki önemli ama hayat senin hayatın , önemli olan da budur.Çünkü sen mutlu olacağın şeyi yapmak istiyorsun fakat çevrendekiler istemiyor , peki şu açıdan bakarsak sen mutsuz olduğunda onlar mutlu olabilecek mi?
Herkesin taviz vermesi gereken konular vardır fakat sen sorunun cevabını yanıtlayabiliyorsan burada ne yapman gerektiğini zaten bulacaksın.Seni seven insanlar zaten sana destek olacaktır , bugün olmasa da yarın anlayacaklardır senin gerçekten ne istediğini.
Yapman gereken tek şey kendini dinlemek , ve bunu motorun üstündeyken yaparsan cevabını daha kolay bulacaksın ...
Aileni ikna etmen zor olmasa da kız arkadaşın konusunda işin biraz zor , çünkü kızlarla uğraşmak zor
Sana bol şanslar ...
Allah göstermesin ama, sakat kalmadıkça motosikletten kopabileceğimi sanmıyorum.
Soğumak mevzusuna gelince, sevgili fln dinlemem, motorumu sevmeyenden buz gibi soğurum.
Motora bin oğlum...Motor hayattır...Hatırlayanlar vardır bunu.Büyük konuşmak istemem ama şu an soğutabilecek hiçbir neden aklıma gelmiyor belki kısa süreli uzaklaştırabilir ama soğutabilir mi bilmem
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Gündemi değiştirmiş gördüm kendimi
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
kolay kolay hiç bişe benı motor tutkumdan ayıramaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)