hava anca. parayı napcaklarını şaşırmış bunlar. ne tipi var motorun ne bişeyi. sanki sanayide yapılmış gibi şasesi
trafiğe çıksında görim ben onu
[B][COLOR="Red"]HER DÖRT TEKER VE YUKARISI BİRER TEHLİKE UNSURUDUR:pr: [/COLOR][/B]5562:P
yazmayacaktım ama dayanamadım işte...ne kadar gereksiz bi konu olduğunu söyleyemeden geçemeyeceğim.
İğrenç
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
ne gerek vardı sabredemedi motorumu alana kadar ben gezdircektim onu
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Başlığı "çift kaşarlı tost" olarak değiştirsek mi acep?
...Sergerdan...
1 ewde 2 motor fazla bence
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
yollarda kendine dikkat etsin objektiflere poz vermeye benzemez başını vurmasın sonra bizler
Reklam kokan hareketler bunlar.Motosikletin üstünde bile emanet durmuş.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
o motor süs için galiba yoksa pırlanta kaplamış kırmızıda dururken saldırıya uğramasın(durmazda neyse)
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
reklam kokan hareketler bunlar
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
gündemde kalması için motor alması şart değildi silikonum patladı yardım yazsaydı biz elimizden geleni yapar sürekli güncel tutardık ama başlığı nereye açması lazım teknik konularmı,konu dışımı,yoksa moto sohbetmi
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Bu sıralarda motosiklet çok moda oldu haÖnüne gelen motosikletle klip,foto çekiniyo hayırdır inşallah
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
bırakın şu densizleri ya bunlar nasıl türk ya....anca bar bar gezmeyi bilir böleleri basında haber yapar işte neyapsınlar işler kesat...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)