hondaya yamahaya bütçen yetmiyorsa kymcoya bi bak derim beklemediğin kadar iyi olduğunu görürsün depon mükemmel olmuş hep merka ederim nasıl yapılır diye gerçekten bravo
hondaya yamahaya bütçen yetmiyorsa kymcoya bi bak derim beklemediğin kadar iyi olduğunu görürsün depon mükemmel olmuş hep merka ederim nasıl yapılır diye gerçekten bravo
baschar kardeş bu arada boyun ve kilo kaç buda önemli niyemi 190 boy 120 kilo ile ybr ye binersen kelebek durumuna düşersin bindiğin alete yakışacaksın bunlarıda göz ardı etme istersen
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
boyum 175 kilom 75 ilginiz için tşkler yorumlarınızın devamını bekliyorum saygılar..
hangisinin parçaları ve bakımı daha ucuz cg mi ybr mi?
hondada efeye bağımlı kalırsan çok pahalı parçaları. Yan sanayi kullanırsan çok çok ucuz. Ama işleyen çalışan mekanizmalarda yan sanayisini önermem
"baschar" kardeşim,ilk motorun motorcu ruhlu insanlarda 1 seneden fazla kalması pek görülmüş bişey değil.Çünkü yarın öbür gün geziler başlıycak ve manyak makinaların arkasında kalıp çırpındıkça "değiştiricem bu eşşeği" diye bağarınacaksın.O sebeple alırken fazla zarara girmeyeceğin,satarkende zorlanmayacağın bir alet tavsiye ediyorum.Bende bir kanuni var ve harcadığım parayla ikinci el bir italyan veya japon alabilirmişim.Şimdi ikinci el temiz bir çinliyi aldığındada dışına pek bakmamanı öneririm.Mesela benim motor problem çıkarmamıştı ve performansındanda pek şikayetçi değilim ama bu benim şansıma.%70 problem çıkaran makia gurubunu ben pek tavsiye etmiyorum.Bunun yerine kuryeden çıkma olmayan ve ikinci el YBR125,CBF150 ve CK125 modellerini aldığında hem fazla zarar etmiş olmayacaksın,hem servis ve yedek parçayı dert etmeyeceksin,hemde satarken fazla zorlanmayacaksın.Yaz bitmeden söylediklerimin çıkacağına emin olabilirsin,çünkü aynı yollardan şu anda geçiyrum...
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
ASYA MOTOR AS 125T yada
150 T...
başlanqıç için ucuz we ideal... www.asyamotor.com
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
uyduruk markalardan uzak durmanı ve buradaki tecrübeli arkadaşların yazdıklarını dikkate almanı tavsiye ederim. yamaha ybr 125, honda titan ve kymco ck 125 işini fazlasıyla görür ve keyfini kaçırmaz. tabi motosiklet almayı düşünürken koruyucu malzemeleri almayı da düşünmelisin. bütçeni hesap ederken bunları da göz önünde buşundarman yararına olur.
burda bana laf düşmez sitenin en küçüklerindenim abilerim ne demişse odur!!!!
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)