scooter alacam lütfen yardım edin! yamaha bws honda activa vsvs
-
Hondalar pahalı ve yol tutuş ile fren açısından yetersiz. Ayrıca da küçük. Ben de ilk başta beat ve bws arasında kalmıştım aktivayı zaten geç çok tipsiz..
Sana şiddetle kymco agility 125 i tavsiye ediyorum. Hem daha güçlü 9,5 bg hem de lastikleri daha büyük yol tutuş açısından başarılı, önde hidrolik disk fren var ve frenleme çok iyi. Far tipi açısından bws ve activadan yolu çok daha iyi aydınlatır. 100.000 km motor garantisi var. Motor çok sağlam, ben de yeni aldım 1000km yi geçtim. Activadan fazla bwsden az yakar ama hepsinden aerodinamik ve güç açısından daha önde ve büyük. Şuan motor yeni olmasına karşılık tam depo ile 5,5 lt 175km gidiyorum(normal kullanım). Sakin kullanırsan ve özellikle yaz aylarında daha az yakar çünkü sabah çalışınca jikle fazla gaz veriyo o da çok yakmasına neden oluyo. Motorumda tık yok. Ben iyi ki aldım.. Sen de al mutlu ol..
Reklamlar
-
ersinisdj adlı üyeden alıntı
Hondalar pahalı ve yol tutuş ile fren açısından yetersiz. Ayrıca da küçük. Ben de ilk başta beat ve bws arasında kalmıştım aktivayı zaten geç çok tipsiz..
Sana şiddetle kymco agility 125 i tavsiye ediyorum. Hem daha güçlü 9,5 bg hem de lastikleri daha büyük yol tutuş açısından başarılı, önde hidrolik disk fren var ve frenleme çok iyi. Far tipi açısından bws ve activadan yolu çok daha iyi aydınlatır. 100.000 km motor garantisi var. Motor çok sağlam, ben de yeni aldım 1000km yi geçtim. Activadan fazla bwsden az yakar ama hepsinden aerodinamik ve güç açısından daha önde ve büyük. Şuan motor yeni olmasına karşılık tam depo ile 5,5 lt 175km gidiyorum(normal kullanım). Sakin kullanırsan ve özellikle yaz aylarında daha az yakar çünkü sabah çalışınca jikle fazla gaz veriyo o da çok yakmasına neden oluyo. Motorumda tık yok. Ben iyi ki aldım.. Sen de al mutlu ol..
Katılıyorum sana...Agility hem yapılı bir motor hem de kaliteli. Benim cygnus Agility'den küçük duruyor. Ayrıca Yamaha'nın yedek parçasıda çok pahalı...Sadece hacimli yapısı için bile Agility alınabilinir.
-
-
-
Kymco Dan şaşma Hangi Modelini Alırsan Al Hepsi On Numara Hem Kaliteli Hem Seri Parasına Göre Bedava Kalmış Mal Alan üzülmez Zira çok Seri Yol Tutuşu Denge Mükemmel Hondalara Bence Beş çeker
Bence Yamaha Bms Ye Verilen Paraya çok Yazık Zira Yakıtı çok Fazla Birde Eksoz Dumanı Insanı çok Rahatsız Ediyor Kymco Nun Gölgesine Bile Kavuşamaz Bence ölüsü Olsun Kymco Olsun Derim Dört Dörtlük Motor Kymco Ne Hondası Ne Yamahası Kymco La Boy ölçüşemez Parçası Bile Hesaplı Yakıtı Az çekişi Süper Evladiyelik Mal
-
bn kararımı werdim ya honda beat yada kymco bws eledim cok yakıor die ama inş. beat veya kymco nun çekisi bws gibidir 2 kişi rahatlıkla taşır insşallah beat weya kymco cekişi ile bilginiz warmı ? cewaplar için tesekkürler
-
Bws çok yakmıyor , o çok yakanların muhtemelen gaz ayarı bozuktur; normal bi ayarla bws taş çatlasa 10 ykr yakar ; çok dikkatli ve uslu kullanırsan 8 ykr a kadar düşer zira ben düşürdüm ; ben de bws den önce activa vardı ama bws çok daha zevkli bi motor , parçalarıda öyle aman aman pahalı değil ama orjinal japon olarak parçasını bulamıyorsun bu bi handikap, şu an piyasada satılan bws parcaları tayvan falan o da orjinal kasa ile tam uyuşmuyor kanımca ; ama bws zevkli bi motor ; tip olarakta Kymco ve Activa ya göre daha sportif duruyor ama boyun uzunsa ve artçılı kullanacaksan bws sana dar gelir ; Kolay gelsin
-
iskenderunlu26 sana katılıorum cok dogru sölüosun :D akıl yaşta deil basta :D
-
bws'nin üretimi durduruldu bayiler ellerindeki son bws'leri satıyor!!ben honda beat 100 derim ...
-
bnde öle yapacam zaten beat veya kymco 125 ikisinden biri ikiside güçlü seri vs.
-
Arkadaşım bence bws yi değil activa yı geçmelisin.Tipsiz ve güçsüz bi motor.Kesinlikle seri değil.Bws de activa da dayanıklıdır bws ye sağlam değil diyenler bilmiyor.Kesinlikle şişme yapmıyor arkadaşımda var.Honda yı bilmiyorum eminim o da öyledir.Ama bws ye sağlam değil demeyin lütfen.
Yakıt da ise haklılar.Şu zaman da bws çok yakıyor.5-6 sene önce bu soru sorulsaydı bws derdim.Ama şimdi en uygunu kymco.100.000 km garantisi var.Ve kesinlikle honda yamaha kadar sağlam.Bws deki seriliği de onda bekleme ama.
Bu arada 100. mesajımı atmışım vatana millete hayırlı olsun.
-
bws sözümmüz yok sadece cok yakıor die bilioruz bana sadece seri,güçlü,ideal ,az yakan bişey lazım SAYGILAR :d
-
tugcetugce adlı üyeden alıntı
Ehliyet yok yani ,
orayı kaçırmışım eyvah eyvah
sende varmıkı
-
bende ilk senin gibi düşündüm 2 kişi çekermi diye ama 3 kişi bile bindik beat tavsiye ederim hiç sorun yaşamassin.uzun yolda yoruyo ama her yere gider 4 zamanlı
-
bence sen bu kafayla mobilet bile alamazsin hadi gitde burdakileri meşgul etme
-
celıl ybr adlı üyeden alıntı
sende varmıkı
Evet bende var..
Ayrıca olmasa da zaten trafiğe çıkmayacağım için , başkalarınıda uyarırım.
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
kardeşim sen hem iki kişi bineceksin hem ufak motorlara bakıyorsun honda veya bws ler ii motorda iki kişi rahat edebileceğin motor değil hem motoru dediğin gibi 100 cc den aşşağı alma zaten şehiriçi kullanılacak motorun seri olması gerekir ben 50cc ramzey kullanmıştı birara hiç memnun değildim scooter alıcaksan scooter tipi motorlara fazla paranı bağlama derim albitane çinmalı görür işini benim param çok alırım diyorsan honda daylanlarda iyi duruyor sen bilirsin
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
Kardeşim Ilk önce Ehliyet Almanı Tavsiye Ederim
-
Kanunen kullanım hakkını kazan ve sadece PİAGGİO al........
-
Piaggio Fly 100 gorulmeye deger Activa dan az yakıyor jantlar daha buyuk
6.2 hp harika bir motor tepe tepe kullan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler