Yunus/Şahinlerin korumaları neden kasktan ibaret?
Reklamlar
-
Arkadaşlar dikkatinizi çekmiştir, motosikletli polisler çeneden açılır kask haricinde yazları kısa kollu üniforma ve korumasız pantolon, kışlarıda korumasız su geçirmez mont ve su geçirmez pantolan kullanmaktalar. Geçenlerde kışlık üniforması olan bir polis arkadaşın kıyafetlerine baktım, koruma sıfır, dizlik ve bellik yok, eldivenler ve botlar soğuk ve yağmurdan koruması için, Allah korusun en ufak bir düşmede çok büyük yaralanmalara sebep verebilir, bu kadar tehlikeli bir mesleğe sahip olan polislerimiz için koruma ekipmanları verilmesi gerekmezmiydi?
Reklamlar
-
Emünn bakıyom polislere sardın bugün ne oluyoo bakem polis olacan yoksa hee.
Adamlara yaklaşan olmadığı için fazla kaza riskleri yok millet görünce kaçıyo
zaten kendi kendilerine gidip bir yere toslamazlarsa no problem.Ama koruma şarttttttt.
-
aaa onlar hiç düşer mi?
sen türk polisine hakaret mi ediyorsun!!!!!
-
arslanfb adlı üyeden alıntı
Emünn bakıyom polislere sardın bugün ne oluyoo bakem polis olacan yoksa hee.
Adamlara yaklaşan olmadığı için fazla kaza riskleri yok millet görünce kaçıyo
zaten kendi kendilerine gidip bir yere toslamazlarsa no problem.Ama koruma şarttttttt.
valla düşünmüyorum değil abi, geleceğimi planlıyorum o yüzden, şimdiden gündem oluşturayımda o zamana kadar problemler çözülsün dediğin gibi gören yol veriyor ama kendileride insan sonuçta.
-
dogru soyluyorsun daha dun avcılarda kaza oldu bi uyarmaya calıstıkları bir minibus yuzunden kaza yapmıslar
-
polis demişken aklıma geldi kemeraltında geziyorum bi baktım bizim kural abi ) huzur timinde görevli polis. abi dedim napıon sen yaa(adam kot satıyor) abi sorma dedi kot satıyom neden dedim e kapkaççıları gözetliyoz dedi..
dikkat edin bakkal bile polis olabilir artık =)
-
Topiğin başlığına cevap veriyorum : Çok iyi motosiklet kullandıkları için
-
emın bosver ya polısler ve devlet dusunsun
-
kim diyor koruması yok diye ben arçelik servisinde çalışıyorum ömrüm trafikde geçiyor kaçkere çeviriolar vede hepsi tam teşkilat cillop gibi korumaları var herşeyinden tutun
-
M in abi sızın ordaki polisler fakir miş bızım burdakı jandarmalar kask + eldiven+ dizlik var gerisine bakmadım
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
-
-
maverıck adlı üyeden alıntı
emın bosver ya polısler ve devlet dusunsun
düşünmüyolarki onu bile vatandaştan bekliyolar heralde
mevlutgs adlı üyeden alıntı
kim diyor koruması yok diye ben arçelik servisinde çalışıyorum ömrüm trafikde geçiyor kaçkere çeviriolar vede hepsi tam teşkilat cillop gibi korumaları var herşeyinden tutun
ben kış kıyafeti olan birinin özellikle diz ve dirseklerine baktım, koruma yoktu, giydikleri sadece soğuktan korunmak içinmiş artı cillop gibi koruma dediğin yazları kısa kollu ile geziyolar pantolonda dizliksiz.
ilhan1154 adlı üyeden alıntı
M in abi sızın ordaki polisler fakir miş
bızım burdakı jandarmalar kask + eldiven+ dizlik var gerisine bakmadım
jandarma demekki özen gösteriyor bravo.
-
Kanun ne diyor motosiklet kullanmak için: Kask ve gözlük şart.
Kanun adamlarıda kanuna uydurup sadece kask alıyorlar.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
ennginn adlı üyeden alıntı
Kanun ne diyor motosiklet kullanmak için: Kask ve gözlük şart.
Kanun adamlarıda kanuna uydurup sadece kask alıyorlar.
abi orası öyle ama keşke yöneticilerimiz daha tedbirli olup tam koruma giyinseler daha iyi olmazmıydı, adam gibi korumalı montlar, botlar pantolonlar giyip bellik gibi ekipmanlar kullansalar onlara zararı olmaz heralde, sağlığın değerini hasta olmadan bilmek gerek derler ya
-
ya onlarin surat limiti kac Aslinda Emin hakli degil mi. Hepimiz Polis olalim hem motor bedava hem surat limit yok OooH
[B]RoSPA RoADAR Member[/B]
Hoscakalin, Motorunuzun ustunde Mutlu kalin.
-
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
abi orası öyle ama keşke yöneticilerimiz daha tedbirli olup tam koruma giyinseler daha iyi olmazmıydı, adam gibi korumalı montlar, botlar pantolonlar giyip bellik gibi ekipmanlar kullansalar onlara zararı olmaz heralde, sağlığın değerini hasta olmadan bilmek gerek derler ya
Ben kadıköyede oturuyorum.Buradaki motosikletli polislere sorduğumda kasko dahil herşeyini Kadıköy Emn.Müdlüğü karşılıyormuş.Biz en şanslı grubuz dedi.Herşey yöneticinin bakış açısına bağlı anlayacağımız.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
Cosmos60 adlı üyeden alıntı
ya onlarin surat limiti kac
Aslinda Emin hakli degil mi. Hepimiz Polis olalim
hem motor bedava hem surat limit yok OooH
ennginn adlı üyeden alıntı
Ben kadıköyede oturuyorum.Buradaki motosikletli polislere sorduğumda kasko dahil herşeyini Kadıköy Emn.Müdlüğü karşılıyormuş.Biz en şanslı grubuz dedi.Herşey yöneticinin bakış açısına bağlı anlayacağımız.
kaza yapan bir yunustan kazadaki suç oranına göre pert olan polis motorunun parasını tahsil ettiklerini duymuştum.
-
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
kaza yapan bir yunustan kazadaki suç oranına göre pert olan polis motorunun parasını tahsil ettiklerini duymuştum.
657 Sayılı kanuna tabi devlet memuru
Kullandığı tüm araç,gereç,techizat ve ekipman kullanıcısına veya ekip amirine zimmet edilir,kullanıcı ve sürücü hatasından kaynaklanan her türlü zarar ziyan zimmet zahibine kusuru oranında ödettirilir veya zarar tahsil edilir,
Birde bu işin diğer bir şekli vardır,onuda görev yapan memur arkadaşlarım bilir,Polis teşkilatına yardım eden yardım sever ve hayır sever vatandaşlarımız vardır,bunlar bazı küçük eksik ve gedik malzemeleri,araç ve gereçleri bağış yöntemi ile Emniyet teşkilatımıza hibe ederler..
Birde su koruma malzemesi olayına gelelim,emniyet veya Jandarma teşkilatı Motosikletli timlerine koruma malzemesi temin etmektedir,Bu timlerde görevli sürücü ve personel bunu ne derece kullanıyor o tartışılır,Jandarma teşkilatındaki görevli kişiler asker oldukları için kurallar ve yaptırımlar daha uygulanır ve sıkı denetlenir olduğundan bu şekilde görülüyor olabilir.
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
-
koruma ekipmanları önemli....bir gün herkes giyecek....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)