canlarım arkadaslarm cizgi film izleyenler belli oluyooo.
iki dakkikada senaryo yu yazdınız hee
canlarım arkadaslarm cizgi film izleyenler belli oluyooo.
iki dakkikada senaryo yu yazdınız hee
GAZA GELMEYELİM.AMAN...
nooldu motora bi sahip bulunamadımı daha.biz evin önüne bıraksak adamlar kucaklar götürür.ne kısmet yani
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
plaka adımın bas harfler plakayı ben alsam.
adam sıkılmıstır rbelkı motorundan
bırakmıstır
oraya
:pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:
www.trafik.gov.tr site çok işime yaradı saolun arkadaşlar...
Saygılarımla...
Motorun bagaj haznesindee 5 kg C4 varsa bak sen etrafındaki arabalara neler oluyor,siz siz olun yanaşmayın makineyle de oynaşmayın......
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
Evet arkadaşlar bu sabah itibari ile motor sahibi ortaya çıktı ve motrunu alıp otoparktan ayrıldı.
Ben o esnada yoktum güvenlikteki arkadaşlar görmüşler bir macerada böylelikle mutlu sonla sona
erdi ohh bee rahatladım valla.
gözün aydın abi duyarlı tavrından dolayı seni tebrik ederim benim motor AK adlı arkadaşın kaskı ZEKİ nin de plakası da yalan oldu böylece
Saol Emin gitti valla motor(Emün) ne kask(Ak) ne plaka (Zeki)kaldı ama en güzeli içim huzurla dolu ilgili olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim
hadi geçmiş olsun c4 hikaye kask yalan plaka masal oldu hepinize kazasız sürüşler dileğiyle..
aaaaaaaa
bende organize sanayide çalışıyorum.
benimde dikkatimi çekti bu motor.yamurlu havada kaskını niye motorun üstüne koydu diyordum kendi kendime
DRİFT RELİGİON
keşke adama deseydiniz abi motorunu meşhur ettik imza isterlerle şaşırma diye =)
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Alarko da çalışıyorum bizim servislerin yanındaydı sen biraz daha yukardaymışsın.Kenan Çavuş'u taırmısın senin orda çalışıyo.
evet mustafa kemalde oturuyor. tanımammı plastik enjeksiyoncu
DRİFT RELİGİON
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)