yardımcı olmak isteyen olur mu
Reklamlar
-
Super Moderator
arkadaşlar rizede eski tanıdığım bi amcamız oda bizim gibi motorcu köyde yaşıyor ve bi şekilde bi motoru olmuş ayrıntısını bilmiyorum ancak ufak bi sorunu war benden rica etti
kendisinin bir mont ihtiyacı varmış fuarda yada yakın zamanda mont alıcak bi arkadaş warsa
yada eski montunu kullanmayan bi arkadaş varsa bu rizedeki amcamıza bağışlamak isteyen olursa özelden irtibata geçebiliriz
sanırım bedenide M yada L olması lazım boyu yaklaşık 1,60-1,65 arası
yaşıda sanırım 70-75 oldu
ilgilenen olur mu acaba
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Reklamlar
-
sen nası ulaştın bu amcaya bi bakalım ne çıkacak ... benden bi kask işleryebilir. araştıralım
god is busy ! can i help you!
-
Super Moderator
kaskı warmış semih
bu amca eskiden babamın yanında çalışıyodu iş yeri kapanınca rizede köye yerleşti ordan biliyorum
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
Super Moderator
..........güncel....................
-
Super Moderator
................güncel..................
-
14 Ağustos 2008, 15:33
Hala bulunmadıysa eger güncell
-
14 Ağustos 2008, 15:36
Super Moderator
yok bulunmayacak ben ümidi kestim
kendime montta alamadım ki benim eskiyi yollim
-
14 Ağustos 2008, 17:03
Alper bende kullanmadığım bir mont var. Wintex marka, korumaları falan da mevcut. Kış aylarında öyle çok sıcak tutacak bir mont değil ama işini görür diye tahmin ediyorum. Müsait bir zamanda ayarlayalım, teslim edeyim sana...
İyi ki güncellemişsiniz, daha yeni görüyorum başlığı.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
14 Ağustos 2008, 17:50
Super Moderator
atlantic adlı üyeden alıntı
Alper bende kullanmadığım bir mont var. Wintex marka, korumaları falan da mevcut. Kış aylarında öyle çok sıcak tutacak bir mont değil ama işini görür diye tahmin ediyorum. Müsait bir zamanda ayarlayalım, teslim edeyim sana...
İyi ki güncellemişsiniz, daha yeni görüyorum başlığı.
süper bi haber bu çok sevinecek
allah razı olsun
-
14 Ağustos 2008, 18:00
çok tesekkurler ...
eee günceLLeyen kim
-
14 Ağustos 2008, 18:10
Super Moderator
by_moto adlı üyeden alıntı
çok tesekkurler ...
eee günceLLeyen kim
eywalla sende çok saol
-
14 Ağustos 2008, 18:12
-
14 Ağustos 2008, 18:21
alper_tim adlı üyeden alıntı
süper bi haber bu çok sevinecek
allah razı olsun
İnşallah işini görür amcanın. Güle güle kullansın.
-
14 Ağustos 2008, 22:10
Kimdir bu adam Burda Rize 'li bi genc var daha yeni görüyor bu topic i
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
14 Ağustos 2008, 22:18
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
-
14 Ağustos 2008, 22:56
VaLLaha bilmiyorum ; Hiç de 70 yasında Motor kullanan görmedim Rize de BeLKi iLÇelerindendir
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
14 Ağustos 2008, 23:05
Benimde kullanmadığım Armode marka bir montum var. Korumaları tam (sırt, ceket, omuz, dirsek) özelden adresi gönderirsen karşı ödemeli kargoyu gönderebilirim Unutmadan bende amcanın özelliklere uyuyorum, yaş olarak değil tabiki :D
-
14 Ağustos 2008, 23:07
ulen benim de montum yok :D
şaka biyana mont yok ama daha çok ihtiyacı olan bir amcamız var
atlantic süpersün walla helal
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
14 Ağustos 2008, 23:11
alper,
benimde bi montum var temiz yeni gibi. yazlık file bişey. astarlı eğer yine ihtiyaç varsa bende yollayabilirim.
[B]Motosiklet araç değil amaçtır...[/B]
-
14 Ağustos 2008, 23:51
Benden sonra topic coşmuş. Baya bereketli bi başlık olmuş. İhtiyacı olanlara verelim dimi? Nasıl olsa kullanmıyoruz...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)