Nazar boncuğu yerine 9 mm zincir...
Reklamlar
-
Moderatör (forrap)
Reklamlar
-
ben 10 ytl ye aldığım kalın çelik halattan yapılmış kilitten kullanıyorum anahtarı bilyalı içimi biraz rahatlatıyo yarın fotosunu koyarım baya sağlam bişeye benziyo motoru kilitledikten sonra ALLAH a emanet ediyorum
hırsız arkadaşlar öbür tarafta yanarsınız bu dünya yalan dünya boşwerin elalemin alin terini çalmayı..
-
Vallaha benım motor boyacının dukkanında ewın tam karsısında uzerınde carsaf yatıyo olece butun mahallenın motorları orda garajın kapısının tam onundede ev var vallaha gecelerı motor getırsen sokamazsın oturan kısı hemen cıkıyo bırazda cınsler kalın zıncır uzerınde derı dıktırcen ucları acık gergın bırakcan aslan kılıt takıcan dısk kılıdı dısarda kalıyorsa
-
Su an tatildeyim arkadaslar. Bunu cep bilgisayarimdan yaziyorum. O yuzden fotograflar birkac gun sonra gelecek. Katkilariniz icin tesekkurler.
Üç boyoz bir kola
-
Eyong arkadaşımıza teşekkürler...
Arabalar için kullanılan baston kilit fikrini çok beyendim. Arabanın bagajında kullanmadığım bir baston kilidim de vardı. Hemen uyguladım. Baston kilidin kilit kısmını motorun gövdesine ucu açık ayak kısmını ise motosikleti yanaştırdığım duvarın demirine taktım. Ucu açık olan tarafı çıkarılmaması için motoru duvara sıfırladım. Ayrıca direksiyon kilidi, disk kilit, ve halat kilit hırsızlar için caydırıcı konumda. Gerçi bu kadar kilidi takarken komşulardan utanıyorum, "Üç kuruşluk motorunu amma da koruyor adam" diyorlardır diye.Neyse bir de branda çekiyorum. Artık hırsızın epey bir riski göze alması gerekiyor. Fikir için Eyong arkadaşa teşekkürler.
-
-
bu kilidi kesmek çok kolay rigel, yer de öyle salık durduğu için çat diye kırıverirler yahu
-
mizu adlı üyeden alıntı
bu kilidi kesmek çok kolay rigel, yer de öyle salık durduğu için çat diye kırıverirler yahu
Biliyorum, ama ilk resimde görülen pencere apartman görevlisinin oturma odası, hemen yanı da yatak odası, ve her zaman evdeler... Ayrıca burası bir sitenin içi ve kapı elektrikli otomatik... Bunlar olmasa herhalde motor almazdım...
Üç boyoz bir kola
-
ARKADAŞLAR HIRSIZA KİLİT DAYANMAZ en iyiçözüm motora elektrik akımı ver bide gözle görülür DİKKAT ÇARPAR yaz olsun bitsin hee merak iii değildir...
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
O motorun ilersinde torba depolanmis yer nedir mesela oraya girmezmi. Amma iyi olurdu .
[B]RoSPA RoADAR Member[/B]
Hoscakalin, Motorunuzun ustunde Mutlu kalin.
-
gerçekten hırsıza kilit dayanmaz ama önlem almadan da olmaz...ben giriş katta oturuyordum makineyi eve sokuyordum akşamları üşümesin diye şimdi ordan çıktım kapısı olmayan bi kapalı parkı(kapısız nasıl kapalı park olur bende anlamadım)olan eve geçtim ... yeni makinayı alınca ne yapıcam bakalım olmazsa hayrıma otoparka bi kapı yaptırayım
-
Cosmos60 adlı üyeden alıntı
O motorun ilersinde torba depolanmis yer nedir mesela oraya girmezmi. Amma iyi olurdu .
Orada benim de çok gözüm var, ama vermezler. Apartmanın kömürlüğü, o torbalar da kömür...
Üç boyoz bir kola
-
-
11 Haziran 2008, 16:41
Yusuf abimin bi lafı var çok hoşuma gitti HELAL MAL'a HİÇ BİŞEY OLMAZ ! ben katılıyorum bu söze
-
11 Haziran 2008, 16:55
Bende MasterLock'un 5. seviye olduğunu iddia ettiği boncuklu-silindirli falan giden kiliti var, bir de 20 liralık çakma bisiklet kiliti. Motoru kaldırıma çekiyorum, elektrik direğine çift halat bağlıyorum, üzerine branda örtüyorum. Babam da arabayı motorun önüne çekiyor, babamın arabanın önüne de komşum midibüsünü parkediyor Kilitleri kesmek çok zor olmasa da arabanın üzerinden atlatmak biraz zorlar, hele ki minibüsün üzerinden geçirmek baya kasar Ama azimli bir hırsızın başarmayacağı şey değil...
-
11 Haziran 2008, 17:18
kale kilit olucak. yani kaliteli kibrit kutusundan büyük bir kilidi değil çekiç değil cekiç balyozla bile acamaz kimse...yamuluyo gene açılmıyo garanti tekrar adiyorum kaliteli olucak kaliteli bir kilit en az 30 40 milyondan başlıyo
Baharın, denizin, toprağın kokusu içime dolsun
Yanımda bana sıkı sıkıya sarılan ve bana güvenen biri olsun.***
Her daim aracım motorsiklet olsun..!.!. (AMİİİİN)
-
11 Haziran 2008, 17:23
Ben motora 200-300 ytl lık masraf edıcegıme onun yerıne demırden bır garaj yaptırırdım
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
-
11 Haziran 2008, 18:01
İyi oldu bu başlığı gördüğüm. Nazar boncuğunu taktım hemen motoruma. Unutuyodum ne zamandır...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler