Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Motordan vazgeçtim,ikna edebilecek birisi var mı?

REKLAM ALANI
    ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Evet arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi.
    Sebepse bu ülkedeki insanların sorumsuzluğu.Evinde kaldığım abim eski javacılardanmış o da anlattı anılarını bana ve sakın motor alma,uzak dur dedi.Ben ilk duyuşta amaan...alacam kimse engel olamaz diye içimden geçiriyodum.Sonra oturdum bi düşündüm.Bu ülkedeki sürücülerin sorumsuzluğu yüzünden birçok kişi ölüyor.Motor da 2 tekerli olduğu için düşme olasılığı da yüksek adam size çarparsa kurtulma olasılığınız bayağı azalıyor.
    Düşündüm ve şunu anladım.
    Bu ülkede motora bindirtmezler!
    facebook.com/kaskafa

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Vazgeçtiysen yapabilecek bişey yok herşey sende başlar sende biter Sanada herkesede hayırlısı neyse o olsun. Şimdi seni ikna etsek ilerde (ALLAH KORUSUN) motor yüzünden bişey olsa şahsen vicdan azabı çekerdim. O yüzden iyisimi kalbinin sözünü dinle
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    bilginozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600rr ABS - 2008
    Merhaba,

Sana öneride bulunursam bu ancak caydırıcı olabilir çünkü bende tıpkı senin gibi düşünüyorum.

Bu ülkede sırf piskopatlık ve zevk olsun diye motosikletlerin yolda taciz edildiğini biliyorum.

Tabi ki konu motosiklet olunca bu tacizlerde ölümcül oluyor. Ama malesef kültür seviyesi yüksek ve son derece medeni insanlar yaptıkları hatanın bir rus ruleti oynamaktan pek farklı olduğunun bilincinde değiller.

Bunun yanında trafikte ışık ihlali yapan, diğer trafik kurallarına uymayan sürücülerin hatalarını motosikletçiler canları ile ödüyorlar.

Şansen ben 1,5 sene önce motosiklet alıcaktım sırf bu nedenden dolayı kendi kendime; sen belanı mı arıyorsun ne motosikleti diye kendimle konuşmak sureti ile kendimi teskin ediyorum.

Ben Bulgaristan da doğmuş ve şu anda Rusya da çalışmakta olan birisiyim. En azından bu ülkelerde bildiğim kadarı ile insana çarpıp kaçan şerefsizler bu ülkelerde yok.

Sanırım bu çarpıp kaçma olayı Türk insanına özgü bir meziyet olsa gerek.

İçimde çok ciddi motosiklet aşkı var bazen herşeyi unutup sırf motosikleti düşünüyorum ama Türkiye şartlarında motosiklet kullanmak benim için bir kabustan farksız.

İleride İngiltere de yaşamak gibi planlarım var. Bunları gerçekleştirebilirsem eğer bu hayalimi orada hayata geçireğim.

Çok iyi moral verdim galiba...
    Saygılar.

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r "Siyah"
    motor aşkı ayrı bişey, ben vazgecemem, aynı sesnin gibi dusunsemde. Ben ne yaptıgımı soyliim. Motor paramı kıstım, borc aldım ıvır zıvır, sonra gidip en iyi korumaları toplamaya başladım. Nolan, Clover, Dainese vb. Bu memlekette motora binilir, ama bindinmi önleminide alacaksın.
    [MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay

Motosikleti
    Yok
    bilginozi saol
    valla moral verdin neyse 4 tekere bakacaz mecbur
    facebook.com/kaskafa

stubborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 250
    iyide inandığın ve zevk aldıkların için hiçmi mücadele etmeyeceksin...
    Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı ShowDown adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor da 2 tekerli olduğu için düşme olasılığı da yüksek adam size çarparsa kurtulma olasılığınız bayağı azalıyor
    En çok duyup en çok kıl olduğum kelimeler. Öyle ki öyleyen kişiyi boğmak istiyorum... Şöyle söylüyorum ; Tamam, sen hiç risk alma, ruhsuz hayatında ot gibi yaşamaya devam et...

Kusura bakma ama motosiklet aşkı doğuştan gelir... Ben ona inanırım.. Keyfine bak, al kafesini hımm pardon 4 tekerini...
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    Mondial 151Rs
    motosikletle hız ölüm getirir dikkatli olduktan sonra hakimiyet elinde şehir icinde yavas gidersin otobanda biraz hızlanırsın....

yaz gelince gör şehir aralarından daglaarın duz yollarından geçişlerini aklına getir ozaman temiz hava ve özgürlük motosiklet bir özğürlüktür ...

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Bi de biz seni neden ikna edelim onu anlamadım.. Hem vazgeçtim diyosun hem ikna edin...
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En çok duyup en çok kıl olduğum kelimeler. Öyle ki öyleyen kişiyi boğmak istiyorum... Şöyle söylüyorum ; Tamam, sen hiç risk alma, ruhsuz hayatında ot gibi yaşamaya devam et...

Kusura bakma ama motosiklet aşkı doğuştan gelir... Ben ona inanırım.. Keyfine bak, al kafesini hımm pardon 4 tekerini...
    seni takdir ettim kardeşim git ot gibi yaşa ozaman.bu hayatta risk almadan ne yapabiliyorsun ki?full koruma giyinirsen önlem almış olursun.seni kimse ikna etmeye çalışmaz etse eline ne geccek ki.sen fikrini vermişsin
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

Motosikleti
    Yok
    valla kusura bakmayın da her güzel gelen şeyi yapmak çocukluktan gelen birşeydir
    ben motor kötüdür demiyorum.Etraf kötüdür diyorum.
    merdivenden inmek yerine atlamak daha hızlıdır.Ama kimse atlamaz...
    facebook.com/kaskafa

Kendine güvenemiyorsan motosiklet alma,kullanma..içinden gelmiyorsa ve kararsızsan zaten ikna felanda anlamsız olur.

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı ShowDown adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla kusura bakmayın da her güzel gelen şeyi yapmak çocukluktan gelen birşeydir
    ben motor kötüdür demiyorum.Etraf kötüdür diyorum.
    merdivenden inmek yerine atlamak daha hızlıdır.Ama kimse atlamaz...
    Niyee arada sırada ben atlarım

Motosikleti
    sym mio
    Vazgeçtim dediysen zati hiç tutkunu olmamışın demektir...
    Küçük sebep bunlar, sen takıl hayata , sen yaşa hayatını, sen çıkar zevkini..
    İstedigğin gibi gönlünce yaşa , keyfin motordan geçiyorsa , onu da sakın bırakma. Hayatımızdaki bir çok şey riskten ibaret ama hala yaşamaya direncimiz var , nedense bir şeyler bizi ayakta tutuyor.. Sende öyle yap ve motosiklettten vazggeçme, bu tutku ile yaşamaya bakHee ama dersen motosiklet olmuş olmamış fark etmez o zaman zaten bizi de yorma
    [B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
    Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
    ::fool::

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende ankaradan istanbula gelince ara verdim
    düşüncen gayet mantıklı

18 ine girdiğinde ankarada ufak ufak başlarsın

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    her insan hayatında yol ayrımları vardır dostum..

suan sen bir yol ayrımındasın .. seçiminde başarılar dilerim ..
    burda yazılanlara ( ben bile dahil ) bakma bile .... kimse seni ikna edemez . yada motosiletten caydıramaz .. bilgi paylaşım ,, yardımlaşma ,, tecrübe .. burada mevcut .. uzun süredirde aramızdasın..

evet türkiyede motosiklet kulanma şartları pekde olumlu degil .. ama kullanmanı etkileyecek bir engelde yok !! bir seçim aşamasındasın şuan .. bu sözlerimi iyi dinle ((:

bir araba ie seyir halinde kaza yapacagını anladıgın zaman müdahale edemessin .. oylece kaza olur ve sen sadece direksiyon başında seyredersin.. ama motosiklet kullanırken kaza yapacagını anladıgın andan itibaren geçen süre zarfında kaçacak 4 ,,5 tane yer bulabilirsin .. içimizdede vardır "" kıl payı kurtuldum " diyen .. o aslında kaçabilmeyi başarmıştır .. ..

uzun lafın kısası daha çok şey yazılır çizilir ama uzatmayalım .. şimdi iki seçimin var ya devam ya tamam karar sadece senin .... sevgiler jesse
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    bilginozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600rr ABS - 2008
    Unutmadan söylemek istiyorum;

Motosiklet konusunda bir tezim var ama doğrumudur bilmiyorum: forumlardan okuduklarımdan edindiğim bilgilere göre trafikte taciz edilen 600cc kategorisinde büyük ebatlı, güzel görünümlü ve ben pahalı bir motosikletim diyen motosiklet sürücülerinin trafikte taciz edildiğine pek rastlamadım.

Özellikle gösterişli bir race motosikletiniz varsa görünüş ve çıkardığı ses itibariyle çevrenin dikkatini ve hayranlığını üzerinde çektiğini düşünüyorum.

Genelde trafikte taciz edilen motosiklet sürücülerinin motosikletleri 125cc kategorisindeki küçük, çelimsiz, devrilsede nasılsa bişey olmaz intibası veren motosikletler olduğu düşünüyorum.

Bu sebeple trafikte taciz edilmekten ciddi oranda kurtulmanın bir yolununda pahalı motosiklet kullanmaktan geçtiğini düşünüyorum.

Buna ne dersiniz?

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Motosiklet kullanmak bi tutku vede bi hoby'dir yani yaşam tarzıdır,Motosiklet tehlikelidir evet arabaya göre daha tehlikelidir onada evet ,fakat insanların tutku amaçlı yaptığı herşey tehlikeli olabilir,yani kaya tırmanışı yapmak,banki camping yapmak yada paraşüt atlaşyışı yapmak bunlar ne kadar tehlikeliyse inan bana motor ondan daha az tehlikelidir,Motosiklet kullanırken hızlı gitmek ,agresif sürmek ölmek için neden değildir ama sebep olabilir,önemli olan dikkatli kullanmaktır önündeki arkandaki sağındaki solundki araçların ne yapacağını önceden kestirip ona göre yavaşlayıp yada hızlanmaktır,bi tane taksicinin aragazına gelip onunla kapışmanın sonucu hiç bi zaman motora mal edilemez,motosiklet küçük sikletiyle sıkıştırılmaya müsait bi araç değildir,sıkışan motoru kullanandır ,ben adanadayım ilk motoru aldığımda herkesin beni sıkıştırdığını düşünüyodum artık öyle düşünmüyorum ,motosiklet kullanırken ,hızlı gidebilirsin agresif sürebilirsin ,önemli olan risk almamaktır,hayatın her evresinde ticaret hariç hiç bi konuda risk almamak yaşamın temel şartıdır,motor tehlikelidir ama bu tehlikeyi yaratan üstündeki sürücüdür,desenki ben yeşil ışıkta geçiyorum kırmızı ışıktan öküzün biri çıktı çarptıı tamam suç onda kırmızı ışık ihlali yaptı,neden çünkü öküz,ama sen o kişinin yaptığı bi kural ihlalini hayatınla ödemeyecek kadar akıllı olacaksın ,yavaşlayacaksın yol seninde olsa kavşaklarda sağına soluna bakacaksın,kırımızı ışıkta beklerken aynı öküzün duramayıp sana arkadan vurma ihtimalini düşünüp iki elin gidonda vites 1 de gözün aynalarda her an kalkışa yada manevraya hazır bekleyeceksin ,kısacası aklını kullanıp motosiklet keyfini ömrünün sonuna kadar yaşamaya çalışacaksınn emin ol işe yarayacaktır SAYGILAR
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Tugba ablam özetlemiş...

Ama dostum, eger bizler böyle hiç mücadele etmeden hemen pes edersek, onlar amacına ulaşmış ve bizi trafikten silmiş olurlar. Buna izin mi verecegiz?
    Benim başıma ufacık memleketim Burdur'da neler geldi biliyor musun sen?
    İstersen linklerini vereyim bir bak.. Ama ben 2 Teker'den vazgeçmem, vazgeçmeyecegimde..
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Topiğin başlığı MOTORDAN VAZGEÇTİM , İKNA EDEBİLECEK BİRİSİ VAR MI?

Arkadaşım böyle bir soru soruyorsan ikna olma ihtimalin var demek ki, hadi uğraştırma bizi

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)