Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motordan vazgeçtim,ikna edebilecek birisi var mı?

REKLAM ALANI
    sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    alayina isyan ölümüne motosiklet.ne kadar düşsemde sayamadigim kazalardan kil payi kurtulsamda yinede motosiklet bütün arkadaşlarin rüzgari bol olsun sende 4 teker kullan ama bizi dikkate al

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KRAL1146 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    vaz geçtinse vazgeç napalım yani.... sen bir parça risk almayı göze alamıyorsan sana ne diyelim ki şimdi. hayatta bir risttir. öleceğim diye evde otur. dışarı bile çıkma. tamam en iyisi kendine bir koşu bandı al onda rahat edersin, ruhun asla....
    103 hp

serdar23_Bilgem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 GS Adventure
    Korkunun ecele faydası yok.

Her olayın kendine göre riskleri vardır.

Gülü seven dikenine de katlanacaktır.

Allah yazmamış olsun. Yazmış ise de bir hayrımıza karşılık bozmuş olsun.
    Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;

Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.

Motosikleti
    rmz 200 gy
    KAZA VE ÖLUM KADERDE VARSA 4 TEKERDE DE GELİR ZIRHLI PANZERDE DE GELİR EVINDE OTURURKEN DE GELIR BURADA KIMSEYI DE İKNA ETMEK ZORUNDA DEGILIZ BEN YEŞİLİ SEVMIYORUM SEN BENİ IKNA EDIP YEŞİL BİŞİLER GIYDIR ERKEK DIYIM SANA
    !! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Alıntı ShowDown adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi.
    Sebepse bu ülkedeki insanların sorumsuzluğu.Evinde kaldığım abim eski javacılardanmış o da anlattı anılarını bana ve sakın motor alma,uzak dur dedi.Ben ilk duyuşta amaan...alacam kimse engel olamaz diye içimden geçiriyodum.Sonra oturdum bi düşündüm.Bu ülkedeki sürücülerin sorumsuzluğu yüzünden birçok kişi ölüyor.Motor da 2 tekerli olduğu için düşme olasılığı da yüksek adam size çarparsa kurtulma olasılığınız bayağı azalıyor.
    Düşündüm ve şunu anladım.
    Bu ülkede motora bindirtmezler!
    Yolda yürürken ne olcağın belli mi? Sokağa çıkma o zaman. Belli mi olur? Bu ülkede sokağa çıkılmaz!
    Restorantta yemek yerken zehirlenip ölmeyeceğin belli mi? O zaman yemek yemeyelim. Bu ülkede yemek yenmez!
    Su içerken boğulmayacağın belli mi? O zaman su içmeyelim. Bu ülkede su içilmez!
    Nefes alırken tıkanıp öleceğin belli mi? O zaman nefes almayalım. Bu ülkede nefes alınmaz!
    vb...

Sürekli bir korku ile yaşayamazsın. Kaderinde ne varsa o olur.
    Ama sende bu tutku yoksa zaten hiç bulaşma..
    İsabet olur.

Biraz evvel kazadan dolayı toz toprak olmuş montumu makinadan çıkardım, balkona astım hava öyle güzeldi ki, eve mahkum olduğumu hatırladım, koridordan odama geçerken kaskıma eldivenlerime baktım, keşke motosikletim aşağıda beni bekliyor olsaydı da gezseydim dedim. Karşı tarafın sigortasından para gelmesini bekliyoruz hala, buluşmak için...

Sen bunları diyemediğin yani henüz bir motosiklet sahibi olmadığın için sana söylenecek tek laf var "bekara karı boşamak kolaydır". Ben de bazen "tehlikeli bıraksam mı? acaba" diyorum fakat özlüyorum be... Otomobille hiçbir zaman aynı şey olmadığını bil yeter, otomobil kötü müdür? Hayır, otomobil taşıttır rahatça A noktasından B noktasına ulaşımını sağlar. Motosiklet başka işte hafta sonu evde tek başına çakılıp kaldığında ne demek istediğimi anlarsın, neyin bu kadar farklı olduğunu, alıştığın gibi güzel havalarda gezemeyince anlarsın, otomobille hiçbir zaman aynı şey olmadığını. Çok duygulanmışım galiba ...

dorlion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 Versys 650 SE
    arkadaşlar söylenecek herşeyi söylemiş zaten

başlamadan vazgeçmeyi nasıl başarabiliyorsunuz, anlamıyorum?

başladıktan sonra vazgeçmeyi düşünen birisini anlatan yazının linkini vereyim istersen,okursun, beni anlatıyor :D

http://www.motosiklet.net/forum/moto...in-bana-4.html

not: hala vazgeçmiş değilim :D sanırım evlenince bırakırım
    Sırf herkeste 4 teker var diye...

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)