İstanbul bogaziçi köprüsünden motosikletinizle nasıl geçiyorsunuz
Reklamlar
-
1-)ogs
2-)nakit
3-)tır otobüs kamyon gibi uzun araçların sag yanından kaçak olarakmı geçiyorsunuz?
bana geçmek şimdiye kadar nasip olmadı ve normalde arabayla geçemde hiç bir motorcunun geçtigini görmedim.
cevaplarınızı merak ediyorum
kazasız sürüşler
bol km ler..
kalın saglıcakla
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Reklamlar
-
slm kgs ile geçiyorum...Yanımda arkadaşım varsa motorlu yine aynı anda onunla beraber geçiyoruz
-
işte mesele orda bende fobi halini aldı geçemiyorum
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
KGS Kartı ile geçiyorum.KGS de motorlara % 30 iskonto uygulanıyor.OGS de motorlar için böyle indirim yok normal % 20 oto iskontosu uygulanıyor.Merak ettiğim bir konu var.OGS li araçlarda geçiş anında herhangi bir nedenle OGS okunamadığı zaman (Eğer ki OGS cihazı o araç üzerine çıkarılmış ise ) kaçak geçiş ücreti yazılmıyor OGS hesabına manuel olarak geçiş ücreti işleniyor.Bu uygulama KGS de de varmı onu merak ediyorum.Bazen KGS kartımı unutuyorum.Eğer ki kaçak geçiş yazılmıyorsa hiç dert etmiyeceğim.KGS de böyle bir uygulamanın olup olmadığı hakkında bilgisi olan varmı
-
sipsivri adlı üyeden alıntı
KGS Kartı ile geçiyorum.KGS de motorlara % 30 iskonto uygulanıyor.OGS de motorlar için böyle indirim yok normal % 20 oto iskontosu uygulanıyor.Merak ettiğim bir konu var.OGS li araçlarda geçiş anında herhangi bir nedenle OGS okunamadığı zaman (Eğer ki OGS cihazı o araç üzerine çıkarılmış ise ) kaçak geçiş ücreti yazılmıyor OGS hesabına manuel olarak geçiş ücreti işleniyor.Bu uygulama KGS de de varmı onu merak ediyorum.Bazen KGS kartımı unutuyorum.Eğer ki kaçak geçiş yazılmıyorsa hiç dert etmiyeceğim.KGS de böyle bir uygulamanın olup olmadığı hakkında bilgisi olan varmı
KGS çoğu zaman gişelerde okumuyor zaten. Daha doğrusu okuyor ama geçtikten sonra alarm çalıyor nedense. Daha sonra internetten (interektif bankacılık) kontrol ettiğimde bu geçişlerin işlenmiş olduğunu görüyorum.
Sanırım plakadan okuyup, o plakaya ait bir KGS veya OGS varsa direk ona yansıtıyolar ücretini.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
sipsivri adlı üyeden alıntı
Ben de KGS ile geçiyorum. KGS'de bildiğiniz gibi nakit ve kredili olarak iki sistem var. Eğer kartınız kredili ise, plakaya göre çıkarılıyor ve OGS'deki gibi kaçak geçişler sonradan normal tarife olarak kartınızdan çekiliyor. Ama nakit KGS kartlarda böyle bir uygulama yok. Kaçak geçişler ceza olarak adrese gönderiliyor (olması gerekiyor).
Vreon Krantulor
Okan Kılıç
Havada Karada Yurtta Cihanda itinayla uçulur :bestmt:
-
Tabi ki KGS Plakayı kapatıp geçenlere ise sadece gülüyorum. Hepimizi geçiş parasının fazla olduğunu ve alınmaması gerektiğini biliyoruz. Ama eğer bir devlet bir şekilde haklı veya haksız bir kural koyduysa uymamız gerekir. Zaten bir şekilde o para bizden fazlası ile çıkar. Kul hakkına girmemek lazım diye düşünüyorum. (tabi bu sadece şahsi düşüncem)
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
o plakayı kapatıp geçen arkadaşların parasını da biz ödüyoruz saolsunlar...
-
Bi arkadaş görmüş ve çok şaşırmıştım. Scooter OGS den geçmişti, vay be dedim, herif OGS almış motora, yanına yanlaşınca , bırakın plakayı kapatmayı, plakanın olmadığını gördüm.
Ne pişkinlik ...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
tufanbaydemir adlı üyeden alıntı
Bi arkadaş görmüş ve çok şaşırmıştım. Scooter OGS den geçmişti, vay be dedim, herif OGS almış motora, yanına yanlaşınca , bırakın plakayı kapatmayı, plakanın olmadığını gördüm.
Ne pişkinlik ...
motosiklete ogs takılabiliyormu ki
-
kenya adlı üyeden alıntı
Tabi ki KGS
Plakayı kapatıp geçenlere ise sadece gülüyorum. Hepimizi geçiş parasının fazla olduğunu ve alınmaması gerektiğini biliyoruz. Ama eğer bir devlet bir şekilde haklı veya haksız bir kural koyduysa uymamız gerekir. Zaten bir şekilde o para bizden fazlası ile çıkar. Kul hakkına girmemek lazım diye düşünüyorum. (tabi bu sadece şahsi düşüncem)
Aynen katılıyorum......................
-
R3N adlı üyeden alıntı
motosiklete ogs takılabiliyormu ki
plaka yok dostum plaka, ne OGSsi
-
kenya adlı üyeden alıntı
Hepimizi geçiş parasının fazla olduğunu ve alınmaması gerektiğini biliyoruz.
Ama eğer bir devlet bir şekilde haklı veya haksız bir kural koyduysa uymamız gerekir. Zaten bir şekilde o para bizden fazlası ile çıkar. Kul hakkına girmemek lazım diye düşünüyorum. (tabi bu sadece şahsi düşüncem)
Vreon Krantulor
Okan Kılıç
Havada Karada Yurtta Cihanda itinayla uçulur :bestmt:
-
-
Super Moderator
@erreguay; konunun yeşil ışıkla bir alakası yok; gişelerimiz motosiklet standartlarına göre ayarlı olmadığın için ne yapsak da her geçişimizden sonra siren ötüyor, bunun ayrıca bir cezası yok, ama uygulama bu şekilde devam ediyor.
-
bızım orda bı kuryecı var ısmınıde verıyım center kurye adamın plakası hem tozdan gozukmuyo
hemde bant cekmıs bence kesın beles gecmek ıcın yapıyodur baska bı alternatıf yok
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
olcan138 adlı üyeden alıntı
@erreguay; konunun yeşil ışıkla bir alakası yok; gişelerimiz motosiklet standartlarına göre ayarlı olmadığın için ne yapsak da her geçişimizden sonra siren ötüyor, bunun ayrıca bir cezası yok, ama uygulama bu şekilde devam ediyor.
istanbulda motor kullanmaya başlarsam her seferinde arabalı ile geçicem anlaşılan, stres olurum siren miren
tufanbaydemir , ciddi ciddi bi şekilde ogs kullanan var mıdır onu merak ettiğim için sormuştum
-
olcan138 adlı üyeden alıntı
inşallah öyledir ama o kredilideymiş bendekine şimdi bi daha baktım Nakit KGS benimki
bunlarda öyle olmuyomuş
kredililerde bakıyolarmış varsa tamınlı pilaka ona kesiyolarmış normal geçiş ücretimi bendeki Nakit olunca başka şekikde olmuyomuş ya okutucan yada ceza gelicek diyolar... valla bende kredili KGS çıkarana kadar kullanmicam galiba bunu nakit gişesinden mi geçicez nasıl olucak yaa
-
hem arabada hem motorda aynı kgs kartını kullanıyorum. Ayrıca:
KGS'nin MİNİMUM DOLUM ÜCRETİNİ 50 YTL YAPAN ZİHNİYETİ KINIYORUM!
Alt gelir grubundan bir vatandaşın 50 lirayı denkleştirmesinin ne kadar zor olduğunu hiç düşünmeden böyle aptal bir uygulamaya geçilmiş. ben kırk yılda bir köprü kullanıyorum, ne yapacam şimdi 50 ytl doldurulmuş kartı?
-
ne saçma konuu siz benimkine derseniz bunun kapatılması lazımm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler