Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

İstanbul bogaziçi köprüsünden motosikletinizle nasıl geçiyorsunuz

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    1-)ogs
    2-)nakit
    3-)tır otobüs kamyon gibi uzun araçların sag yanından kaçak olarakmı geçiyorsunuz?

bana geçmek şimdiye kadar nasip olmadı ve normalde arabayla geçemde hiç bir motorcunun geçtigini görmedim.
    cevaplarınızı merak ediyorum

kazasız sürüşler
    bol km ler..
    kalın saglıcakla
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tamyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA X-MAX 250 ABS
    slm kgs ile geçiyorum...Yanımda arkadaşım varsa motorlu yine aynı anda onunla beraber geçiyoruz

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    işte mesele orda bende fobi halini aldı geçemiyorum
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

sipsivri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA XL 650 V TRANSALP
    KGS Kartı ile geçiyorum.KGS de motorlara % 30 iskonto uygulanıyor.OGS de motorlar için böyle indirim yok normal % 20 oto iskontosu uygulanıyor.Merak ettiğim bir konu var.OGS li araçlarda geçiş anında herhangi bir nedenle OGS okunamadığı zaman (Eğer ki OGS cihazı o araç üzerine çıkarılmış ise ) kaçak geçiş ücreti yazılmıyor OGS hesabına manuel olarak geçiş ücreti işleniyor.Bu uygulama KGS de de varmı onu merak ediyorum.Bazen KGS kartımı unutuyorum.Eğer ki kaçak geçiş yazılmıyorsa hiç dert etmiyeceğim.KGS de böyle bir uygulamanın olup olmadığı hakkında bilgisi olan varmı

LesPaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -Ducati Monster 696
    Alıntı sipsivri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KGS Kartı ile geçiyorum.KGS de motorlara % 30 iskonto uygulanıyor.OGS de motorlar için böyle indirim yok normal % 20 oto iskontosu uygulanıyor.Merak ettiğim bir konu var.OGS li araçlarda geçiş anında herhangi bir nedenle OGS okunamadığı zaman (Eğer ki OGS cihazı o araç üzerine çıkarılmış ise ) kaçak geçiş ücreti yazılmıyor OGS hesabına manuel olarak geçiş ücreti işleniyor.Bu uygulama KGS de de varmı onu merak ediyorum.Bazen KGS kartımı unutuyorum.Eğer ki kaçak geçiş yazılmıyorsa hiç dert etmiyeceğim.KGS de böyle bir uygulamanın olup olmadığı hakkında bilgisi olan varmı
    KGS çoğu zaman gişelerde okumuyor zaten. Daha doğrusu okuyor ama geçtikten sonra alarm çalıyor nedense. Daha sonra internetten (interektif bankacılık) kontrol ettiğimde bu geçişlerin işlenmiş olduğunu görüyorum.
    Sanırım plakadan okuyup, o plakaya ait bir KGS veya OGS varsa direk ona yansıtıyolar ücretini.
    cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
    and you can do the same thing if you please

vreon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mavi YBR 125
    Alıntı sipsivri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de KGS ile geçiyorum. KGS'de bildiğiniz gibi nakit ve kredili olarak iki sistem var. Eğer kartınız kredili ise, plakaya göre çıkarılıyor ve OGS'deki gibi kaçak geçişler sonradan normal tarife olarak kartınızdan çekiliyor. Ama nakit KGS kartlarda böyle bir uygulama yok. Kaçak geçişler ceza olarak adrese gönderiliyor (olması gerekiyor).
    Vreon Krantulor
    Okan Kılıç
    Havada Karada Yurtta Cihanda itinayla uçulur :bestmt:

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Tabi ki KGS Plakayı kapatıp geçenlere ise sadece gülüyorum. Hepimizi geçiş parasının fazla olduğunu ve alınmaması gerektiğini biliyoruz. Ama eğer bir devlet bir şekilde haklı veya haksız bir kural koyduysa uymamız gerekir. Zaten bir şekilde o para bizden fazlası ile çıkar. Kul hakkına girmemek lazım diye düşünüyorum. (tabi bu sadece şahsi düşüncem)
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    o plakayı kapatıp geçen arkadaşların parasını da biz ödüyoruz saolsunlar...

Bi arkadaş görmüş ve çok şaşırmıştım. Scooter OGS den geçmişti, vay be dedim, herif OGS almış motora, yanına yanlaşınca , bırakın plakayı kapatmayı, plakanın olmadığını gördüm.
    Ne pişkinlik ...

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tufanbaydemir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi arkadaş görmüş ve çok şaşırmıştım. Scooter OGS den geçmişti, vay be dedim, herif OGS almış motora, yanına yanlaşınca , bırakın plakayı kapatmayı, plakanın olmadığını gördüm.
    Ne pişkinlik ...
    motosiklete ogs takılabiliyormu ki

tasarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LX 150
    Alıntı kenya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabi ki KGS Plakayı kapatıp geçenlere ise sadece gülüyorum. Hepimizi geçiş parasının fazla olduğunu ve alınmaması gerektiğini biliyoruz. Ama eğer bir devlet bir şekilde haklı veya haksız bir kural koyduysa uymamız gerekir. Zaten bir şekilde o para bizden fazlası ile çıkar. Kul hakkına girmemek lazım diye düşünüyorum. (tabi bu sadece şahsi düşüncem)
    Aynen katılıyorum......................

Alıntı R3N adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosiklete ogs takılabiliyormu ki

plaka yok dostum plaka, ne OGSsi

vreon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mavi YBR 125
    Alıntı kenya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hepimizi geçiş parasının fazla olduğunu ve alınmaması gerektiğini biliyoruz. Ama eğer bir devlet bir şekilde haklı veya haksız bir kural koyduysa uymamız gerekir. Zaten bir şekilde o para bizden fazlası ile çıkar. Kul hakkına girmemek lazım diye düşünüyorum. (tabi bu sadece şahsi düşüncem)
    Vreon Krantulor
    Okan Kılıç
    Havada Karada Yurtta Cihanda itinayla uçulur :bestmt:

erreguay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kredili KGS kullanıyorum ve geçen geçerken yeşilin yanmasını beklemedim hem kartı okttum hemde alet arkamdan öttü

neymiş yeşil yanmasını beklicekmişizz

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    @erreguay; konunun yeşil ışıkla bir alakası yok; gişelerimiz motosiklet standartlarına göre ayarlı olmadığın için ne yapsak da her geçişimizden sonra siren ötüyor, bunun ayrıca bir cezası yok, ama uygulama bu şekilde devam ediyor.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    bızım orda bı kuryecı var ısmınıde verıyım center kurye adamın plakası hem tozdan gozukmuyo
    hemde bant cekmıs bence kesın beles gecmek ıcın yapıyodur baska bı alternatıf yok

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @erreguay; konunun yeşil ışıkla bir alakası yok; gişelerimiz motosiklet standartlarına göre ayarlı olmadığın için ne yapsak da her geçişimizden sonra siren ötüyor, bunun ayrıca bir cezası yok, ama uygulama bu şekilde devam ediyor.
    istanbulda motor kullanmaya başlarsam her seferinde arabalı ile geçicem anlaşılan, stres olurum siren miren

tufanbaydemir , ciddi ciddi bi şekilde ogs kullanan var mıdır onu merak ettiğim için sormuştum

erreguay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

inşallah öyledir ama o kredilideymiş bendekine şimdi bi daha baktım Nakit KGS benimki

bunlarda öyle olmuyomuş

kredililerde bakıyolarmış varsa tamınlı pilaka ona kesiyolarmış normal geçiş ücretimi bendeki Nakit olunca başka şekikde olmuyomuş ya okutucan yada ceza gelicek diyolar... valla bende kredili KGS çıkarana kadar kullanmicam galiba bunu nakit gişesinden mi geçicez nasıl olucak yaa

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    hem arabada hem motorda aynı kgs kartını kullanıyorum. Ayrıca:

KGS'nin MİNİMUM DOLUM ÜCRETİNİ 50 YTL YAPAN ZİHNİYETİ KINIYORUM!

Alt gelir grubundan bir vatandaşın 50 lirayı denkleştirmesinin ne kadar zor olduğunu hiç düşünmeden böyle aptal bir uygulamaya geçilmiş. ben kırk yılda bir köprü kullanıyorum, ne yapacam şimdi 50 ytl doldurulmuş kartı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    deer 152 ve honda kintic style: alıcam yeter ki mt istesin
    ne saçma konuu siz benimkine derseniz bunun kapatılması lazımm

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler