önce bi motor alim sonra dona sıra gelir :D
cafer de deniyor onlara.
benim gibi soğuk yerlerde yaşayanlar kışın gelmesiyle kesin giyiyorlardır
Rigel arkadaş,
topiklerin en şahanesi, en faydalısı budur
Poturdak
kış geldi donlar çıktımı Sandıktan
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Vay vay, yılların topiği... Kim bulup çıkardı bunu şimdi..?
Üç boyoz bir kola
Ah o yumuşak, Beşiktaş desenli tüyleriyle burada olsaydı şimdi Panda'cık...
Üç boyoz bir kola
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Bİz de de AL CUMA ile ÜST CUMA denirdi ..
Beni tek rahatsız eden tarafı fazla sıcaktutması.. Bİlirsiniz İzmir in havası oynaktır. Sabah yağmur çamur öğlen güllük gülistan.. Sabahları ve gece ayazında çok işe yarar ama işte bir hava ısınmaya görsün.. O zamn değişik duygu ve düşüncelere kapılabilir insan sıcaktan ..
Yanlız topik mükemmel .
Ya bu korumalı donu deneyen oldumu aramızda? Motor üzerinde tamamda molada ne menem bi atmosfer yaratıyo merak ettim valla.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Darkdiamond kardeşim, İzmir biliyorsun oldukça sıcak. Hele bugünlerde yaz gibi. Geçen gün bu sezon ilk defa giydim, sabah biraz ayaz vardı. Sonra gündüz hava çok ısındı. Bütün gün üstümdeydi, kotun altında yani. Fazla rahatsız etmedi, biraz dalıyor sadece yün olduğu için...
Üç boyoz bir kola
valla biz ankara ayazında ister istemez kullanmak zorunda kalıyoruz kardeşimle. iğrenç ötesi görünüyor ama eğlenceli olsun biraz şirin gelsin diye yün atlete çelik yelek, altına da hoca donu ismini taktık. termal bir alttlık aldım ama motosikleti bırak şantiyedeki rüzgarda bile çok işe yaramadı.
ben de yün takımı herkese tavsiye ederim.
ama lütfen iyi cins bir şey almaya (kaşındırmaması için); ve bir beden büyük almaya dikkat edin. ilk yıkamada oldukça çekecekler çünki..
walla gençligim bagırımda olmama ragmen tum karızmamın cızılmesıne ragmen kışın iç donsuz motora binmem zaten bagımlılık yapıyo bır suruden onun werdıgı sıcaklık hissi degısılmez
Yürekçe arkadaşım,bende bi bot var evlere şenlik.Eve geldiğimde imkanı olsa onla yatarım,çyle eziyet ediyor adama.Eh tabiki motor pantalonum ondan daha az eziyetli olmamalıydı ve askılı olandan giyiyorum.Benzinlikte bırak donu değiştirmeyi çiş bile Çin işkencesi yemin ederim."Kendin kaşınmışsın!" diycen vede doğru söyliycen...
Sayın hocam,aslında tıman denen malzemeden kışın giyiyorum altıma.Zaten haftasonları havada deli gibi yağış yoksa çıkarım.İstanbul'da İzmir'den soğuk olduğuna göre banada uygun olur.Bu ara eski motorumu sattım ve yeni makina arayışındayım.Gardrobumuda ona göre revize ederim artık."Duyanda perses stefani zanneder,gardrop'muş...
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)